Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

selam kızlar ben çok fenayım
ağrılarım arttı, dışarı yürüyüşe gidince baya üşüdüm, millet cıbıldak geziyo ama ben dondum
bel bacak karın ağrısı ayynı adet ama daha 3 gün var
eve gelince w.c.ye gittim 2,3 damla pembe akıntım geldi
şuan ayaklarım bumbuz, belim kopmak üzere, dayanamayıp majezik aldım valla
adet olcam galiba, öpüyorum sizi

ay eslemcim canım ya hamileysen?
bende regl olmadan önce çok ağrı oluyor. hemen bir aprol fort atıyorum ağzıma. aslında bu bebek varsa eğer çookk kötüKötü Kazen

Eslem genellikle moralini bozmak istemem ama adet olacağım zaman bende öyle oluyorum. Her yanım buz kesiyor. Bu sıcaklarda ayağıma çorap giyiyoum. Sonra 1-2 gün sonra adet oluyorum. Sen gen tam emin olnucaya kadar ilaç felan kullanma. Ne olur ne olmaz.

benimde durumum tam tersi kızlar yaa adetime 3 gün var yanıyorum. ateşim 37,0 gözlerimden ateş fışkırıyor, ayaklarım yanıyor foss diye buzlu suya sokuyorum hehe... burası çok gerçi onunda etkisi olmuş olabilir. soba gibiyim valla.

Kızlar ben çıkıyorum misafir gelecek. Herkese bolca hamişli günler dilerim. Umarım akşama kadar sevinçli haberlerinizi alırım.

gunaydın herkese bende sanırım adet olucam ya offf ben adetten once gogus sismesi agrıması falan oluyordu adetten üç dort gun falan oncede akıntı fazlalıgı birde sarıya donuk oluyordu bugunnde oyle akıyor hamile degilim sanırım gitti yine umutlarım bilgisi olan var mı kızlar hamile olunca akıntı falan nasıl olur yada adet gunune yakın mı olur eger hamileysen cok uzgunum hic umidim kalmadı ya

selam günaydın kızlar 6gün geçmişti dün akşam kırmızılar geldi artık inşallah ağustosta

Sevgili nilüfer hiç bir zaman ümidimizi kaybetmemeliyiz.Allah çocuk nasip edecekse bizde o zamanı sabırla beklemeliyiz.Bu o kadar kolay olmasada sabır herşeyin anahtarı diye düşünüyorum.Bende zaman zaman senin gibi hayatta ki bazı olayları geç elde ettim ama sabırsızlığında sadece insanı yıprattığını biliyorum.Geç ve zor elde edilen şeylerin kıymeti daha iyi bilinir unutma bunu sadece çocuk için söylemiyorum.:1rolleyes:

benim adete 3 gün var akıntım beyaz ve krem gibi böyle çok yoğun olmamakla birlikte yinede anlaşılıyor yani.

herkese günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın tatlı bela.Kulübe hoş geldin :1rolleyes:bende dün üye oldum yani senin gibi yeniyim ve de bu kulübün takipcisiyim.Sende mi bebek isteyenlerdensin benim ki de soru yani:bbo: yoksa burda işin.O halde seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…