Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canim bende adet gunuyatigim test oyle silik cikmisti ama uzakdan felan bakinca gorunuyodu bugun dort gun gecti ve testi tekrarladim ikiside gayet net kirmizi cizgiler cikti p.tesi doktoragidicem ins. Hersey yolundadir allah isteyen herkese nasip etsin yarabbimmmmmm

merhabalar arkadaşlar bişey sorcam. yaklaşık 1,5 aydır yememe dikkat ediyorum ve günlük kondisyon bisikletine biniyorum. 40 dakka falan hızlı sürüyorum. adetim gecikti ben spora bağlıyorum. bilen varmı acaba benim yaptığım kadar spor böyle bir sonuca yol açar mı?boşa ümitlenmek istemiyorum

ben de bu ay ilk defa deneyenlerdenim. senin gibi adet bitiminde denedikten iki gün sonra kahverengi akıntı ile başlayan 5 günlük kanamam oldu. kanamanın 2.günü doktora gittim kan testi yaptı lbirşey yok. ultrason baktı yok. duphaston yazdı. 1 kutu bitirdim. bu akıntı bitince de tekrar denedik. şu anda beklemedeyim belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorum. henüz erken. bence bir doktora gitseydin bence bizimki tutmadı kanama o yüzden

canım ben adetime 2 hafta kala anladım hamile olduğumu karnımda aşırı şişkinlik vardı ve göğüslerim dolgunlaşmaya başlamıştı.adetimi 1 gün geçincede test yaptım çıktı..

benimde adetime 2 hafta var ve göğüslerim çok acıyo.bu zamana kadar hiç böyle olmamıştım.dokunamıyorum bile.normalde adetime 1-2 gün kala olurdu.her ay umutlanmaktan bıktım.geçen ay hsg çektirdim.ondanmı oluyo acaba dedim dengem şaşırdı sandım ama hayırlısı ya.idrar testi yapmayacam.şu an bile belim acıyo karnım acayip şiş.umarım hamileyimdir.ama bekleyecem bekleyecem bekleyecem.tabi dayanabilirsem:)

arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti ama hiçbir belirti yok. adet belirtisi de yok normalde karnım çok şiddetli ağrır. acaba hamile miyimdir? bu kadar belirtisiz olur mu? bilgisi olan varsa lütfen cevap yazabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim sizlerin yazdıklarınızı okudum , hepside mantıklı yazılar. Ben 22 yaşındayım daha yeni evlendim ve bir hafta sonra birinci ayımız biticek ikinci ayımıza giricez kısmetse. Si<lerden öğrenmek isteğim bnm regle dönemine 4 gün var ve ben yaklaşık 3 haftadır baş dönmeleri karın ağrısı kasıklarda ağrı mide bulantısı karında şişlik sürekli uyku istemem çok fazla yemem bu tür belirtiler var. biz cocuk istediğimiz için hiç korunmadık sizce benim hamile olma şansım yüzzde kaç? şunuda söyliyim bnm hastalanmama yakın göğüslerde bacaklarda agrı mide bulantıları karında ağrı olurdu herzaman olan şeyler bunlar ama şimdi 3 hafta öncesinden başladı sizce bu garip değilmi adetim geçmeden doktora gitmekte istemiyrm lutfen bi cevap bekliyorum sizden. Teşekkürler hepinize şimdiden.

mrb canım bu saydıkların gebelik belirtisii ama yinede 4 sonunda adet olmassan bir test yaptr derim... inşllah hamilesindir....

mrb canım bu saydıkların gebelik belirtisii ama yinede 4 sonunda adet olmassan bir test yaptr derim... inşllah hamilesindir...

cevabınız için çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir. çocukları çok seviyorum erken anne olmak istiyorum ve önümdeki 4 gün 4 yıl gibi çok geliyor bana

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım benim regli 4 hazirandı ama daha olmadım 1 haziranda kan testi yartırmışdım sonuç negatif ama bi umut bekliyorum çünkü regliden önce çıkmaya bilirmiş ve be 2ay öncede düşük yapmıştım şuanda ara ara kasıklarımda batma var ve çok hafif midem bulanıyor bunun dışınde dün yani regli olmam gereken günde sarı akıntım oldu şuan sarı akıtım yok sizce hamilemiyim lütfen cevap verin...

Son düzenleme:
walla kızlar benim günüm geçmişti test almıştım.. positif falan çıkmadı ilk yaptıklarım.. 1 hafta yı geçti regl olmayınca gene test yaptım ondada inanılmaz silik çıktı.. belirti olarakda sadece regl olucakmışım gibi bir ağrım vardı.. uyku halleri falan cok sonradan çıktı bende..
kasıklarımda hafif ağrı ve regl gibi bir ağrı, heleki bel ağrısı cok fenaydı..

arkadaşlar en erken gebelik belirtisi ne zaman ortaya çıkar yada ilişkiden 3 4 gün sonraki göğüs ağrısı bel ağrısı ve ayaklarımdaki ateş basması hamilelik belirtisi mi bu kadar erken belirti verir mi yardımcı lun lütfen

Merhabakar, ilk kez yazıyorum buraya, yorumlarınıza ihtiyacım var!
benim de bugün regl olmam gerekiyodu ama şu saat oldu hala olmadım. bu ay serophene kullandım. göğüslerim normalde çok acır ve reglimin 5. günü filan ancak geçerdi acısı, bu kez yumurtalarımın çatlama tarihinde başladı acımaya ama regl günüm olan bugünden 4 gün önce filan acı azalmaya başladı. şimdi halen biraz acı var ama her zamanki gibi değil. bir de sabah namazına kalktığımda çok midem bulanıyo ama tekrar yatıp 7 gibi kalktığımda bulantı filan yok. göğüslerimde damarlar belirgin ama belki psikolojik olarak öyle hissdiyorumdur. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ama regl olurkenki gibi de değil. ne dersiniz psikolojik midir sizce bunlar????

merhaba aynı durum bendede var gögüs damarlarım, ve ara ara vuran kasık ağrılarımmmm psikolojik oldugunu bende düşünüyorum ama hayırlısı olsun:)

merhaba kızlar; nisandan beri denemelere başladık bizde. En son 28 nisanda adet oldum çok gecikti yani bende bi heves hafta başı test aldım negatif çıktı ama bu hafta kafamı kaldıramıyorum, her yerim dökülüyor kilo aldım sürekli uyumak istiyorum ve ateşim varmış gibi birden hararet basıyor. bunlar aynı zamanda regl olacağının da belirtileri ama bilemedim ne yapacağımı test mi alsam kan testi mi yaptırsam doktora mı gitsem kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…