merhaba kızlar; nisandan beri denemelere başladık bizde. En son 28 nisanda adet oldum çok gecikti yani bende bi heves hafta başı test aldım negatif çıktı ama bu hafta kafamı kaldıramıyorum, her yerim dökülüyor kilo aldım sürekli uyumak istiyorum ve ateşim varmış gibi birden hararet basıyor. bunlar aynı zamanda regl olacağının da belirtileri ama bilemedim ne yapacağımı test mi alsam kan testi mi yaptırsam doktora mı gitsem kararsızım.
benim de sat 27 nisan
ben 30 mayısta kan testiyle öğrendim hamile olduğumu bence sen de hamilesin
selam arkadaşlar,
ben de dayanamadım bugün gittim kan testi yaptırdım ama sonuç negatif. reglimin üzerinden daha 1 gün geçmişti. Üzülmedim sonuçta test yaptırırken de hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim, demek hayırlısı böyleymiş dedim.
doktorumu aradım durumu anlattım ama bana beklicez dedi(
zaten zamanında regl olmuyosun, 40-45 günde bir oluyosun, bu tedavide ilk ayın, hemen düzelmicektir yani bu ay da geç yumurtlamış olabilirsin bir hafta 10 gün daha olmazsan gel, kan testiyle bakarız, muayene ederiz dedi. Ben anlamadım ama hala hamile kalma umudum var mı benim? Bu arada daha önce bahsettiğim adet belirtilerim de iyice azaldı, 10 gün de beklesem olacakmış gibi gelmiyo, acaba kist falan mı oldu çok gerildim ya!
Aynı durumdayız diyebilirim, benimde 40-45 hatta daha da çok geciktiği zamanlar oluyor.. Nisandan beri korunmayı bıraktım ama 28 inden beri yine yok piyasada hastalığım.. Her ay ne zaman olacak diye beklerken şimdi bide acaba hamile miyim şüphesi çıktı.. pzt test aldım negatif, dedim cumaya kadar bekleyeyim yine dayanamadım aldım biraz önce iki tane birini şimdi birini yarın sabaha bırakıcam son çare doktoruma koşucam yine.
Yalnız umudunuzu asla kaybetmeyin, ben 12 yaşından beri bu düzensizliği çekiyorum onun yüzünden ne kist olmadığım kaldı ne rahim duvarımın kalınlaşmadığı.. kaç doktorun kapısını aşındırdım, 2 ay düzelse 3. ay yine aynı terane.. Yumurtlama günümü belirleyemiyorum her gün deneme yapmalar falan..
Allah sabır ve şifa versin size de çok iyi anlıyorum.. ben hamile kalırsam herkes kalır diyorum bide :)
Biz de aynen Nisan ortalarında bıraktık korunmayı, mayısta da seropehene kullandım. Kafama takılan şu ki 6 mayıs'taki reglmin 14. günü kasık ağrılarım ve göğsümde aşırı acıma başlamıştı. ben de sevindim herhalde yumurtam çatlıyo filan diye. kasık ağrılarım 4 gün filan sürdü ama göğsümün acıması normalde regl olurum 5 gün sonra filan geçer. ama bu kez halen regl olmamama rağmen son 1 haftadır giderek azaldı ve şu an çok az acıyor. He 10 gün daha bekleyince ne olucak hiç bilmiyorum. şimdi kanda çıkmadı ya 10 gün sonra çıkacağını hiç düşünmüyorum, belki regl olurum diye umuyorum, sonuç olarak bu ayı kapattım kafamda :)
ben de aynen sizin gibi kendimi bildim bileli pko'luyum. Kndime kızdığım nokta çok kafaya takmış olmam! resmen psikopatlaşmışım yani :) kendime söz verdim bu kadar ecele edip, vücudumu dinlemicem artık. hayırlısı olsun hepimiz için!!!
İnsan kafasına takmadan edemiyor maalesef bende çok rahat olmayı isterdim amaaan olursa olur olmazsa olmaz diyebilenlere imreniyorum :) Bende bu hafta başından beri baya kötüyüm; uykudan başımı kaldıramıyorum, yorgunluk, üstümden tır geçmiş hissi, her yerimde bi sızı... Sabah iki tane alarm çalmış ruhum duymamış eşim geç kalıyordu nerdeyse ki günlük hayatım yorucu değil zaten ev hanımıyım.. bugün bide sıvı olmayan bi akıntı hemde koyu renkte yani bi yaşıma daha girdim bir bu gelmemişti başımaartık gülüyorum halime gerçekten.. Hakkımızda hayırlısı olsun en kısa zamanda biz ve bizim gibi aynı problemden muzdarip her kadın şifa bulsun diyebiliyorum yalnızca..
slm kızlar ben cok kotuyum dun gece atesım cıktı heryerım dokuluyor ıstahım hıc yok ... kasıklarım ve belım cok sancı yapıyor adetıme daha 1.5 hafta var sol gogsumun ucu bugun acımaya basladı ... normal mı bunlar anlamıs degılım ... hep boylemı devam edecek eger boyle devam edecekse vay halıme benım .. cumartesı gunu sınavım var ve ben ders calısamıyroum .. basım agrıyor .. sız de benım gıbımısınız ya allah rızası ıcın bırı cvplasın ...
idrarda hemen belli olmuyor kan testi yaptırın
arkadaşlar allah hepımızın yardımcıısı osun 9 aylık evlıyım ve çocuk istiyoruz.. klomen + ovitrelle iğnesi oldum 3 tane yumurta olusmuştu doktor allah ızın verırse bu ay hamılesın dedı cunku eşimin spermındede bendede bı sıkıntı yok... sabahları kasıklarımda agrı asırı iştah ani bel ağrıları ve ishal gibi şikayetlerım var.. ve her ay hasta olucagm zaman göğüslerim şişer agrırdı hiçbiri olmadı adetıme 2 gun var ama suanda belımın sol kısmında bir agrı var ve pembemsı kan gelıyor... çok korkuyorum hasta olucam die normalde hasta oldugumda sıyaha yakın koyu kan gellırken şimdi pembemsı sansıcısz bi kan gelıo anlamadım aydınlatırsanız sevınırım
gittikçe koyulaşıyo rengi ... daha öncede duymuştum yerleşme kanamasını ama tam olarak nasıl oluo bılmıorum ...eşim şuanda işte hevesini kırmak istemediğimi ama hasta olableceğimi söyledim ... nnolur olma dionolur dua edin rabbım butun kadınlara nasıp etsın günlerdir dua edıorum yurekten ıstıyorum inş. allahım sesimizi duyar..[/QUOT
bende tüm kalbimle senin için dua ediyorum canım ama ferah tut içini olumlu düşün olumlu olsun
[arkadaşlar aranıza yeni katıldım.günlerdir kafayı yemek üzereyim.lütfen bana yardımcı olun.
bel,kasık ve bacak ağrıları çekiyorum günlerdir.halsizliğimde var gögüslerimde inanılmaz şişti.en son 13 mayısta regl olmuştum.bu ay ne zaman olucağım konusunda bi fikrim yok
çünkü adet düzensizliği yaşıyorum ve pko hastasıyım.ama kendimi inanılmaz bi şekilde hamile gibi hissediyorum.test için erken biliyorum.acaba kan testinde çıkarmıhamile olup olmadığım?]
lütfen biri cevap yazsın yaaaa
tatlım eğer pco isen ki bende de pco var ya kan testi ya beklemek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?