Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

teşekkür ederim buketcim ya inan böyle olcağını bilmiodum yani erkek ark tanıom güweniom ama insanlara belli olmuo istemeye bilirdi yani aldır derdi weya başka şeyler olabilirdi

hayırlısı olsun güzelim.sizinkilere uzun zamandır arkadaşız yeterince birbirimizi tanıdık dersin.en azından geçerli bir neden.bu arada erk.arkadaşının ailesi hata yapıp söylemezler demi durumu

kızlar ama kesinlikle belirtilere takılmayın derim size çünkü gerçekten herkesin aynı değilmş benim hala göğüslerimde koyulaşma falan yok son adetim 27 mayıs eee şimdi ben 1 ay 1 günlük mü hamile oluom yaw

çok fzla bi belirtim yok sadece dün şeffaf beyaz bi akıntım geldi ara ara ve çok şiddetli belime agrılar giriyo ve bazen de sol bacagım acayip kasıgımdan itibaren tutuluyo canımm

yok o da söylemedi ailesine olayı demiş 2.5 yıldır tanıoz birbirimizi ben kararımı werdim ewlenmek istiyorum hemen bu arada gerçi ben adetimden pek emin değilim 26 27 28 mayıs üçünden biri olması lazım

çok fzla bi belirtim yok sadece dün şeffaf beyaz bi akıntım geldi ara ara ve çok şiddetli belime agrılar giriyo ve bazen de sol bacagım acayip kasıgımdan itibaren tutuluyo canımm

inş. sende hamilesindirde senin içinde seviniriz:dance:ben bu defa pek beklemiyorum.:1no2:fazla çalışma yapamadık.işlerimiz çok yoğundu.bakalım hayırlısı inş.olurda sürpriz olur banada:sm_cool:

yok o da söylemedi ailesine olayı demiş 2.5 yıldır tanıoz birbirimizi ben kararımı werdim ewlenmek istiyorum hemen bu arada gerçi ben adetimden pek emin değilim 26 27 28 mayıs üçünden biri olması lazım

aman bilmesinlerde zaten.insanların ne yapacağı pek belli olmaz.inş.düğün salonu bulabilirsiniz canım.malum düğün sezonundayız

ben sigarayı bırakalı 1 sene 1 ay oldu.eşimle aynı gün bıraktık.birbirimize ne olursa olsun içmeyeceğimize dair söz verdik.o günden beri bir tane bile içmedik.çok sevdiğin birisine söz verirsen bırakman daha kolay olur duyguusalcım.bu arada sana duygu diyebilir miyim

evet ya inşallah bulabiliriz dün arkdaşımın düğüne gttim kendimi düşündüm bi an anladım ki herşey kısmet alnında ne yazıldıysa oluo bi de ben derdim ewlenince en az 1 yıl çocuk yapmam gezerim ewliliğin tadını çıkarırım büyük konuşmamak lazımmş

senin için en değerli varlık bebişin olacak.sigara içtiğin zaman onun kalacağı kötü durumu düşün ve yavaş yavaş bırakmaya çalış bence.bakarsın mide bulantıların sayesinde sigaradan tiksinirsin bırakman daha kolay olur

Dediğim gibi sakın beliritleri takmayın kafanıza benim 15 gün gecikmişti dedim kesin hamileyim bu kadar gecikmez bu kadar belirti olmaz ama sonu hüsran olmuştu bu arada bizim son ilişkimiz geçen yıl olmuştu bu hamile kaldığımdan 1 yıl önce we ilkte oldu ki geri çekilme yöntemiyle korunduk ama içime gitti yarısı ben bi kezden birşey olmaz demiştim ama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…