bende bu sabah test yaptım o kadar silik bişey cıktıki kendimi kaptırmıyorum ama.gecen ayda öyle olmustu ve beta hcg 4.56 cıkmıstı.sonra gerisi yok.adetimede 4 gün var daha.öyle göğüste şişlik mişlik yok sadece karnım ve kasığım ağrıyor .hayırlısı bakalım.hamilemiyim değilmiyim artık.
arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !
canım ben adetime 2 hafta kala anladım hamile olduğumu karnımda aşırı şişkinlik vardı ve göğüslerim dolgunlaşmaya başlamıştı.adetimi 1 gün geçincede test yaptım çıktı..
sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim sizlerin yazdıklarınızı okudum , hepside mantıklı yazılar. Ben 22 yaşındayım daha yeni evlendim ve bir hafta sonra birinci ayımız biticek ikinci ayımıza giricez kısmetse. Si<lerden öğrenmek isteğim bnm regle dönemine 4 gün var ve ben yaklaşık 3 haftadır baş dönmeleri karın ağrısı kasıklarda ağrı mide bulantısı karında şişlik sürekli uyku istemem çok fazla yemem bu tür belirtiler var. biz cocuk istediğimiz için hiç korunmadık sizce benim hamile olma şansım yüzzde kaç? şunuda söyliyim bnm hastalanmama yakın göğüslerde bacaklarda agrı mide bulantıları karında ağrı olurdu herzaman olan şeyler bunlar ama şimdi 3 hafta öncesinden başladı sizce bu garip değilmi adetim geçmeden doktora gitmekte istemiyrm lutfen bi cevap bekliyorum sizden. Teşekkürler hepinize şimdiden.
Merhabakar, ilk kez yazıyorum buraya, yorumlarınıza ihtiyacım var!
benim de bugün regl olmam gerekiyodu ama şu saat oldu hala olmadım. bu ay serophene kullandım. göğüslerim normalde çok acır ve reglimin 5. günü filan ancak geçerdi acısı, bu kez yumurtalarımın çatlama tarihinde başladı acımaya ama regl günüm olan bugünden 4 gün önce filan acı azalmaya başladı. şimdi halen biraz acı var ama her zamanki gibi değil. bir de sabah namazına kalktığımda çok midem bulanıyo ama tekrar yatıp 7 gibi kalktığımda bulantı filan yok. göğüslerimde damarlar belirgin ama belki psikolojik olarak öyle hissdiyorumdur. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ama regl olurkenki gibi de değil. ne dersiniz psikolojik midir sizce bunlar????
merhaba aynı durum bendede var gögüs damarlarım, ve ara ara vuran kasık ağrılarımmmm psikolojik oldugunu bende düşünüyorum ama hayırlısı olsun:)
merhaba aynı durum bendede var gögüs damarlarım, ve ara ara vuran kasık ağrılarımmmm psikolojik oldugunu bende düşünüyorum ama hayırlısı olsun:)
bende aynı belirtilerle bir heves est yaptım ama negatif
bende aynı belirtilerle bir heves est yaptım ama negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?