buraya sizlere daha öncesinde hamile olduğumu yazmıştım belki hatırlayan arkadaşlar olur...malasef 8.haftamızda gebeliğime son verildi yani dün...rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin.... çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin
buraya sizlere daha öncesinde hamile olduğumu yazmıştım belki hatırlayan arkadaşlar olur...malasef 8.haftamızda gebeliğime son verildi yani dün...rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin.... çok üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin
Periyodun kac gunde bir bilmiyorum ama sonuca cok takilmadan bir idrar testi yapabilirsin. Cizgi gormezsen de moralini bozma adetin ile ilgili normal disi durumlar olursa kan tahlili yaptir. Cunku bazen regl oldum saniliyor ama meger hamile olunuyor
mrb kızlar bnde yeni evlendim ve hmn cocuk istiyoruz en son 31 nisanda adet gordüm 1 hafta önce ilişkimiz oldu sonrasında 2 gün önce idrar testi yaptım dayanamadım 2.cizgi cook silik bir şekilde cıktı cok ümitlendim 2 gündür hazımsızlık ve gaz problemi yasıyorum goguslerimde asırı bir hassasiyet var ve kokulara cok duyarlıyım kasıklarımda da agrı var persembe günü kan testi yaptırıcam sizce hamile miyimdir?? içim içime sıgmıyor allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin :):)
merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
mrb kızlar bnde yeni evlendim ve hmn cocuk istiyoruz en son 31 nisanda adet gordüm 1 hafta önce ilişkimiz oldu sonrasında 2 gün önce idrar testi yaptım dayanamadım 2.cizgi cook silik bir şekilde cıktı cok ümitlendim 2 gündür hazımsızlık ve gaz problemi yasıyorum goguslerimde asırı bir hassasiyet var ve kokulara cok duyarlıyım kasıklarımda da agrı var persembe günü kan testi yaptırıcam sizce hamile miyimdir?? içim içime sıgmıyor allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin :):)
arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !
kan tahlil yapmalısın tam zamanı bnce
Daha öncede yaptım negatif çıktıı şimdide ewde idrar testi negatif çıktı diye acaba kendi kendime kuruntumu yapıyorum sadece adetimmi gecikti diye korkuyorumm açıkcası kesn belli olur değilmi bu kez
arkadaşlar benden size dost tavsiyesi gerçekten adet öncesi bu mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik, kasık ağrısı, idrar vs bunlara takılıp hamile miyim demeyin tek belirti adet gecikmesi gerçekten çünkü belirtiler adet belirtileriyle aynı. bende zamanında kendimi çok dinleyip böyle hayal kırıklığına uğradım ama hamile kalınca anladım ki bu belirtilerin hiçbiri olmuyo inanın. benim 2 ay olacak neredeyse hamileliğim bu belirtiler bende bile hala yok ve inanın adet öncesinde normalde olduğumdan daha hareketli daha enerjiktim bi sürü bahar temizliği falan yaptım yani öyle halsizlik falan deyip takmayın o göğüs ve kasık ağrısı adet ağrılarıyla aynı inanın tecrübeye sabittir. böyle kafanıza takmaya devam ederseniz vücudu kendi haline rahat bırakmazsanız olmuyo çünkü en kafaya takmadığınız hamileliği unutup tamamen başka şeylere odaklandığınızda oluyo. hangi gebeye sorarsanız sorun aynı şeyi söyleyecektir.kendinizi kasmayın öyle bi hale gelinki ' aaa ben neden adet olmadım' diyecek kadar takmayın yani adet gününüze kadar.
ben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?