Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ay kızlar ya bişey sorucam. Biraz önce hapşırdım ve sağ kasığıma olağan üstü bi ağrı saplandı. Ama çoooooook acıdı canım. Başına daha önce böyle bişey gelen var mı?

buketim senin nedir durumun tatlım hep yazışıyoz ama ben hatırlayamadım şimdi sen ne kadardır evlisin bebişi ne zamandır bekliyosun?CADIARZU
ben 8 aylık evliyim bu 2. ayım klomenle tedavinin.biz ilk günden beri istiyoduk.olmadı bekliyoruz bakalım bu ay inşallah hepimize uğurlu gfelcek ben inanıyo:enbuyukkk:rum...

handecik eğer ters bi durumda oturuyosan öle olabiliyo bazen banada daaha önce biçok kez oldu....

Ay kızlar bu arada size çok komik bişey anlatıcam. Dün eşimle kavak yellerini izliyoduk. Orda gönül diye biri var, karnına ağrı saplandı, eşim de "Aha yerleşme sancısı, hamile bu" dedi. Çok eğlendim!!! :roflol:

kıslar nerdesiniz yaw.kimse yok yada benim bağlantı takıldı yine ordamısınız?handefe amordan yada naslıdan haberin varmı nedir durumları ben yoktum pazardan beri?

evet ya bende izledim dün akşam başı döndü ya bende kocama dedimki ah ahh keşke benimde başım dönsede bayılsam( akşam karar verdik kız olursa adını naz koyucaz:)

evet ya bende izledim dün akşam başı döndü ya bende kocama dedimki ah ahh keşke benimde başım dönsede bayılsam( akşam karar verdik kız olursa adını naz koyucaz:)

evet onu bi ara ben de düşünmüştüm. erkek olursa bize kök söktürdüğü için köksal kız olursa da nazlı koyucaktık

canım ben 8 aydır deniyorum ama tedavide 2.ayım.klomen, pregnyl , progestan kulanıyorum sırasıyla.bu ay olmazsa allah korusun önümüzdeki ay yumurta geliştirici iğneleri denicem

tatlım bende polikistik over var yani yumurtalıklarımda çatlamayan yumurtalar kist yapmış durumda.ama gebeliğe engel teşkil etcek boyutta deil ama yumurtalıklarım yavaş çalışıyo uyarmak için ilaç kullanıyoz.eşiminde spermleri çok yüksek deil hareketli ama sınırda sayıları yani 23 milyon.ben de çabuk olsun die doktordan destek istedim böyle işte.sen ne kadardır uğraşıyosun burcu?

canım ben 10 aylık evliyim ve 4 aydır uğraşıyoruz e yaş 29 malum geç olmadan sorun falan varmı diye bakmak gerekiyo benim iltahap var canım çok büyük ihtimalle bide bende yumurtlama sorunu olduğunu düşünüyorum şubatta bi dr a gittim ama pko falan yoktu allaha şükür ama bi dahada gitmedim sanırım yumurtlama takibi yapar bana

tatlım bnede 24 yaşındayım ama işte çabuk olsun die gittik doktora tedavi dedi doktor.aslında ben doktora ilk ay gittim.genel kontrol için bi problem yok gayet normalsin dedi.bu arada ben denemelere devam ettim doktor bekleyelim dedi.sonra 2 ay önce gittim.bi el atalım sana dedi böle oldu yani sen daha önce hiç gitmedinmi kadın doğum uzmanına.yoksa bebek için mi ilk gidiyodun?yerimseniben

sema canım daha yeni okudum ben 2 yıllık evliyim 1.5 yıl hapla korundum bu 6.ayımız çalışmalar başlıyalı 6 ay oldu yani.bakalım bekliyoruzz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…