Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kislar lutfen yardim

Merhaba, ben de daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. O hissettiğin sancılar; yumurtaların çoğaltılıp, büyütülüp, çatlatılmasından kaynaklanıyor. 6 gün içinde belirti vermesi imkansız. Kan testini aşılamadan sonra 14.günde yaptırdığında ancak sonuç veriyor. Umarım aşılaman tutmuştur ama dediğim gibi kasık sancıların çatlayan ve hormonlarla uyarılan yumurtalarından kaynaklanıyor...Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Canım Allah bebeğinide kucağına almak nasip etsin. Sakin ol fazla zıpla. Unutma artık sen hamile bir bayansın. :lepi:

direk lab a gittim, e profeyonelleşmiştim artık:) ama bu ay hiç beklemiyordum, herkes derdi bekleme kalıcan en sonunda bıkıp takmadık kafaya

bu arada benim de bugün adetimin 1.günü olması gerekiyordu..hiç sapmazdı..ama hiç ümitlenmiyorum..çünkü bu ay antibiyotik kullanmıştım ve muhtemelen o ilaç geciktirdi adetimi..

:teyteyuygu diğer topik te okudum, test yapmışsın ve silik çizgi çıkmış! :lepi:İnanamıyorum yaa bak ikimizin de 4 günü kaldı diyoduk, bende mi yapsam test bak şimdi Allah Allaaaahhhh:asigim:

valla bu ay benim hiç mi hiç ümidim yoktu, geçen aylarda bu yazılan tüm hamilelik belirtileri vardı, işte göğüslerde şişlik, bacak ağrısı, şişkinlik vb. bu ay hiç bişey yoktu, gayet rahat, sadece ertesi gün regl olacakmışım gibi hafif bir sancı var hala, regl olmam gereken günden bu yana ama çok hafif. Birde bence en büyük belirtim kirpiklerimin karışmasıydı. ya çok ilginç bunu ilk okuduğumda amma sallamışlar demiştim ama doğruymuş rimel süremiyordum 2 haftadır çok komik.

Ay ne güzel ya hamişler cogaliyor ohh ohh darisi başimiza aanaaa duygudami hamile vay anam vayyyyyyyyyyyy

canim ya kocana haber verdinmi annene falan ay ne biliyim işte herkese ver değerin kaç çikti

Tebrik ederim:teytey:, Allah tamamına erdirsin!! Darısı başımıza inşallaaah!!

anneme ve kardeşlerime haber verdim, eşime yüzyüze haber vermek istedim, birazdan gelicek beni almaya. Annem havalara uçtu, çok güzel bir duyguymuş valla, umarım sorunsuz geçer. umarım herkes bu duyguyu yaşar çok güzelmiş

ay hadi bak ne güzel ya degerin kac cikti

fortel ultra testinden bende kullandım adet günümden1 gün önce denedim ve negatif çıktı yani doğruydu.tavsiye ederim ama diğer testlere göre biraz pahalı

bu test ne kadar? fiyatını öğrenebilirmiyim? yada tahminen ne kadardır... bilgi için teşekkürlera.s.a.s.

pitos doktor benden bir takım tahliller istemişti ya tekrar.içinde beta tahlilimde vardı şimdi beta değerim 1046 olmuş sence iyimi yani 1 hafta içinde 85.37 den 1046 ya yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…