Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım o konu hakkında bilgim yok ama birşey merak ettim butest ücreti nekadar acaba birde gebelik testinde idrar tutma saati önemli bundada önemlidir herhalde satan kişilere sormakta fayda var yada üzerinde yazıyordur mutlaka

canim ben londradayim burda clearblue adinda bir test aldim 45 ytl ye geliyo 7 tane var icinde.evet 4 sat bekleyin diyorda imkansiz ben zaten cok sik cikarim..ay yani ne zor ismis ovulasyon testinde de cizgiyi gormeye hasret kaldim yaa:bbo:

canim ben londradayim burda clearblue adinda bir test aldim 45 ytl ye geliyo 7 tane var icinde.evet 4 sat bekleyin diyorda imkansiz ben zaten cok sik cikarim..ay yani ne zor ismis ovulasyon testinde de cizgiyi gormeye hasret kaldim yaa:bbo:

Güzelim en iyisi sabah erkenden kalkınca yap ilk idrarınla çünkü en çok o zaman tutabiliyoruztatlicadiarzu

fortel in fiyatını bilen var mı? benim yaklaşık 9 gün geçti tek çizgi çıkacak nasıl olsa diye test yapmaktan korkar oldum. Kan testi daha çok moralimi bozuyor, hemşireyle muhabbet filan. Olmazsa gidip bu testi alayım.

ben de en son geçen ay 24 ünde olmuştum canım.boş gebelikten dolayı yılbaşında kürtaj olmuştum.ondan sonra biraz düzensizlik oldu adet tarihlerimde.ama geçen ay 24ünde oldum

bende 3 mayısta rahim ağzımda yara vardı onu dondurdum nisanda 28 inde oldum dondurma işlemi birkaç gün geciktirdi adetimi mayısta yine 28 inde oldum satımda 24 haziran işte normal koşullarda 20-21 temmuz adet olmam gerekiyor fisfisfis

canim bu testle ayni olan oncomed var ve fiyati daha uygun ben 2.5 ytl aldim ve sonuc dogru cikti

lütfeeeeen cevap
arkadaşlar bugünler yumurtlama günlerim bebek için gün aşırı ilişkiye girdim. bugün kasık ağrısıyla uyandım.sağ tarafım taş gibiydi. eğilip doğrulmakta güçlük çektim. sizce sık ilişkiden dolayımı yoksa başka birşey olabilirmi.

Ya emin olamıyorum acaba gidip kan testi mi yaptırsam yoksa fortel mi alsam. 9 gün gecikme oldu acaba çıkar mı idrar testinde?

tamam gidip alıp yapayım, gerçi bir arkadaşımın 18. günde çıkmıştı ancak

evet bazen istisnai durumlar olabiliyor ama normal şartlarda 9. günde silikte olsa belli olması lazım.gidip alıp hemen yapın bende meraklandım.habe bekliyorum.hadi bakalım hayırlısı...

CANIM SANMIYORUM BELKİ ÜŞÜTTÜN YADA YUMURTALIKLARIN GELİŞTİĞİ İÇİN OLABILIİR AMA İNŞALLAH BEBİŞİN YERLEŞİYORDUR SEN GÜN AŞIRI İLİŞKİYE DEVAM ET BENCE ŞANSIN YÜKSELİRa.s.

kusuruma bakmayın ben bu konularda çok yeniyimbu fortel testin farkı ne anlatırmısınız
canim fortel yada oncomed hizli gebelik testi yani dediklerine göre regliden 7 gün önce sonuç çikiyormuş ve ben yaptirdim sonuç doğru çikmişti

tamam gidip alıp yapayım, gerçi bir arkadaşımın 18. günde çıkmıştı ancak

9.güne kadar nasıl sabredebildin??hemen bir test al canım çünkü kesin çıkar.hadi bakalım hayırlısı bence kesin hamilesin.önceki aylarında nasıldın?adetlerin düzenlimiydi?

Kızlar test yaptım ikinci çizgi göründü, inanmadım bi kere daha yaptım yine göründü, allahım ne yapacağım bilemiyorum, hemen gidip kan testi yaptıracağım, sonunda gördüm ya çok mutluyum, ilk size söylüyorum umarım doğrudur ne olur doğru olsun.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:) benim içime doğmuştu arkadaşım.ayyy nasıl sevindimm:teytey:

:sm_cool::sm_cool::dance::teytey::hooray:
AYYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA EVET HEMEN YAPTIR YARIN TESTİNİ AMA SONUCU YAZ DİYE GELSİN BEBİŞŞ OHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…