Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm kızlar bugün bendede felaket bir uyku hali var ve kendimi çok yorgun hissediyorum.sema ve naslı benimle aynı dettenler sanırım.işallah hepimiz çift çizgiyi görürüz....

naslı adımızı soyleye soyleye hamıle edecen nereye baksam duygusal naslı cengo sema falan yazıyo insallah hazıran ayında buyuk bı patlama olacak kadınlar kulubunde bu kadar kadın aynı belırtılerı yasıyor yaaaaaaaaaa hepsı bızım kuruntumuz insallah oyle değildir haaaaaaaaa NASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KIZ BIZ SENLE IKIZIZ ANNEME TELEFON ETTIM EWET SENIN TEKINI BASKA BI AILEYE VERDIK BABANLA DEDI PARA KARSILIĞI DUYDUNMU KARDESIM SEN BENDEN ÖNCE DOĞMUŞŞUN ABLACIM :):):): ÖLDUM GULMEKTEN YAFFFFFFFFFFFFFF

selam güzller sıze ıyı haberım var bı arkadaşım var hamişti dpğurdu şimdi onu aradım konuştuk aynen dun benım oldugum gıbı olmuş ayy ıycene umutlandım ben yawww

su krıstalı hoşgeldın canım sanırım sendemı öyle olmuştun ama senn adet gununde olmuşt benım 10 gun kala oldu ustune görme herlde

amorrrr canım yaaa bence bu sefer tuttu ayy inşallah kızzz allahım sen sesimiz duy içimizde belkide olmasını istediğim en çok sensin inan bana bende dahil

tuhaf 21 benimde erken olurdu 8 mayısta olmam gerekiyodu olmadı 13 mayısta yaptım çıktı bence sede bekleme yap bakalım test merak ettim valla belirti varmı hiç

slm amor_amor sen ne gibi belirtiler yaşıyosun.gününe daha çok varmı senin..benim 4 günüm kaldı bakalım ne olacak??:hooray:

sağol burcum olurmu öyle şey hiç sizlerınde olsun inşallah arkadaşım benım hayırlı evlatlar olsunlar vatan mıllete

nalan dun işte ıdrarımı yaparken sulu tuhaf kanamam oldu sonra daha yok bişey ,göğüslerim çok acıyo,ishal ,baldır kısmım cok acıyo şimdilik bunlar var aklıma geldıkçe yazarım

kızlar napıyonus mutfakla uğraşıyom bi sürü zahmet valla.. hele evde eşya varken.. bu sabah adet oldum ben.. naapalım gene kısmet deilmiş denemeye devam.. sizde ne var ne yok bakalım , naslı özet geç bakem :)

ya canım bir haftadır ara ara sancı gelip gidiyor bu iki gündür bel ağrım var göğüsler şiş ama akıntım yok ara sıra çok nadır olsada şefaf akıntım oluyor sancı bazen ayaklarıma kadar veriyor çıkarmı şimdi yapsam aslında yapmakta istemiyorum.

amor canım ööle valla vatana millete hayırlı evlatlar olur inşallah canım akıntın ne durumda.bide kızlar bu yorgunluk ayak ağrısı bende var ama sıcaklardan heralde aksi halde benim hamişliğim imkansız:))

nisan84 sende bebek varmı şuanda.varsa günün geçmeden belirti yaşadınmı bizimle paylaşsan.

evet canım geçen cuma test yaptım çift çizgi :sm_cool: çok halsizlik vadı 8 mayısta olmam gerekiyodu olmadım hep gün saydım ha bugün ha yarın drken yoğunluktan ta cuma günü test yapabildim adetim gecikmişti göğüs uçlarım çok acıyodu ve dolgundu adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu bide kabız oldum hala da öyleyim çok uykum geliyodu bunlar aklıma gelenler

geçen ay kaçında olmuştun canım

hayırlı olsun nisan allah tamamına erdirsin yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin !!!!!!
bize de dua et nolur

amoor canım inşallah ya valla hergün sizler için dua ediyorum. allah çabamızı umularımızı boş çıkarmasın.
Burcu kıs aynen valla bıraksalar uyuyacağım. bacaklarım spor yapmış gibi ağrıyo. ama tabi benimde hamiş olmam mümkün değil.

Beren canım hoşgeldin üzülme sakın timam mı bu ay ben eşime keçiboynuzu kürünü uygulayacağım. valla içmezse küçük çocuklar gibi burnunu tutup zorla içireceğim:)))

bereeeeeennnnnnnnnn
ya sende bendensin:)
valla benim kociş iddialı.bu altın vuruş yapcam diyo kihkih:)
bende artık saldım zaten tatile gidip gelince 2 dönem daha geçmiş olcak hala adet görüyor olursam dr.a gitcem hemen beklemeden. 8 ay olcuk zaten

amoor canım inşallah ya valla hergün sizler için dua ediyorum. allah çabamızı umularımızı boş çıkarmasın.:1hug:
Burcu kıs aynen valla bıraksalar uyuyacağım. bacaklarım spor yapmış gibi ağrıyo. ama tabi benimde hamiş olmam mümkün değil.

Beren canım hoşgeldin üzülme sakın timam mı bu ay ben eşime keçiboynuzu kürünü uygulayacağım. valla içmezse küçük çocuklar gibi burnunu tutup zorla içireceğim:))):roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…