Ben su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.
Pardon? Doktor musun? Benim sorunumun ne olduğunu biliyor musun da bos yapıyorsun? Tutarlı olun biraz. Ömür boyu hamile kalamazsin yazmışsınız ben hamile kaldım diyince düşükle sonuçlanir yazmışsıniz

sen git iyice araştır. Çocukta zeka geriliğine yol açtığı için TİROİD hastalari mecbur kullanmak zorunda. BENİM TİROİDLERİMDE SIKINTI YOK. GEBE KALMAK İÇİN 2 DE OLMASI LAZIM SENİN DEĞERİNİ 2 YE ÇEKENE KADAR İLACI KULLANALİM DEDİ DOKTORUM. ÇOK ŞÜKÜR GEBE KALINCA DA KENDİM GİDİP DOKTORUMA DEVAM ETMELİMİYİM İLACA DİYE BEN DANIŞTIM

ODA BENİMDE İSTEĞİMLE DEVAM ETMEME KARAR VERDİ.TAKİP EDİYOR DOKTORUM AYDA 1 OKEY. YANİ ÖZETLE BEN TİROİD HASTASI DEĞİLİM SADECE 3 ÜZERİ DEGER ÇIKTIĞI İÇİN İLAÇ KULLANDIM. tıroıd referans degerının uzerınde olunca banada omur boyu kullanılacak dedı hem adet duzensızlıgı yapar hem kılo almaya yatkınlıga sebep olur hemde egerkı hamıleysem bebegım beyın gelısımını etkılendıgı dendı yanı sadece bebek ıcın degıl benımde guatr vs yok sadece hormon testı yaparken yuksek cıkuyordu tabı yutup yutmama yan etkısını onemseyıp onemsememe kısıye kalmıs