Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

amin canım işallah allah isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder çok bekletmeden aminnnn

bide yanlış yazmısım 8 haziranda olmam gerekiyodu olmadım 13 mayıs son adet tarihim :)

amorcum çok sevindim.

beren arkadaşım canın sağolsunbi dahaki sefere inşallah.
canım bu ay ben cengame, amor, duygusal, sema hamileyiz inşallah.
herkeste aynı belirtiler var. haziran patlaması olacak diye bekliyoruz umutla..
herkesin 1 haftası var aşağı yukarı.

naslı kıslar ben gıdıp forma konu acıcam işi gücü bıraktım bu işin peşine düştüm valla napıyım konsantre olamıyorum ya

bu saydıklarının hepsi bendede var adeta masaya yığılacam.saat 5 olsada çıksam wallaa..ama bu belirtiler normal adet belirtileri de olabilir diye kendimi kandırmak istemiyorum.yinede insanın aklından çıkmıyo malesef.bakalım pazar günü test yapıcam erken gebelik testi aldım .ne çıkarsa kısmetimize artık.seninkide hayırlı olsun allah hayırlı bir evlat versin canım

handefe 8ay norma artk bencede gitmen lazım tatilini yap gel...

wavy yok kıs çokda üzlmedim vaktim yoktu :)))))) mutfakla uğraşıyos ya işçiler falan var. ama umutluydum valla ne yalan sölim.. neyse sağlık olsun

amorrr kuşum dr. net açıklamadı dimi.. neyse yerleşme kanaması olabilir. inş. öyledir..

naslı kuzucummm inşallah öylesinizdir valla hepinizi hamile istiyorum artık :))))

nisan nasıl gidiyo hamilelik canım

nazoommmmm nasılsın yavrum uyumuyon dimi masa başında :))

kızlar geç yazıyorum işim oluyoda.. yazın siz okurum ben öpüyorum şimdilik

naslı kıslar ben gıdıp forma konu acıcam işi gücü bıraktım bu işin peşine düştüm valla napıyım konsantre olamıyorum ya

aç anacım aç yaaa. ordan gelen bilgiler dahamı faydalı olur diyosun. bilemedim ki.
hiç açmadım ben.
aç bakalım bizde öğrenelim nolcak.

wavy bende keçiboynuzu alcam daa nerden bilmiyomki söle bakim pekmezmi yoksa çayımı var nedir

burcu canm çokkk geçmiş olsun bu arada.. eşinin ameliyatı zor canım.. bi kaç ayda anca toparlar. atlattınız şükür

çok sağol canım ağız kuruluğuda var sende de varmı çok su içiyodum halada öyle :)

Beren canım pekmeside var tozuda ama en faydalısı kendisiymiş. şimdi bak tarifini vereyim
Önce bi aktara gidiyorsun. keçiboynuzu alıyorsun
yarım litre su kaynatıp bu kaynayan suyun içine 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıp 3 dk kaynatıyor ve altını kapatıp 20 dk beklemeye bırakıyorsun. ilk bi hafta yarısını sabah yarısını akşam yatarken eşine içiriyorsun. sonraki haftalar günde bir bardak. bayağı faydasını gören olmyuş..

Bide kıslar havuç ve havuç suyu erkek spermlerinde büyük etki yaratıyor . test edip onaylanmıştırjeyyar

çok sağol canım ağız kuruluğuda var sende de varmı çok su içiyodum halada öyle :)

bende ağız kuruluğu yok tam tersi tükürük bezlerim çok fazla çalışıyo buda bir belirtimi acaba .belirti belirti diye kafayı yicez walla:) çok su içmen çok güzel bişey.senin için çok sevindim.darısı hepimizin başına tüm kk lılara

ya kıslar valla deliricem burda belirtileri paylaşıyosunuz ya hepsi bende vardı ve halada var. kafayı mı yedim ben. al şimdide ağızkuruluğu su içme olayı. ben yaz kış normalde çok su içmem. bu sıralar karnım lıkır lıkır su içmekten.
Eyvaah Beren ciddi kafayı yiyom ben psikoloğum nerdeee..

ya kıslar valla deliricem burda belirtileri paylaşıyosunuz ya hepsi bende vardı ve halada var. kafayı mı yedim ben. al şimdide ağızkuruluğu su içme olayı. ben yaz kış normalde çok su içmem. bu sıralar karnım lıkır lıkır su içmekten.
Eyvaah Beren ciddi kafayı yiyom ben psikoloğum nerdeee..laelaelaelaelae

sen mi test ettin kız zilli lülülülülülü

uykudan gözümü açamıyorum wavy.masaya kafamı koysam uyurum o durumdayım.
göğüslerimi yokladım az önce tuvalete gidip. sütyenimi falan iyice çıkardım. tık yok.
göğüs ağrım başladımı çünkü umudu keserim ben.

kızım varya valla çok komiksiniz hemde işyerinde yokladın rahat bırakın şu memişleri yaaa yazık nedir sizden çektikleri hamiş kalınca şişsin olmadık yerde kaşınsın birden sızlasın sonra ağrısında görün
naslı hnm siz msj bölmüne bakmıyomusunuz size msj attım

he ben test ettim önce evde bi labaratuar kurdumnaniknanik eşimin spermlerini aldım inceledim 40 milyon çıktı. sonra dayadım havuç suyunu 1 ay sonra 62 milyon çıktı:bbo:

Naslı kıs hamiş olanların çoğunda göğus uçlarında acı olmuş. senin göğüslerin ağrıyınca adet mı oluyon. canım ya inşallah bu ay sen ve amor yüzümüzü güldürceniz.

ay bu arada valla göğuslerimizi mıncıklaya mıncıklaya heriflere bişey bırakmadık yaww:roflol::roflol::roflol:

selam arkadaşlar ben aranıza dün katıldım.burda olmamın sebebi hamilelik ile ilgili ne varsa yazıp bilgi alışverişinde bulunmak.ben ikinci hamileliğe hazırlanıyorum.folikasit almaya 2 aydır başladım.. adetimi merakla bekliyorum daha doğrusu beklmiyorum!!
ağız kuruluğu,sık idrara çıkma bende de var ama bunlar her zman oluyor zaten. belirtiden sayamam. çok su tüketirim. biraz akıntım var. o da genelde olur. ayırtedici bişey yok anlayacağınız.. gerçekten tespiti çok zor. bir de göğüslerde şişkinlik dolgunluk ve karıncalanma hissi var.. bu önemli bir belirti sayılabilirmi???:enbuyukkk:

berencim çok sağol nası olsun iyi sadece kasıklarım ağrıyo nezaman geçerki bu ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…