kizlarr ne olur cevap.....
yarin yumurtlama gunum olmasi gerekiyor.ovulasyon testini dun ve bugun yaptim negatif cikti.36 saat oncesinden haber veriyo diye biliyorum.birde ben 4 saat idrarimi tutamadim.en fazla 2 saate yakin tutabildim.sizce sonucu etkilemismidir.
deniyen birileri ne olur cevap yazsin.
canım o konu hakkında bilgim yok ama birşey merak ettim butest ücreti nekadar acaba birde gebelik testinde idrar tutma saati önemli bundada önemlidir herhalde satan kişilere sormakta fayda var yada üzerinde yazıyordur mutlaka
canim ben londradayim burda clearblue adinda bir test aldim 45 ytl ye geliyo 7 tane var icinde.evet 4 sat bekleyin diyorda imkansiz ben zaten cok sik cikarim..ay yani ne zor ismis ovulasyon testinde de cizgiyi gormeye hasret kaldim yaa:bbo:
ben de en son geçen ay 24 ünde olmuştum canım.boş gebelikten dolayı yılbaşında kürtaj olmuştum.ondan sonra biraz düzensizlik oldu adet tarihlerimde.ama geçen ay 24ünde oldum
fortel in fiyatını bilen var mı? Benim yaklaşık 9 gün geçti tek çizgi çıkacak nasıl olsa diye test yapmaktan korkar oldum. Kan testi daha çok moralimi bozuyor, hemşireyle muhabbet filan. Olmazsa gidip bu testi alayım.
fortel 18-20 ytl arası
tamam gidip alıp yapayım, gerçi bir arkadaşımın 18. günde çıkmıştı ancak
CANIM SANMIYORUM BELKİ ÜŞÜTTÜN YADA YUMURTALIKLARIN GELİŞTİĞİ İÇİN OLABILIİR AMA İNŞALLAH BEBİŞİN YERLEŞİYORDUR SEN GÜN AŞIRI İLİŞKİYE DEVAM ET BENCE ŞANSIN YÜKSELİRa.s.lütfeeeeen cevap
arkadaşlar bugünler yumurtlama günlerim bebek için gün aşırı ilişkiye girdim. bugün kasık ağrısıyla uyandım.sağ tarafım taş gibiydi. eğilip doğrulmakta güçlük çektim. sizce sık ilişkiden dolayımı yoksa başka birşey olabilirmi.
canim fortel yada oncomed hizli gebelik testi yani dediklerine göre regliden 7 gün önce sonuç çikiyormuş ve ben yaptirdim sonuç doğru çikmiştikusuruma bakmayın ben bu konularda çok yeniyimbu fortel testin farkı ne anlatırmısınız
tamam gidip alıp yapayım, gerçi bir arkadaşımın 18. günde çıkmıştı ancak
Kızlar test yaptım ikinci çizgi göründü, inanmadım bi kere daha yaptım yine göründü, allahım ne yapacağım bilemiyorum, hemen gidip kan testi yaptıracağım, sonunda gördüm ya çok mutluyum, ilk size söylüyorum umarım doğrudur ne olur doğru olsun.
:sm_cool::sm_cool::dance::teytey::hooray:Kızlar test yaptım ikinci çizgi göründü, inanmadım bi kere daha yaptım yine göründü, allahım ne yapacağım bilemiyorum, hemen gidip kan testi yaptıracağım, sonunda gördüm ya çok mutluyum, ilk size söylüyorum umarım doğrudur ne olur doğru olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?