Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benim sat ım 24 haziran çok feci mide yanması,tansiyon düşmesi, kasık ağrısı ve gaz problemi yaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim

Canım bence hamile olup olmadığını öğrenmen için idrar ve kan testi yaptır. Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir. Şimdi bir şey dersem yanlış olur. Bence bir test yap. Eğer problemlerin geçmezse bir doktora görün derim.

benim sat ım 24 haziran çok feci mide yanması,tansiyon düşmesi, kasık ağrısı ve gaz problemi yaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim

Yeni bir gebelik testi çıkmış. İsmi ( Fortel Ultra Hassas) Gebelik testi bu cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyorsun. İstersen bi dene derim. deneyen arkadaşlarım var. Bazılarında hemen sonuç verdi.

Son düzenleme:
0,100arkdaşalr negatifmişş çok üzüldümmm kantestimin sonucu yani 0,100 siniri ne peki bunun uff yaa

sağlık olsun başka bie aya olur işallah canım.benimde geçen ay 5 gün geçmişti ve testte benimde 0.1 çıktı.umudunu yitirme.mevsim geçişlerinde insanın bünyesi değişebiliyo.diğer aya hamiş olursun umarım.

fortel ultra testinden bende kullandım adet günümden1 gün önce denedim ve negatif çıktı yani doğruydu.tavsiye ederim ama diğer testlere göre biraz pahalı

Kna testinin yanilma payi olabilirmii yani çikmama gibi bi durumuu.kendimden okadar eminimki yani günümü geçmem imkansizz aksamaz benim adet günlerim ve oakdar moralim bosukki şuanda biri bana bişe dese ağlicak gibiyim akşam nasil olcak bilmiyorum

Canım moralini bozmak istemem ama kan testinde kesin sonuç çıkıyor. Benimde geçen ay yaklaşı 5-6 gün gecikince kendimi hamile gibi görmeye başlamıştım. Fakat hastalanınca morallim çok bozulmuştu. Şunu bilmelisin ki herşey beyinde bitiyor. Eğer kafaya çokk takarsan hamile kalamıyorsun. Fazla takmamak lazım ( Bunu bende bi yapabilsem:)

Son düzenleme:
nilüfer yanılma payı çok az. ama moralini bozma bu ay olur inş. ayrıca adetin stresten etkilendiğin bu meseleyi çok kafana taktığın için gecikmiş olabilir. ben tam 16 aydır bekliyorum. artık alıştım.umarım sen benim kadar beklemek zorunda kalmazsın

kizlarr ne olur cevap.....
yarin yumurtlama gunum olmasi gerekiyor.ovulasyon testini dun ve bugun yaptim negatif cikti.36 saat oncesinden haber veriyo diye biliyorum.birde ben 4 saat idrarimi tutamadim.en fazla 2 saate yakin tutabildim.sizce sonucu etkilemismidir.
deniyen birileri ne olur cevap yazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…