Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

valla kızlar adetim ayın 10 undaydı yani dündü.ama 3-4 günden beri çok şiddetli kramplar giriyo kasıklarıma normalmi.2 gün önce kan testiyaptırdım 85.37 çıktı hamilesin dendi.ama ondan sonra vajinal ultrosana girdim ağrılar normalmi dye bebek henüz görünmüyo dedi doktor ama hamiles,in dedi.görünmemesi normalmi ayrıca kramplar neden olabilir.bide çok sık büyük idrara çıkmaya başladım günde 4-5 kez

bide 85.37 kan testi değerim sizce çok düşük değilmi.düşükse neden düşük olabilir.adet tarihinden bir gün önce yapılmış bi tahlil neden bu kadar düşük

canım bir hafta sonra tekrar kan testi yaptır değerler yükselmeye devam ediyorsa sorun yok hamileliğinde.dr ada kan tahlili sonuçlarıyla brlikte gidersin bir önceki tahlil sonuçlarınıda götürürsün.inşallah sorun olmaz değerlerin katlanakatlana gider.

bide 85.37 kan testi değerim sizce çok düşük değilmi.düşükse neden düşük olabilir.adet tarihinden bir gün önce yapılmış bi tahlil neden bu kadar düşük

belki geç döllenme olabilir ilk günlerinde değerlerin düşük çıkması normal

peki suzan neden karnım ağırıyor olabilir sanki her an adet görcekmişim gibi oluyo.bide çok gaz var bu aralar.

hamilelik geçirenlerin dediğine göre ilk birkaç ay adet görecekmiş gibi ağrılar çekenler oluyormuş.düşünsene 9 ay boyunca adet görenler bile oluyor hamileliği boyunca

kızlar hazırlanıodum birazdan yola çıkııcaz artık haftaya kaldı kan testi işi

adetin kesilmiş sanırım çok ilginç ya valla merak ettim keşke kan testi yaptırıp da gitseydin.bende bu gün dr dan randevu aldım cuma akşam 18:30 gidicem birde o baksın bakalım sorun neymiş....bu arada hayırlı yolculuklar sna canm.....

AYSEL peki ertesi gün kan testi yaptırdığında değer kaç çıktı.bende aynı senin gibi yaptım kan testinde 85.37 çıktı normalmi bu kadar az olması

selam kizlar reglime 2 gunum var ama hic bir belirtim yok,cok merakdayim yarin test yapsam cikarmi kararsizim

suzan cor aspin verdi doktorum sence neden vermiş olabilir zararı varmıdır

suzi genelde coraspini kanı sulandırmak için veriyolar. annem de kroner arter hastalığı var. kalbe giden damarlar tıkanmasın die kullanıyor. daha önce düşük sorunu yaşadıysan ya da kanında çabuk pıhtılaşma varsa ya da sadece önlem olsun die vermiş olabilir. çünkü gebeliğin ilk başlarında kanda pıhtılaşma fazla olursa bebeğin tutunabilmesi mi ne zorlaşıyormuş. ama tabi bu tamamen benim yorumum. sadece cahilce sallıyorum. forumlarda dolaşırsan bu kan pıhtılaşması konusunda bi sürü şikayet olmuş da. belki doktor da ona önlem olsun die vermiştir diyorum..fisfisfis

slm nasılsınız kızlar duygudan haberiniz varmı ne yaptı acaba.surrender benim bildiğim yeni gebelikte düşük ihtimali yüksek oluyormuş ama duyduğuma göre eskiden kadınlar öyle yapıyormuş günü geçince ve hamile olduğundan eminse kadın aspirin içip adeti açıyormuş ama sana doktor verdiğine göre korkulacak bişey yok benim bildiğim bu yani yine yanlış yönlendirmek istemem

arkadaşlar ben artık bu erken hamilelik belirtilerine inanmıyorum.en yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendi her gün beraberdik ama adet öncesi hiçbir belirtisi yoktu hamileliği düşündürecek.adeti 10 gün geçince test yapıp öğrendi.yani belirtiler tamamen kişinin biyolojik yapısıyla ilgili

ayyy kusura bakma canım ya ben aspirin zannetmişim yazdıklarımı ciddiye alma hatta güleblirsinde ne yapayım yanlış okumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…