Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kizlar selam,benim adete 1 hafdam var,ama karnim öyle bi sisdiki,sanki 3,4 aylik gebeymisim gibi cok fazla gaz problemim oluyor,arada bi migdemde alt ust oluyor,sizce belirti olabilirmi?
selam....ben 5+5 günlük hamileyim...ve adetime tam bir hafta kala hamile olduğumu hissettim,seni yanıltmak istemem ama o şişkinlik ve gaz adettekinden farklı oluyor ve sen kesinlikle bunu hissedebiliyorsun

arkadaşlar daha önce kaç defa yazdım sadece iki arkadaş cvp verdi.ben de evliyim. bende bebek istiyorum. n'olur alsanıza benide aranızaaaaaaaaa..............

canım kütahyada oturuyormuşun.aslen kütahyalımısın.ben kütahyalıyım..bende öğretmenim..cevabını bekliyorum..

selam....ben 5+5 günlük hamileyim...ve adetime tam bir hafta kala hamile olduğumu hissettim,seni yanıltmak istemem ama o şişkinlik ve gaz adettekinden farklı oluyor ve sen kesinlikle bunu hissedebiliyorsun

evet canim,bu biraz farkli ,yani normalde adetim gelecegi gunu az bir sislik olurdu oda nadirdir,ama bu cok erken basldi,ve asiri derece sisdi hatta bugun kahvaltida yapmadim ,molamda bir parca ekmek yemisdim oda sisirmez sanirim,cokda rahatsiz oldum karnim sanki sisirilmis patlamak uzere olan bi balon gibiydi ,halende öyle,insallah bu ay gelmisdir bebeisim ,

merhaba.benimde günüme az kaldı.2 haftadır göğüslerim şiş ve acıyor.sol kasıgımda agrı var ve 2 gündür de göğüs halkasının genişlediğini hissettim.karnım da şişlik var.bir de bu ay sürekli basagrım oldu ve halsızlık hissettim.gündüzleri bile sürekli uyuyorum.insallah bebiştendir tüm bunlar.şu günler cabucak gecse de bekleyiş bir an önce bitse.çok heyecanlıyım.

şişkinlik seni hamile olduktan sonra da bırakmıyor eminol...inşallah seninde öyle olur.ben bu kendimce belirtilerimden sonra dayanamayıp 5. gün kan testi yaptırdım,adetime 3 gün vardı.
siteyi 1 aydan fazladır takip ediyorum,hatta mayıs sonuydu ilk keşfim..
burda yazılanları okumamın kendi gebelik teşhisimde çok faydası oldu,tabii herkeste farklı belirtiler olabiliyor ama en azından bedenini tanıyorsan bu bilgiler seni yönlendirebiliyor.

esimde bugun ,saka geciyor benimle ne kadarda sismissin,masallah ,az ye az ye diye dalga gecmezmi,yani oda sisdigimin farkina vardi halbuki karnim acdi yeni isden gelmisdim ,yemek bile yememisdim,afedersin ama birde asiri gaz olyor nasil diyim bazan kontrolda edemiyorum..

benim eşimde gerçekten hamile oluncaya kadar hep dalga geçerdi benimle...ama gerçekten hamile olduğumda karnımdaki şişliğin normal olmadığını o söyledi bana..normalde hiç göbeğim olmadığı için özellikle sabah kalktığımda garip geldi bana..dedim ki "daha bir hafta var adetime ama karnım şiş,ağrıyor ara ara ve gögüslerim de hafif şiş" .normalde adetten bir gün önce olurdu bunlar.ve kasık ağrısı..hayatımda hiç çekmediğim,kalçama ordan da bacağıma vuran bir ağrı çektim 2 gün ara ara,şiddetli bir ağrıydı ve sadece sağ tarafımda oldu

kızlar birşey sorucam?hiç hamile olupta adet görmeye devam eden birini duydunuz mu:uhm:

teşekkürler nergis...şahsen ben iyiyim ...kasık ve gaz ağrılarıyla geçinip gidiyoruz işte ;))))

suzanşah ben sana çiçeğinin adıyla hitap ettim çok pardon ya...bu saatte böyle oluyor !!!
ben öyle birini tanımadım ama bu işlere giriştiğim günden beri çok duydu

benim adetim bu ay 6 gün önce geldi.şişkinlik var bende .daha önce giydiğim pantolonlarım beni zorlar oldu.yüzüğümüde takamıyorum.normalde adetimin bittiği gün ilişkiye girdiğim zaman kan olmazdı.bu defa ilişkiden birkaç saat sonra pembemsi kan gelmiş.ilk defa başıma geliyor.bu ay vücudumu ben bile anlayamıyorum.galiba dengelerim şaştı

suzanşah ben sana çiçeğinin adıyla hitap ettim çok pardon ya...bu saatte böyle oluyor !!!
ben öyle birini tanımadım ama bu işlere giriştiğim günden beri çok duydu

ben kendimden şüphe etmeye başladım.2 aydır adet düzenim şaştı.geçen ay geç geldi7 gün.bu ay 6 gün erken geldi.kafayı yemek üzereyim

merhaba kızlar.16 eylülcüm kutlarım :teytey:Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsen.bizim içinde dua eder misin :uhm:

çok teşekkür ederim canım...amin inşallah sağlıklı bir hamilelik olur ve hayırlısıyla kucağımda görürüm inş..dualarım sizlerleee

kızlar günaydın hadi hamiş haberlerini alalım bugün hayırlısıylanırım benim hayallerim bu ay suya düştü. bu sabah wcye gittiğimde ne göreyim kahverengi kremsi bir sıvı sanırım adet oluyorum

Günaydin kizlar bugün adet günüm ama belirti yok. Sadece bel agrim var akşam beyaz kremsi sivi geldi ve yemek yerken midem bulaniyo daha önceki yazdigim belirtileride eklersek olabilir mi acaba

Back
X