evet canım geçen cuma test yaptım çift çizgi :sm_cool: çok halsizlik vadı 8 mayısta olmam gerekiyodu olmadım hep gün saydım ha bugün ha yarın drken yoğunluktan ta cuma günü test yapabildim adetim gecikmişti göğüs uçlarım çok acıyodu ve dolgundu adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu bide kabız oldum hala da öyleyim çok uykum geliyodu bunlar aklıma gelenler
naslı kıslar ben gıdıp forma konu acıcam işi gücü bıraktım bu işin peşine düştüm valla napıyım konsantre olamıyorum ya
wavy bende keçiboynuzu alcam daa nerden bilmiyomki söle bakim pekmezmi yoksa çayımı var nedir
burcu canm çokkk geçmiş olsun bu arada.. eşinin ameliyatı zor canım.. bi kaç ayda anca toparlar. atlattınız şükür
çok sağol canım ağız kuruluğuda var sende de varmı çok su içiyodum halada öyle :)
Beren canım pekmeside var tozuda ama en faydalısı kendisiymiş. şimdi bak tarifini vereyim
Önce bi aktara gidiyorsun. keçiboynuzu alıyorsun
yarım litre su kaynatıp bu kaynayan suyun içine 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıp 3 dk kaynatıyor ve altını kapatıp 20 dk beklemeye bırakıyorsun. ilk bi hafta yarısını sabah yarısını akşam yatarken eşine içiriyorsun. sonraki haftalar günde bir bardak. bayağı faydasını gören olmyuş..
Bide kıslar havuç ve havuç suyu erkek spermlerinde büyük etki yaratıyor . test edip onaylanmıştırjeyyar
sen mi test ettin kız zilli lülülülülülü
uykudan gözümü açamıyorum wavy.masaya kafamı koysam uyurum o durumdayım.
göğüslerimi yokladım az önce tuvalete gidip. sütyenimi falan iyice çıkardım. tık yok.
göğüs ağrım başladımı çünkü umudu keserim ben.
ya kıslar valla deliricem burda belirtileri paylaşıyosunuz ya hepsi bende vardı ve halada var. kafayı mı yedim ben. al şimdide ağızkuruluğu su içme olayı. ben yaz kış normalde çok su içmem. bu sıralar karnım lıkır lıkır su içmekten.
Eyvaah Beren ciddi kafayı yiyom ben psikoloğum nerdeee..laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?