benim sat ım 24 haziran çok feci mide yanması,tansiyon düşmesi, kasık ağrısı ve gaz problemi yaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim
test için erken mi peki
Nalan'ın dediği doğru .test için erken mi peki
0,100arkdaşalr negatifmişş çok üzüldümmm kantestimin sonucu yani 0,100 siniri ne peki bunun uff yaa
benim sat ım 24 haziran çok feci mide yanması,tansiyon düşmesi, kasık ağrısı ve gaz problemi yaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim
0,100arkdaşalr negatifmişş çok üzüldümmm kantestimin sonucu yani 0,100 siniri ne peki bunun uff yaa
Yeni bir gebelik testi çıkmış. İsmi ( Fortel Ultra Hassas) Gebelik testi bu cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyorsun. İstersen bi dene derim. deneyen arkadaşlarım var. Bazılarında hemen sonuç verdi.
Kna testinin yanilma payi olabilirmii yani çikmama gibi bi durumuu.kendimden okadar eminimki yani günümü geçmem imkansizz aksamaz benim adet günlerim ve oakdar moralim bosukki şuanda biri bana bişe dese ağlicak gibiyim akşam nasil olcak bilmiyorum
test için erken mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?