Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hadi ya niye öyle oldu sorun neymiş

rabbım yardımcın olsun zor bı durum ben de dört haftalıkken düşük yaptım dünyam sankı başıma yıkıldı ama vardır her şeyde bır hayır . rabbım tekrardan hayırlı saglıklı bır hamılelık nasıp eder inşllh.

Periyodun kac gunde bir bilmiyorum ama sonuca cok takilmadan bir idrar testi yapabilirsin. Cizgi gormezsen de moralini bozma adetin ile ilgili normal disi durumlar olursa kan tahlili yaptir. Cunku bazen regl oldum saniliyor ama meger hamile olunuyor

saol canım benim hala adet olmadım bakalaım bi kaç gün daha beklicem olmadı kan testi yaptırcam. hayırlısı artık

hamile olasılığın yüksek ama kan testi net bir sonuç veriyor. canım hayırlısı olsun inşallah

adetime henüz 15 gün vardı fakat bir akşam oturduğum yerde karnımın alt kısmında inanılmaz ağrı çektim adet sancısı gibiydi fakat ben adet sancısı normalde adet sancısı çekmeyen adetini normal geçiren biri olduğum için beni fazlaca sıkıntıya sokmuştu ağrı ve bu ağrı akşamları artmakla beraber 3-4 gün çektim. bu dönemde sürekli tuvalete çıkma isteğimde vardı 15-20 dakkada bir sanki sıkışmışım gibi tuvalete gittim ama 2 damla bişey varmış

aynı dönemde göğüslerim inanılmaz gerginleşti dokunsam acıyordu resmen .

başta söylediğim gibi adetime henüz 15 gün vardı. ve normalde adetime yakınken tatlı canım çekerken bu sefer iştahsızdım çikolata dahil herşey ağzımda büyüdü hayat çok sevimsizdi hiç birşey istemiyordum ahaha :d ama sonra meğer hamileymişim

adetime henüz 15 gün vardı fakat bir akşam oturduğum yerde karnımın alt kısmında inanılmaz ağrı çektim adet sancısı gibiydi fakat ben adet sancısı normalde adet sancısı çekmeyen adetini normal geçiren biri olduğum için beni fazlaca sıkıntıya sokmuştu ağrı ve bu ağrı akşamları artmakla beraber 3-4 gün çektim. bu dönemde sürekli tuvalete çıkma isteğimde vardı 15-20 dakkada bir sanki sıkışmışım gibi tuvalete gittim ama 2 damla bişey varmış

aynı dönemde göğüslerim inanılmaz gerginleşti dokunsam acıyordu resmen .

başta söylediğim gibi adetime henüz 15 gün vardı. ve normalde adetime yakınken tatlı canım çekerken bu sefer iştahsızdım çikolata dahil herşey ağzımda büyüdü hayat çok sevimsizdi hiç birşey istemiyordum ahaha :d ama sonra meğer hamileymişim

ya benımde kasıklarımda hafıf agrı var acaba hamıle kalabılırmıyım

Silik de olsa cizgi cikmissa muhtemelen hamilesindir

arkadaşlar dün evde test yapmıştım cok sılık bı çizgi cıktı. baş dönmemm ve mıde bulantım var. ama dokuz gun önce kanda baktırmıştım hamılelık yok denılmışti. ve bu arada cok sık idrara cıkıyorum şimdi de idrardan beyazlı toz toz parcalar geldı bu neyın nesı. bı fıkrı olan var mı bu beyaz gelen pıtırcıklarla ilgili. şimdiden teşekkür ederımmm

dün evde yaptığım testte silik bi çizgi çıkmıtı bu sabah ıkı kere daha yaptım malesef tık yok yanı hep tek çizgi. hayallerim hayal oldu . psikolojik olarak bir cok belırtı yaşadım belkıde. belkı de degıl öyle. nasıpten öte gidilmiyor vardır bir hayır. çok üzüldüm yınede. her ay bı umutla bekleyıp hüsrana ugramak üzüyor. hep bi yanım sanki eksıkkk.

arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !

kan tahlil yapmalısın tam zamanı bnce

Daha öncede yaptım negatif çıktıı şimdide ewde idrar testi negatif çıktı diye acaba kendi kendime kuruntumu yapıyorum sadece adetimmi gecikti diye korkuyorumm açıkcası kesn belli olur değilmi bu kez

bnce kan testi yap neyse çıkar en net sonuç orda blli olur

arkadaşlar benden size dost tavsiyesi gerçekten adet öncesi bu mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik, kasık ağrısı, idrar vs bunlara takılıp hamile miyim demeyin tek belirti adet gecikmesi gerçekten çünkü belirtiler adet belirtileriyle aynı. bende zamanında kendimi çok dinleyip böyle hayal kırıklığına uğradım ama hamile kalınca anladım ki bu belirtilerin hiçbiri olmuyo inanın. benim 2 ay olacak neredeyse hamileliğim bu belirtiler bende bile hala yok ve inanın adet öncesinde normalde olduğumdan daha hareketli daha enerjiktim bi sürü bahar temizliği falan yaptım yani öyle halsizlik falan deyip takmayın o göğüs ve kasık ağrısı adet ağrılarıyla aynı inanın tecrübeye sabittir. böyle kafanıza takmaya devam ederseniz vücudu kendi haline rahat bırakmazsanız olmuyo çünkü en kafaya takmadığınız hamileliği unutup tamamen başka şeylere odaklandığınızda oluyo. hangi gebeye sorarsanız sorun aynı şeyi söyleyecektir.kendinizi kasmayın öyle bi hale gelinki ' aaa ben neden adet olmadım' diyecek kadar takmayın yani adet gününüze kadar.

Kesinlikle katiliyorum. Hamile olan bircok arkadasim hamile ldugunu anlamamisti. İlk haftalar zaten gayet normal loluyorsunuz. Benim tek v en belirgin belirtim gogsumdeki sut kanallarimdn birinin iltihaplanmasiydi ama doktora gore bu doktora gore bu bir gebelik belirtisi degildi. Sadece benim yorumumdu. Kafaya takmamak cok onemli. Dusunerek gunlerinizi zehretmeyinAllah yazmis birakmis biryerlere o zamani biz degistiremeyiz.

çok doğru canım her ay bende hamileymişim gibi belirtiler var ama herb ay hüsrana uğruyorum bu ayda aynı ama olmıycak biliyorum oyüden umut bağlamıyorum umutlanırsam sonunda çok üzülüyorum.

bende bu sabah test yaptım o kadar silik bişey cıktıki kendimi kaptırmıyorum ama.gecen ayda öyle olmustu ve beta hcg 4.56 cıkmıstı.sonra gerisi yok.adetimede 4 gün var daha.öyle göğüste şişlik mişlik yok sadece karnım ve kasığım ağrıyor .hayırlısı bakalım.hamilemiyim değilmiyim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…