Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

duygusall bişey sorucam canım sende de beyaz şeffaf bi akıntı gelmişti demi kesildimi peki o akıntın? devam ediyo mu? bide allah kolaylık versin canımm ama genede çokkk tebrik ederimmm

slm arkadaşlar. ben 1.5 sene doğum kontrol ilacı kullandım. geçen ay bıraktım. artık bebek düşündüğümüz için kullanmadım. fakat bırakalı beri seffaf bir akıntı geliyor. göğüslerim çok ağrıyor. adetlerim hep düzenliydi. birde 10 gün evvelinden adet gördüm. neden olabilir acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim...

Duygusal Sen Ne Iş Yapiyosun Tatlim

canım ben yabancı ortaklı bi şirkette yönetici asistanıyım buketcim gelio ama az yani kızlar bence hiç belirtilere takılmayın herkesin bünyesi farklı mesela benim göğüslerimden koyulaşma yok inşallah bende sizin hamile haberlerinizi alıcam burdan tüm dualrım sizinle

ayy duyguusal umarım bizde senin iyi haberlerini alırız eerkek arkadaşınla pardon bebeğinin babasıyla herşeyi yoluna sokarsınız inşallah dualarımız seninle canımmm

test yapmadınmı tatlım 2gün geçtiyse yapabilirsin yarın sabah test yap bence ilk idrarında.herkeste belirti olcek diye bişe yok.yerimseniben

dün yapmıştım canım çıkmadıı... beklicem biraz daha bakalım hayırlısııııı olsun 1hafta falan olmassam yaparım test sabretcem tekrar negatif görmek istemiyorummm:1no2:

tebrik ederim duygusalcım daha önce test yaptınmı yani bu gün regli günün 3-5 gün öncesi yapmışmıydın sade bu gün mü yaptın canım

Bilmem garip bi duygu ya hala şoktayım inanamıyorum hamile olduğuma özcem ben 3 ya da 4 gün önceydi yptım negatifti sonuç

Bilmem garip bi duygu ya hala şoktayım inanamıyorum hamile olduğuma özcem ben 3 ya da 4 gün önceydi yptım negatifti sonuç

tşk ederim canım bilgi için bende nedense bu ay dayanamayıp test yaptım ama 4-5 gün var ondan sordum canım.canım umarım herşey tam ama tam istediğin gibi olur.olan şeylere canını çok sıkma artık düşünmen gereken bir bebişin var kendine bebeğine ve sevgine dikkat et

merhaba arkadaşlar,,
ben uzun zamandır girmiyordum çünkü mart ayında hamile olduğumu öğrendim ve 7 haftalıkken düşük yaptım malesef bebek oluşmamıştı ve boş kese düşürdüm ...o yüzden de epey uzak kaldım...bu ay adetime tam 3-4 gün var ve belirtileri hissediyordum yavaş yavaş ve dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün 527 gibi bir bhcg değerim çıktı elbette sevinmemeye çalışıyorum 48 saat içinde bunun 2 katı değere ulaşması lazım...yinede biliyorum

Özgecim seni çok iyi anlıyorum ben de mayısta öğrenmiştim hamile olduğumu ve ilk hamileliğimdi ben de 6-7 haftalıkken boş gebelikten ötürü düşük yaptım. Ne mutlu sana ki güzel haberi tekrar almışsın. Doktorumun bana söylediği boş gebeliğin tekrarlamayan bişey olduğu ama muhtemelen ben de panik olurum tekrar hamile kaldığımı öğrenince. Yanlız bişey dicem adetine 3-4 gün kala 527 çok yüksek bi değer. 52,7 olmadığına emin misin? Eğer 52,7 değilde gerçekten de 527 ise ailenizde hiç ikiz geçmişi var mı????

buketcim bende 10 gün öncesinden bacaklarıma kramplar girmye başladı belim ağrıodu göğüslerde dolgunluk çewresinde kabarcıklar war we damarlarım çok belirgin beyaz akıntım war çok az ama şuan anlattığm belirtiler yok yinede korkuyorum çift çizgi çıktı ama dr gitmeden içim rahat etmicek inş yanlş test weya dış gebelik falan değildir

Handecikkk Canimmmmmmm Ya Ben Senin Hamileliğinden Sonra Siteye Girmediğinde Hep Sordum Arkadaşlara Nerde Bu Kiz Merak Ediyorum Diye Kimse Bişi Bilmiyodu Ve şimdi Gördüm çok üzüldüm Canim Benim.. Ama Olsun Vardir Herşeyde Bi Hayir çokk Geçmiş Olsun Canim.. Allah Bi Daha Nasip Eder Inş. Ama 3ay Korunman Lazim Benim Arkdşta Düşük Yapti 1ay önce 3ay Korunma Verdi Hamilelik Olursa Sağliksiz Olabilirmiş.. Tekrar Geçmiş Olsun Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…