merhaba arkadaslar bende sizler gibi her ay kendimde gebelik belirtileri ariyordum ve her ay ayni belirtileri gosteriyordum.benden tavsiye kendinizi bu kadar dinlemeyin.çunku bu belirtiler kisiden kisiye degisiklik gosteriyor.ben hamile oldugumu ogreneli bir hafta oldu.ama belirtilerin bir çogu bende yok henuz.gogus agrilari ve siskinlik yeni basladi.renginde ise bir fark goremiyorum.ne mide bulantisi ne baska bir belirti sadece ara sira basim donuyor.bence adet gununuze kadar bekleyin ve bir gun geçerse test yapin çikiyor zaten bir gun geçtiginde.ama adet gununden once test yapmayin.ben bu ay adetime 4 gun kala yaptim.yaptigim teste gore adete 4 gun kala yapildiginda % 55 dogru çikiyormus.ama benim negatif çikmisti.ben adetimin uzerinden 2 gun geçtikten sonra tekrar test yaptim ve pozitif çikti.lutfen acele etmeyin.sizleri anliyorum ama daha sonra hayal kirikligina ugruyor insan.bence ovulasyon testini kesinlikle deneyin.ben ilk denemede sonuç aldim çunku.ise yaradigina kesinlikle inaniyorum.hersey gonlunuzce olsun.en kisa zamanda mujdeli haberlerinizi almak dilegiyle.
evet canim bugünlerde çalişmaya başlayin..
ay canim sagol bir an kafam iyice bulanmisti yani.ovulasyon testlerine guvenmiyorum cok cunku bazi arkadaslar bir ay gosterdi obur ay hic bir sey gostermedi veya negatif cikmasina ragmen hamile kaldim diyenler var.sanirim zaten spremler hazir bugun 13.de iliski olmustucoksekeriremsu bakalim bir kac gun gecsin daha iyi anlayabilirim sanirim.
ben hem tarihten hemde tarihi unutsamda doğurganlik dönemimi biliyorum.herkeste aynidir tahminim.benim doğurganlik dönemimde 3-4 gün sivi geliyo.ordanda tahmin ediyorum yumurtalarin açildiğini....
Kizlar ben yarin rahim filmi cektiricem ama cok korkuyorum internetten arastirdigim kadariyla aciyormus,,,siz cektirdiniz mi?Lutfen bana yardim edin
merhaba ben 2 sene önce çektirmiştim. Çektirmeden önce ben de çok korkmuştum hatta narkoz altında da çekebiliriz demişlerdi ama korktuğum gibi olmadı. Sadece ilacı verirken biraz sancı hissettim o kadar. Yani ilaç yaktı biraz.. o kadar korkulacak bişey yok merek etme...İyi şanslar...
kızlar nasılsınız test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı kafam çok karıştı
kızlar nasılsınız test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı kafam çok karıştı
arkadaşlar adetime 3 gün var ama ben dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ışığa tutunca belli oluyor.korkuyorum testi tekrar yapmadım
ya..............sen de mi aynısını yaşadın nasılCanım büyük bir ihtimalle hamile olabilirsin. Adet günün geçtikten sonra testi tekrar yap. Bir yandan da kendini fazla hamileliğe kaptırma sonra hastananırsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin.(Benim başıma geldi çünkü) Umarım hamilesindir.Hamile haberini almak isteriz.
arkadaşlar adetime 3 gün var ama ben dün test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ışığa tutunca belli oluyor.korkuyorum testi tekrar yapmadım
sağulun kızlar ama beklemek gerçekten çok zor zaten adetime 2 gün var daha en iyisi sanırım geçmesini beklemek gçerse tabiimerhaba.... benimde aynı şey başıma geldi bu ay üç kere test yaptım silik falan bişeyler çıkmıştı.... ama adet oldum((((( umudunu kırmak istemem biliyorum çünkü beklemek çok zor bişey umut etmek yıkılmak....bende eşime söylemiştim onuda ümitlendirdim başa...bunları söylüyorum çünkü kendini hamile sanıpta yıkılmak insanı mahvediyo....... ama yinede ben ümitliyim RABBİM ne zaman hayırlsısıysa o zaman verir inş. BİRDE O ÇİZGİNİN NE ZAMAN SİLİK Bİ ŞEKİLDE ÇIKTIĞIDA ÖNEMLİ EĞER EN FAZLA 10-15 DAKİKAYSA OLABİLİR İNŞAALLAH AMA EĞER Bİ KAÇ SAAT GEÇTİYSE Bİ KAÇ GÜN SONRA YENİDEN TEKRARLAYABİLİRSİN.. UMARIM RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERİR............:))))))))))))))))))))))))))
Canım benim adetim geçeli 5-6 gün olmuştu. 1.çizgi çok net 2.çizgi ise silik çıkmıştı. Kendimi o kadar hamileliğe adamıştım ki! adet olunca çok moralim bozuldu hayal kırıklığına uğradım. İnşallah sende böyle birşey olmaz. Zaten benim yaşadığım gibi sende de böyle bir durum yaşayacaksın diyemem. Sadece herşeyi hazırlıklı olman için söyledim. Sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem.ya..............sen de mi aynısını yaşadın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?