Kislar lutfen yardim
AMAN NE KADAR HIZLISIN NE ZAMAN VERDİŞİN ALDIN SONUCU BRAVO VALLAHA HADİİ HERKESE MÜJDEYİ VER ARTIK:teytey::teytey:kan testi sonucu da pozitif oleeyyy
darısı herkesin başına
direk lab a gittim, e profeyonelleşmiştim artık:) ama bu ay hiç beklemiyordum, herkes derdi bekleme kalıcan en sonunda bıkıp takmadık kafaya
kan testi sonucu da pozitif oleeyyy
darısı herkesin başına
benim de 4 günüm var adetime aynı gün inanamıyorum inşallah hamileyizdir.benim gögüslerim acayip şişti arasırada ağrıyor yaklaşık 12 gündür de hiçbir şey yiyemiyorum bazen de bulan tım oluyor mide yanması da var
valla bu ay benim hiç mi hiç ümidim yoktu, geçen aylarda bu yazılan tüm hamilelik belirtileri vardı, işte göğüslerde şişlik, bacak ağrısı, şişkinlik vb. Bu ay hiç bişey yoktu, gayet rahat, sadece ertesi gün regl olacakmışım gibi hafif bir sancı var hala, regl olmam gereken günden bu yana ama çok hafif. Birde bence en büyük belirtim kirpiklerimin karışmasıydı. Ya çok ilginç bunu ilk okuduğumda amma sallamışlar demiştim ama doğruymuş rimel süremiyordum 2 haftadır çok komik.
valla bu ay benim hiç mi hiç ümidim yoktu, geçen aylarda bu yazılan tüm hamilelik belirtileri vardı, işte göğüslerde şişlik, bacak ağrısı, şişkinlik vb. bu ay hiç bişey yoktu, gayet rahat, sadece ertesi gün regl olacakmışım gibi hafif bir sancı var hala, regl olmam gereken günden bu yana ama çok hafif. Birde bence en büyük belirtim kirpiklerimin karışmasıydı. ya çok ilginç bunu ilk okuduğumda amma sallamışlar demiştim ama doğruymuş rimel süremiyordum 2 haftadır çok komik.
ay hadi bak ne güzel ya degerin kac ciktianneme ve kardeşlerime haber verdim, eşime yüzyüze haber vermek istedim, birazdan gelicek beni almaya. Annem havalara uçtu, çok güzel bir duyguymuş valla, umarım sorunsuz geçer. Umarım herkes bu duyguyu yaşar çok güzelmiş
fortel ultra testinden bende kullandım adet günümden1 gün önce denedim ve negatif çıktı yani doğruydu.tavsiye ederim ama diğer testlere göre biraz pahalı
fortel ultra testinden bende kullandım adet günümden1 gün önce denedim ve negatif çıktı yani doğruydu.tavsiye ederim ama diğer testlere göre biraz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?