Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bereeeen kuşum nabersin selamsız arkadaşım benim.. çalışmalar başladın mı? ay ben başladım ama bu ay hiç formumda değilim öyle gün aşırı falan değil. kafamıza ne zaman eserse. zor yani bu ay(

burcucum bankada çok yoğun bi tempo ama isteediğin işse dayanırsın belki.bankada çalışan arkadaşlarım var nerdeyse sabah 8 akşam 8 çalışıyolar tatil de pek yok gibi ama ücretleri baş döndürüyo tabi.bende halkbanka sınavı için başvurdum bakalım.kpss yede ziraat ve vakıfbank için giriyorum kpss sonucuna göre alıyolar çünki.

valla hiç bilmiyom burcu gidince temzi bi oansiyon arıcaz

wavycim öle valla çok pahalı bende önce öle planlıyodum ama baktım yok çok tuzlu böle yapalım bu dedim

anladım sema cım aslında ben kendi işimi kurup işimin kadını olmayıda düşünmüyo değilim. bizim çok işlek bi alışveriş cad. dükanımız var diyorum benimkine bi mağza açıyım orda bayilik alıyım.

nazo ağva çok güzel ben gitmiştim oraya kurfal otel de kalmıştım bahardı gittiğimde süper di bence memnun kalırsın inşallah netten araştıra bilirsin tesisler var çok hoş

nazo en iyisini yapmışsınız belki bizde öyle yapıcaz. ama ben pek öyle istemiyorum neden dersen. işimiz kendi işimiz olduğu için istanbuldan uzaklaşmazsak eşim yine dayanamaz çalışır ve benide çalıştırır ve hiç bişey anlamayız. şöyle 1 hafta işten uzaklaşıp kafa dinlemek istiyorum.

Bu arada biz evlenirken tatile fırsatımız olmamıştı. çünkü ist nikah eşimin memleketinde düğün olmuştu. tatillik halimiz kalmamıştı. bizde 2-3 günlüğüne şileye gitmiştik. 2 gün şilede konaklamıştık günü birlikte ağvaya gitmiştik.eğer şile düşünürseniz fener moteli tavsiye ederim küçük şirin ve tamiz bir yer. havuzu da var plajıda;:))) http://www.fenermotel.com/turkish/

hayırlısı olsun hakkında tatlım valla ne diyim sen çok çalışmışsın ben daha 1gün bile çalışmadım ama çalışanlardan hep duyuyorum kıymetini bil bugünlerinin diye.bende evde sıkıntıdan patlıyorum hiç bana göre deil valla.otur otur nereye kadar işler 1saatte bitiyo eeeeeee sonra.valla asgari ücrette olsa da keşke çalışsam diyorum bazen

nazo dediğim otelin fiyatlarına baktımda o da uçmuş ya. biz gittiğimizde uygundu fiyatları((

tatlişkom ben 11 senedir aralıksız çalıştım valla senede 15 gün izinle.... çalışmak tabiki çok güzel bence ben biraz iş stersini kafamdan atıp dinlenmek istiyorum ve çalışırsam bile stressiz bi iş olsun diyorum bakalım

Burcuu Sakin Bankayi Düşünme 3sene çaliştim Bankada.. Burda çaliştiğindan Daha çok Geç çikarsin Sölim.. Yok Kasaydi Yok Müfettişti Bilmem Ne.. Başka Bi Iş Bak..

Wavy Aşkimm Sana Yazdim Ben Ama Görmedin Kör Arkadaşim Benim Hehehe :)) Iyiyim Ben çalişmalara Başlayamadim Daha Yorgunluktan. E Bide Yaz şimdi çalişma Yapacak Zaman Yok çünkü Berke Yatmiyoooo Yaa :)))))))))))) Yandik Biz Diyo Eşim:))))) Hayirlisi

bereen kuşum nayır nolamaz kör oldummm
ayy szin durumda zor evde çocuk var uyumasını bekle. tıkırtı yapma ses yapma. üfff valla allah kolaylık versin..

kızlar şimdi test yaptım hamileyim sizede yazayım dedim ağlıyorum üzülsem mi sewinsem mi bilemedim

valla biz bebiş için yanıp tutuşuyoruz senin durumunu bilmediğimiz için ne diyelim.peki bu bebiş evlilik içinmi istendi yoksa sen mi bebek istiyodun çok özel değilse.hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş sana uğurlu gelirr.:teselli:

Duygucum valla bir tek şey söyleyebileceğim, umarım senin için herşeyin hayırlısı olur. Bu haber sana umarım mutluluk getirir!

kısaca anlatayım kızlar 2,5 yıldır beraberiz we hep korunduk ama geri çekilme yöntemiyle en son olan ilişkimizde erkek ark yarısını içime kaçırmştı ama ben hep istiyordum bebeğimin olmasını daha söylemedim erkek ark çalışıo şuan telefonda söylenecek şeyde değil zaten anlatmam lazım hemen çatlıyorum zaten

peki arkadaşım bebiş oldu şimdi.nolcek planlarınız nedir?yani evlilik mi yoksa sen mi üstleniceksin.çok sormuş olmak istemem cevap vermek istiyosan ver istersen.ama bebiş sahibi olmak çok güzel bişe.yani belki de bi işaret hem sen istiyosun dimi?ne hissediyosun şimdi????bize de dua et bizim de bebişlerimiz olsun...

yok cnm önemli değil ailesi istemiodu beni ama erkek ark iyi tanıyorum beni bu şekilde bırakacak kadar kötü biri değil. garip bişi kızlar ya dualarım sizinle sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…