Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bencede yapmayalım arkadaşlar benim adetime 7 gün var daha ben bu sabah yaptım testi sonuç negatif çıktı tabiki sabahdan beri sersem gibi dolanıyorum evde gögüs hassasiyeti falan yok bende ama kasıklarımda ve belimdeki hafif ağrılardan dolayı bir deniyeyeim dedim sanki sonuç olumlu çıkacak gibi geliyordu ama olmadı kendimi çok üzdüm regle günü geçersede hamad ederiz allaha geçmez olursakda elbet vardır bir hayır

evet canim bugünlerde çalişmaya başlayin..

ay canim sagol bir an kafam iyice bulanmisti yani.ovulasyon testlerine guvenmiyorum cok cunku bazi arkadaslar bir ay gosterdi obur ay hic bir sey gostermedi veya negatif cikmasina ragmen hamile kaldim diyenler var.sanirim zaten spremler hazir bugun 13.de iliski olmustucoksekeriremsu bakalim bir kac gun gecsin daha iyi anlayabilirim sanirim.

ben hem tarihten hemde tarihi unutsamda doğurganlik dönemimi biliyorum.herkeste aynidir tahminim.benim doğurganlik dönemimde 3-4 gün sivi geliyo.ordanda tahmin ediyorum yumurtalarin açildiğini....

ben hem tarihten hemde tarihi unutsamda doğurganlik dönemimi biliyorum.herkeste aynidir tahminim.benim doğurganlik dönemimde 3-4 gün sivi geliyo.ordanda tahmin ediyorum yumurtalarin açildiğini....

evet canim benimde oyle akinti oluyor.ve sol kasigima kesik kesik agrilar giriyo oda yumurtlamayla ilgili sanirim.

Kizlar ben yarin rahim filmi cektiricem ama cok korkuyorum internetten arastirdigim kadariyla aciyormus,,,siz cektirdiniz mi?Lutfen bana yardim edin

merhaba ben 2 sene önce çektirmiştim. Çektirmeden önce ben de çok korkmuştum hatta narkoz altında da çekebiliriz demişlerdi ama korktuğum gibi olmadı. Sadece ilacı verirken biraz sancı hissettim o kadar. Yani ilaç yaktı biraz.. o kadar korkulacak bişey yok merek etme...İyi şanslar...

taam canim tesekur ederim ,sagol icimi ferahlattin...

selam arkadaşlar. lh hormonu yüksek olan var mı?
fsh Imın 3 katı ve bu lh ımın yüksek olduğunu gösteriyor. benim durumumda olan var mı, paylaşırsa sevinirim....

arkadaşlar adetime 3 gün var ama ben dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ışığa tutunca belli oluyor.korkuyorum testi tekrar yapmadım

2. çizgi silikte çıksa bu hamile olduğunu gösteriyor. zaman ilerledikçe çizgi daha net ıkacak. 2 gün sonra mesela daha da netleşr. sevgiler

arkadaşlar adetime 3 gün var ama ben dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ışığa tutunca belli oluyor.korkuyorum testi tekrar yapmadım

Canım büyük bir ihtimalle hamile olabilirsin. Adet günün geçtikten sonra testi tekrar yap. Bir yandan da kendini fazla hamileliğe kaptırma sonra hastananırsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin.(Benim başıma geldi çünkü) Umarım hamilesindir.Hamile haberini almak isteriz.

ya..............sen de mi aynısını yaşadın nasıl

merhaba.... benimde aynı şey başıma geldi bu ay üç kere test yaptım silik falan bişeyler çıkmıştı.... ama adet oldum ((((( umudunu kırmak istemem biliyorum çünkü beklemek çok zor bişey umut etmek yıkılmak....bende eşime söylemiştim onuda ümitlendirdim başa...bunları söylüyorum çünkü kendini hamile sanıpta yıkılmak insanı mahvediyo....... ama yinede ben ümitliyim RABBİM ne zaman hayırlsısıysa o zaman verir inş. BİRDE O ÇİZGİNİN NE ZAMAN SİLİK Bİ ŞEKİLDE ÇIKTIĞIDA ÖNEMLİ EĞER EN FAZLA 10-15 DAKİKAYSA OLABİLİR İNŞAALLAH AMA EĞER Bİ KAÇ SAAT GEÇTİYSE Bİ KAÇ GÜN SONRA YENİDEN TEKRARLAYABİLİRSİN.. UMARIM RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERİR............:))))))))))))))))))))))))))

sağulun kızlar ama beklemek gerçekten çok zor zaten adetime 2 gün var daha en iyisi sanırım geçmesini beklemek gçerse tabii

ya..............sen de mi aynısını yaşadın nasıl
Canım benim adetim geçeli 5-6 gün olmuştu. 1.çizgi çok net 2.çizgi ise silik çıkmıştı. Kendimi o kadar hamileliğe adamıştım ki! adet olunca çok moralim bozuldu hayal kırıklığına uğradım. İnşallah sende böyle birşey olmaz. Zaten benim yaşadığım gibi sende de böyle bir durum yaşayacaksın diyemem. Sadece herşeyi hazırlıklı olman için söyledim. Sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem.

kızlar asılama yaptıralı 5-6 gun oluyor.bugun olesıne bı ıdrar testı yaptım ve ılk cızgı belırgın ıkıncı cızgı sılık cıktı.acaba bu durumun kullandıgım ılaclardanmı kaynaklanıyor?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…