Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hoşbulduk burcu iyiyim çok şükür

evet beren bu akşam çıkıyom izne kısmetse ohh bi hafta ense allah nasip ederse 7 temmuz p.tesi görüşürük

nazo tatile bir yere gidecekmisiniz. karar verebildin mi? yoksa evde ayaklarını uzatıp ense mi yapıcan:)))

tamam nazocumm bol bol dinlenesin uyuyasın bizim içinde :) iyi güzel tatiller olsun

burcuu ben sana küstüm ulen kaç kere yazdım sana bi cvp vermedin ya.. hehe kıs küsermiyim size ben.. işi bırakcakmışsın canım ama 5sene az deil yazık deilmi emeğine parana.. hemde bebek düşünüyosun bak ssk nın inanılmaz avantajları var doğumdan sonra bi sürü para alıyosun falan yinede sen bilirsin.. ben iyiyim işte nolsun mutfak yaptırdık 2haftaya yakın onla uğraştım pek giremedim nete..

buketimmm canım bak bizimn kardeleninde böyle olmuştu hamileydi umutlandırmıyım ama.. bendede olmuştu enfeksiyon çıkmıştı.. olumlu olumsuz hazırlıklı olmalıyız herşeyee

valla wavycim plan şöle allah bi keder vermezse yarın sabah 5-6 gibi yola çıkıcaz ben eşim abim yengem 4ümüz ağvaya gidicez bi gece kalıp pazar akşamı dönücez p.tesi evde dinlencem kısmetse salı sabahı annemle çınarcığa teyzemin yanına gidicez h.snuda kocişim gelcek pazar döncez böle yani

ayy beren inan fazla kaptırmıyom kendimi ama bişey daha söylüycem ki enterasan bi bel agrısı var acaba diyorum sandalyede oturmaktan mı diyorum ayyy ne bileyim berencim ya kafam karıştı vallaaaa

EVET BEREN ya bende senin durumunu çok merak ediyorum sende varmı yokmu bu ay bi garip oldu senin ama kızlar bu ay herkesin çok az ve max 2 gün geldi sanırım genel bi terslikmi acep

özcem haklısın bencede ben 7gün olurdu adetim bu ay 3 gün oldu o da sadece 1günü yoğun oldu bilmem.belki benim ilaçlardanıdr.tatlicadiarzu

özcemmm hemşerim bende çok şaşırdım biliyomusun.. kaç yıldır adet olurum hiç böle olmamıştı. 1gün gecikti ve 1gün sürdü dr.a gittim oda hamilelikten şüphelendi kan testi ultrason olumsuz çıktı. ama yerleşmemiş olabilir daha dedi adetten önceki beraberliklerde böyle olabiliyomuş geç yumurtlama geç döllenme gibi. ama glukofen ( insulin hapı ) kullanıyorum 2aydır ondan da olabilir dedi geçen ay olmadı böyle bişi dedim.. o da bilemedi tam.. bakalım 30haziranda dr.a gitcem tekrar.

beren canım eşim ameliyat oldu ama çok zormuş hala ben yıkıyorum düşün yani ya tazminatımı alıyorum allahtan ama artık burayı düşünmüyorum kafamda bitirdim yani ööle bi soğdumki yeni müdür geldi yeni yapılanma ve ben apayrı departmanda farklı farklı kişilerle ve anlaşamıyorum hiçbiriyle sürekli stres eve çok uzak sabah akşam 20 dk yokuş yukarı yürüyorum

buketimm anacım 1senedir nerdeyse bu belirtilerle yaşıyorum bi yandan sinir bi durum bi yandan eğlenceli oluyo aslında :))) afedersin osursak belirtimi dediğimiz zamanlar oldu dimi kızlar :))))))))
hayırlısı hepimiz için..

ya beren umarım arkadaşım bebişin içinde yerleşme halindedir canım arkadaşım allah bu mübarek cuma günü dualarını kabul etsin canım

akşam 8.30 da evde oluyorum sabah 7.30 da evden çıkıyorum cmrt de 1 e kadar çalışıyorum ilerde bebek olsada bu şartlarda çalışamam zaten en azından daha az çalışma saati olsun istiyorum

nazo canım tatil olsunda ne olursa olsun. valla bende bu sene hiç ihtiyaç duymadığım kadar tatile ihtiyaç duyuyorum. ama şöyle bi tatil fiyatlarına baktımda uçmuşlar ya(

canım inşallah güzelce dinlenir ve eğlenirsin..özlicez seni kıs.. böcülümüze iyi bak.
ha bu arda böcülümüzn cinsiyeti ne zaman belli olacak?

burcu biliyorum canım eşini.. hatta geçmiş olsun diye yazdım benim eşimde oldu aynı ameliyatı dedim zor oluyo dedim çocuk gibi bakım istiyor dedim amaaa kime dedim :)))) neyse canım geçer inşaallah allahın izniyle.. dr.a gidecekmişsin ama bence erken daha senin için.. ilaçla tedavi son çare olmalı çünkü ilaçların yan etkileri çok oluyo burcu.. daha 3ay oldu senin. ki zaten yasminden sonra bi süre kendiliğinden hamile kalmaman çok normal. sen bilirsin

özcemmmm amin canım aminn.. allah hepimize hayırlısını versin tez zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuştursun canım..

evet burcucum haklısın canım bebek olduğunda kurulmuş robot gibi oluyo insan. herşey saatli herşey zamanlı çok eğlenceli ama bi okadar da yorucu sölim :) tazminatını almana sevindim fakat başka yerde işe başladğında ssk dan 6ay daha faydalanabileceksin biliyosun dimi.

Beren Canim Ben Ilaçla Tedavi Için Değil Bende Iltahapli Akinti Var 1 Aydir Hem Ondan Gidiyprum Hemde Yumurtlama Sorunum Olduğunu Düşünüyorum çünkü Adetlerim çok Düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…