Handecikkk Canimmmmmmm Ya Ben Senin Hamileliğinden Sonra Siteye Girmediğinde Hep Sordum Arkadaşlara Nerde Bu Kiz Merak Ediyorum Diye Kimse Bişi Bilmiyodu Ve şimdi Gördüm çok üzüldüm Canim Benim.. Ama Olsun Vardir Herşeyde Bi Hayir çokk Geçmiş Olsun Canim.. Allah Bi Daha Nasip Eder Inş. Ama 3ay Korunman Lazim Benim Arkdşta Düşük Yapti 1ay önce 3ay Korunma Verdi Hamilelik Olursa Sağliksiz Olabilirmiş.. Tekrar Geçmiş Olsun Canim
Özgecim seni çok iyi anlıyorum ben de mayısta öğrenmiştim hamile olduğumu ve ilk hamileliğimdi ben de 6-7 haftalıkken boş gebelikten ötürü düşük yaptım. Ne mutlu sana ki güzel haberi tekrar almışsın. Doktorumun bana söylediği boş gebeliğin tekrarlamayan bişey olduğu ama muhtemelen ben de panik olurum tekrar hamile kaldığımı öğrenince. Yanlız bişey dicem adetine 3-4 gün kala 527 çok yüksek bi değer. 52,7 olmadığına emin misin? Eğer 52,7 değilde gerçekten de 527 ise ailenizde hiç ikiz geçmişi var mı????
handecim aynen benimde ilk gebeliğimdi ve malesef bebek oluşmadı ...doktorum bana 2 ay beklememi ve düzenli adet görür görmez hamile kalıp gelmemi söyledi...aslına bakarsan doktorun ne kadar önemli olduğunu o zaman anladım çünkü ben ağlarken epeyce kızdı bana,, bir sürü olay anlattı ve hamileliğe bakış açım değişti resmen...hepimizin hakkında hayırlısı olsun...sağlıklı olacaklarsa bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah...
ve 527 hatta 547 demiş de olabilir eşim ben biraz daha az söyledim... sen yazana kadar aklıma gelmedi ama evet ailemizde ikiz çoktur amca çocuklarım falan... yine de çok mu bilmiyorum çünkü ben 4-5 haftalıkken de test yaptırmıştım daha önce o zaman da 4bin lerdeydi 2. testte 10bin e yükseldi... bu akşam bunun nedenini iyice öğrenip mutlaka sana yazacağım...çünkü ben 2000 değerlerdeyken burada 300 falan yazmasına şaşırıyordum neden düşük herkesin diye fisfisfis
Evet ilginçmiş gerçekten de. Benim bildiğim kadarıyla hcg değerin 1000 olduğu zaman kese vajinal ultrasonda görünmeye başlıyo ve bu da yaklaşık olarak S.A.T.'tan itibaren 5. haftaya denk geliyo. Ama belki de senin gittiğin labratuar farklı bi yöntem falan kullanıyordur. Doktorun bi yorum yapmadı mı bi önceki gebeliğinde bu rakamları görünce? CADIARZU
handecim bak normal hamilelik için bhcg değerleri buldum haftalara göre,,
3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000
Özge sen kürtaj oldun mu yoksa sende de kendiliğinden mi düştü?
benim kanamam başlamıştı zaten hemen doktora gittik düşürüyorsun dedi ve kürtaj yapmayacağını söyledi ilk gebelikde kürtaja sıcak bakmıyorlar ilaç aldım ve evde kendim düşürdüm keseyi atana kadar da epey sıkıntılı oldu,, hastanede kalmak istemedim eşim de doktor olduğu için doktorumuz izin verdi...daha iyi hissettim kendimi... ve bana ilişkiye girmememi söyledi,, 2. düzenli adete kadar da koruna bileceğimi söyledi ama 2. düzenli adetini gör ve hamile kal dedi...aslında ilkinden sonrada kalabilirdim ama temkinli olmak istedik ve 2. bittikden sonra denedik ve oldu ... tabi yinede 2 gün sonraki kan testimi görmek istiyorum ...sen de bilirsin insan bir kez yaşayınca hemen sevinemiyor...
kızlarrr erkek ark aradım şimdi durumu anlattım üzüldü ama sadece seni böyle zor durumda bırakmak istemezdim ewlendikten sonra çocuğumuz olsun isterdim ama nasip böyleymiş bebişimizin olcağına çok sevindim seni çok seviyorum dedi hatta sigara içmiosun bugünden itibaren dedi akşama anneleryle konuşcakmş hafta sonu büyük ihtimal gelicekler bize
kızlar birşey sorucam...
daha öncede yazdım ama bir daha sorucam:)
bu ay ilk denememiz o yüzden belirtiler vs ilgili pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...
şimdi diyelimki hamileyim ve adet günüme 6 yada 7 gün filan var. hamile olsam dahi adet öncesi o şişkinlik, göğüslerde ağrı vs oluyormu yoksa bu hamile olmadığımamı işaret oluyor...
çok heyecenlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim... sizde adetinizden önce farklı belirtiler oldumu hamile olduğunuza dair.....
kızlar birşey sorucam...
daha öncede yazdım ama bir daha sorucam:)
bu ay ilk denememiz o yüzden belirtiler vs ilgili pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...
şimdi diyelimki hamileyim ve adet günüme 6 yada 7 gün filan var. hamile olsam dahi adet öncesi o şişkinlik, göğüslerde ağrı vs oluyormu yoksa bu hamile olmadığımamı işaret oluyor...
çok heyecenlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim... sizde adetinizden önce farklı belirtiler oldumu hamile olduğunuza dair.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?