Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm arkadaşlar haberler nasıl uzun zamandır giremiyorum da.......hamile olan var mı ....

handecik cevabın için teşekkürler... bundan 4 yada 5 gün öncesine kadar kasıklarımda bir ağrı oluyordu ara ara batma gibi ama çok şiddetli değildi... birkaç gündür kalmadı ama batma filan... sacece 1 gün belim ağrıdı o kadar...

ezgim35 cevabın için teşekkür ederimmm. sanki benim göğüslerimdeki damarlar eskiye oranla daha belirgin hatta biraz şiş gibi... ayyy bilmiyorum.. ilk deneme ve çok heyecanliyımmm. ilk denem olduğu için herhangi bir belirtiden de haberim yok. kazara parmağım ağrısa hımmm bu neki şimdi diyorum... çok heyecenlıyım çokkk:)))

handecim umarım hepimiz için hayırlısı olur...burdan kesin sonuçları vereceğim inşallah senden de aynı haberleri bekliyorum bu arada 57.7 ymiş bhcg m eşim heyecandan 500 gibi söylemiş,,aslına bakarsan diğerleri yüksek olunca öyle okudum galiba diyor olsun bu değerde aslında hamile olduğumu gösteriyor ama 2 gün sonra 2 katını görürsek sevinebiliriz yavaştan...

bu arada derincim biliyorum çok heyecanlısın ama lütfen hayırlısı de sürekli,, ve bebek iyi güzel sağlıklı şekilde gelişecek sağlıklı bir bebek olacaksa büyüsün gelişsin de....olmazsa mutlaka doğru bir zamanı vardır... ve öğrendiğimiz şudur ki kimsenin belirtisi bir diğerini tutmuyor bu işler hiç belli olmuyor yani,, en güzeli kan testi...adetine 3-4 gün kala da belli oluyor kan testi ...
bol şans ve dilerim allah gönlüne göre verir...

özge&onur cevabın için teşekkürler. çok doğru söylüyorsun hayırlısı olsun... eli yüzü düzgün sağlıklı olsun.. başka ne isterim... ama yinede heyecan yapıyor insan. bir dahaki adet günüm 3 yada 4 temmuz... insan çok heyecanlanıyormuş gerçekten.
hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebişleri olsun....

bilmez miyim :1hug:
çok heyecanlı ve çok güzeldir cidden ...o halde ayın 1 inde bir kan testi yaptır istersen ...idrarda bazen olumlu çıkbiliyor ama gereksiz üzülmemek için en güzeli kan testi sanırım çünkü bekleyemeyeceksin
herşey dilediğin gibi olsun güzel haberlerini bekliyoruz

derin merhaba benim de adet tarihim 3 temmuz bi de doğum günüm o gün ........ama biz bu ay resmen takvim metoduna göre korunduk diebilirim.....çok misafirimiz vardı o yüzden takip edemedim ama yumurtlama zamanı beraber olmadığımız kesin...ben de istanbuldanım sen ne taraftasına.s.

mrb arkadaşlar bende azönce bu siteye üye oldum...çünkü muhabbettiniz çok hoşuma gitti.tabi benim sorularım olucak

biz korunuyorduk ama adetim 5gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı..ama hamile olabilirmiyim..hiç bu kadar gecikmemişti..yorumlarınızı bekliyorum...

walla çok yoruma açık bi konu.olabilirsinde.tabi sartlara bağlı.korunupta hamile kalan insnda çok bizim gibi çalışıp didinip hamile kalamıyanda çok.ilişki zamanların adet düzenin nebiliyim bisürü şey çok yoruma açık

Merhaba, benimde yumurtlama gunumden beridir, hic kesilmeksizin bir kasik agrisi, bel agrisi var. Ozellikle seninki gibi sol kasigim, agriyor ama hic araliksiz. Yumurtlama gunumde sag kasigim agriyordu ve yumurtlama gunumden sonraki gun aynen kasik agrisi devam etti, ondan sonraki gunde yani bugune kadar araliksiz ve halada agri var ben burdayim diyor. Ozellikle yatinca cok belli oluyor. Ayrica sol kasigimla birlikte bacagimda agriyor, dizime vuruyor agrisi. Ama goguslerimde birsey yok. Okudugum kadariyla senin goguslerin adetine 4 gun kala sismis, benim adetime daha en az 9-10 gun var. Benim 2 ay oncede kasiklarim adetten 7 gun once agrimaya baslamisti ama bu ay yumurtlamadan beridir kesintisiz ve cok belirgin. Yani bu kasik agrisi adetten 12 gun oncesinden baslar mi adet olacagina dair??

Son düzenleme:
herkese günaydın.bugün hamiş haberleri olacak mı acaba:uhm:inş.olurda seviniriz:teytey:

dün duyguusaldan başka hamiş haberi var mıydı:uhm:bu arada duyguusalın adına çok sevindim.inş.herşey yolunda gider:teytey:

çoook teşekkür ederim canım benim inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu Yüce Rabbim.Bu arada bu akşam geliolar istemeye erkek ark nikah olmaz sadece ben dğünde istiom bi kere ewlencez herşey tam olsun dedi dğün salonu bakıcaz yarın tabiii sorun bizimkiler neden acele ediosunuz hemen dicekler kesin hani biraz nişanlı kalın falan derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…