Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Berencim bende kürtaja gerek kalmadı tamamen kendi attı ve temizledi, sonra gittiğim kontrolde doktor rahmimin çok iyi durumda olduğunu ve korunmamıza gerek olmadığını söyledi. Gerçi korunmasak da bu ay tutturmuş olma ihtimalimiz çok düşük çünkü insanın bütün düzeni alt üst oluyo ama yine de bi umut bekliyorum işte a.s.

handecim aynen benimde ilk gebeliğimdi ve malesef bebek oluşmadı ...doktorum bana 2 ay beklememi ve düzenli adet görür görmez hamile kalıp gelmemi söyledi...aslına bakarsan doktorun ne kadar önemli olduğunu o zaman anladım çünkü ben ağlarken epeyce kızdı bana,, bir sürü olay anlattı ve hamileliğe bakış açım değişti resmen...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...sağlıklı olacaklarsa bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah...
ve 527 hatta 547 demiş de olabilir eşim ben biraz daha az söyledim... sen yazana kadar aklıma gelmedi ama evet ailemizde ikiz çoktur amca çocuklarım falan... yine de çok mu bilmiyorum çünkü ben 4-5 haftalıkken de test yaptırmıştım daha önce o zaman da 4bin lerdeydi 2. testte 10bin e yükseldi... bu akşam bunun nedenini iyice öğrenip mutlaka sana yazacağım...çünkü ben 2000 değerlerdeyken burada 300 falan yazmasına şaşırıyordum neden düşük herkesin diye fisfisfis

ya şu bebek yerleşmesini anlatırmısınız nasıl oluyor buketimmm nerdesin bize yardım

Evet ilginçmiş gerçekten de. Benim bildiğim kadarıyla hcg değerin 1000 olduğu zaman kese vajinal ultrasonda görünmeye başlıyo ve bu da yaklaşık olarak S.A.T.'tan itibaren 5. haftaya denk geliyo. Ama belki de senin gittiğin labratuar farklı bi yöntem falan kullanıyordur. Doktorun bi yorum yapmadı mı bi önceki gebeliğinde bu rakamları görünce? CADIARZU

handecim bak normal hamilelik için bhcg değerleri buldum haftalara göre,,

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

hayır aksine gayet iyi rakamlar olduğunu söyledi ama benim gerilemeye başladı tabi 7. hafta... gerçi doktorum ilk günden beri bana fazla heyecanlanmamamı herşeyin olabileceğini ilk 8 haftanın önemli olduğunu söyleyip durdu..hele bir görelim kalp atışını o zamana kadar kendini hiçbirşeye hazırlama dedi ...o zamanlar kızıyordum ama sonra gördüm ki cidden çok iyi bir doktormuş...

Evet kişiden kişiye çok değişiyo demek ki. Baksana ben ilk yazılan değerler civarında dolaşıyorum demek ki sen de son yazılan değerler civarında a.s

Özge sen kürtaj oldun mu yoksa sende de kendiliğinden mi düştü?

benim kanamam başlamıştı zaten hemen doktora gittik düşürüyorsun dedi ve kürtaj yapmayacağını söyledi ilk gebelikde kürtaja sıcak bakmıyorlar ilaç aldım ve evde kendim düşürdüm keseyi atana kadar da epey sıkıntılı oldu,, hastanede kalmak istemedim eşim de doktor olduğu için doktorumuz izin verdi...daha iyi hissettim kendimi... ve bana ilişkiye girmememi söyledi,, 2. düzenli adete kadar da koruna bileceğimi söyledi ama 2. düzenli adetini gör ve hamile kal dedi...aslında ilkinden sonrada kalabilirdim ama temkinli olmak istedik ve 2. bittikden sonra denedik ve oldu ... tabi yinede 2 gün sonraki kan testimi görmek istiyorum ...sen de bilirsin insan bir kez yaşayınca hemen sevinemiyor...

Evet haklısın herhalde ben de tam sevinemem gibi geliyo. Umarım bu sefer çok rahat bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına almak nasip olur özgecim

kızlarrr erkek ark aradım şimdi durumu anlattım üzüldü ama sadece seni böyle zor durumda bırakmak istemezdim ewlendikten sonra çocuğumuz olsun isterdim ama nasip böyleymiş bebişimizin olcağına çok sevindim seni çok seviyorum dedi hatta sigara içmiosun bugünden itibaren dedi akşama anneleryle konuşcakmş hafta sonu büyük ihtimal gelicekler bize

peki ailesini nasıl ,kna edecek durumunu söylerse senin için zor olmazmı ailene söylemezlermi erkek ark bunu iyi hesapla ne söylenecek ne yapılacak bence durumu ailesine söylemesin evlenince başına kakmasınlar diye söylediklerim inan senin için kendine çok dikkat mahallede bir kız nişanlısıyla beraber oldu hamile kaldı evlendiler kız erken doğum yaptı 7 aylıktı evleneli 5 ay oldu bi daha söylüyorum senin için söylüyorum bugün cuma senin için dua edeceğim herşeyin yolunda gitmesi için

duygusalcım merhaba..hikayeni okudum.hamıs oldugun ıcın senı tebrık edıyorum sağlıklı ve hayırlı bır evlat olur ınsallah.ve bu bebıs sana ve erkek arkadasına ugur getırsın ınsallah kısmetlı bır bebek olmasını dılıyorum.hafta sonun umarım cok ama cok guzel gecer.bu arada bende ızmırlıyım ızmırın neresındensın??ben şirinyer-buca ıstanbula gelın geldım 1,5 sene once.yerimseniben:1hug:

kızlar birşey sorucam...
daha öncede yazdım ama bir daha sorucam:)
bu ay ilk denememiz o yüzden belirtiler vs ilgili pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...
şimdi diyelimki hamileyim ve adet günüme 6 yada 7 gün filan var. hamile olsam dahi adet öncesi o şişkinlik, göğüslerde ağrı vs oluyormu yoksa bu hamile olmadığımamı işaret oluyor...
çok heyecenlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim... sizde adetinizden önce farklı belirtiler oldumu hamile olduğunuza dair.....

canım benım hamıs olsanda adetten once bu belırtılerı yasıyosun yınede hamıslık belırtılerının yuzde doksanı adet belırtılerı ıle aynı.benım mesela farklı olarak sadece bas donmem,saçlarımın cok dokulmesı ve damarlarımın normalden fazla belırgındı.degısık olarak bunlar vardı bende ama en onemlısı adet gecıkmesıdır.ben ona cok dıkkat ettım..hayırlısı olur ınsallah senın ıcın yerimseniben

Bi de çok yaygın olan başka bir belirti de özellikle sol kasıkta ağrı veya batma hissi ve yine kasıklarda belli belirsiz bir şişme. Bende mesela sol kasığım sağ kasığımdan daha şiş görünüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…