Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Slm arkadaşlar :içelim:
bu aralar nazo amor naslı yok senin bi bilgin varmı burcu arda amoru biliyorum ama diğerleri merak ettim ben

kıslar herkese merhaba,
ya ben nazoyu çok merak ediyorum. sesi hiç çıkmıyor. hergün siteye girerdi ya((

ben bu ay çok merak ediyorum ya pek bir belirtim yok aslında.sadece göğüslerim ucu dahil acıyor arada kasık sancısı ama psikolojik olması muhtemel
her ay o kadar belirtiye olmuyor bu ay belirti yok hamişlik olur belki.bide eşim içine doğmuş var sende diyor bende öle hissediyorum ama çok istediğim için de olabilir.ay ay her ay aynı dert valla hayatım mahvoldu her ay bu stres le yaşamaktannnn

sema sen kaçlısın canım?yani kaç yaşındasın

canım ben 84lüyüm yani 24yaşındayım.halen 19mayıs üni. istatistik bölümü öğrencisiyim.6sınıf yani 2 sene uzatmalı bakalım eylül de bütünlemeler var nolcak.bu arada haftasonu kpss var.gircek olanlara başarılar ben giriyorum cumartesi sabah pazar öğleden sonra.:enbuyukkk:

nazo hoşgeldin bizde seni merak ediyoduk bebiş nasıl sen nasılsın?hamişlik nasıl özledik seni hele bi anlat...bu arada amor naslı haberin varmı kızlardan ses soluk yok onlardan

slm özcem
hoşbulduk sema saolun kızlar
aslında genel olarak siedeydim ama ben bi ürlü inceleymeiştim siteyi gezdim biraz :))
bende bebğimde şimdilik iyiyiz çok şükür bu akşam kontorlümüz var muhetmelen ikili test yapılcak bakalım
amoru biliyosunuz adet olmuştu bi süre girmiceni söledi naslıda bugün adet olmuş sanırım oda bi süre burda olmayabilir

bu arada bende izne çıkıyorum önümüzdkei bi hafta yokum

kıs nazoooooo çatlattın bizi. yoksa bir yerlere saklanıp bizimi takip ediyodun...yoksaa kulaklarını mı çınlattık kıs böcülüm napıyo annesini üzmüyo inşallah.

nazo :)))))))))) hakketten ya wavy ve ben özel msj olayına alışamamışız halbuki kızlar msj atmışlkar bize :))))))) nazo bugün mü çıkıyon izine sen. yani haftaya mı yoksun canım

hoşgeldin nazo nasılsın canım sema ttalım ben gittim ama kadın dr du ööle baktı ultrasonla bişey yok dedi bebek çalışmaları yapın dedi ama bi daha gel falan demedi takip falan olmadım yani zaten kadınıda hiç beğenmedim şimdi ii bi dr olduğunu düşüdüğüm birine gidicem yarın ve çok umutluyum nedense ve amor da çok önermişti o dr u

hımm üniversitede buldun herhalde eşinide.....hayırlısı olsun canımm. başarılar sana sınavdaa

yok tatlım ya üniversitede bulmadım aslında eşim ilköğretimde beden eğitimi öğretmeni.37 yaşında yani.ama samsuna üni. için geldim o yönden doğru kısmetmiş ne diyim.babamda aslen samsunlu ama ben istenbulda doğdum büyüdüm ama samsunu da biliyodum .işte böle.ben kocişimin 2nci eşiyim.ama hiç çocuğu yok kocişiminde yani ikimizinda ilk çocuğu olcek bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…