Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba;

Bende aranıza yeni katıldım. Bende 2,5 yıldır evliyim anne olmak bende artık takıntılık oldu, geçen yıl haziran ayında bebeğimizi kaybettik ( karnımda kalbi durdu) bu yıl yeniden istedik ama psikolojik olarak çok etkilendiğim için eşim çok cesaret edemedi. Daha öncesinde işiminde stresli olması gereği prolaktinim yüksek çıkıyordu bu nedenle adetimde de düzensizlik söz konusuydu, son 5 aydır adetim düzene girdi ve her ayın 15 inde hasta olmaya başladım fakat bu ay 4 gün gecikti dün merak ettim ve test yaptım negatif çıktı aslında hamile kalma olasılığımda düşüktü çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 gün oldu. Şimdi düşünüyorum hamile olabilir miyim? hamile isem test neden negatif çıktı hamile değilsem yine mi hormonlarım şaşırttı

Mutlulukcum bugun benimde biara karnım belim koptu resmen gelio dedim ama gelemez atesim yuksek o agrıdan sonrada goguslerim sanki tekrar şişmeye basladı.gömlegimden patlıycak gibi hissediyorum. durmadan su içiyorum şu uzun buyuk bardaklar varya cok susuyorum habire içiyorum bakalım yarın durumum ne olacak . senin lekelenmem durdu dimi inş yerleşmiştir bebişin canım ya

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah tekrar hamile kalırsın.Bi de kan testi yaptır iastersen 1-2 gün daha geçtikten sonra:uhm:

Tatlım (Allah mı söyletti bu mubarek gunde insallah bebişim yerleşmiştir) .lekelenmem hafif ve aralıklarla gun boyu surdu.. adet belirtilerim de var bugun..ekstradan bacak ve baş agrısı oldu..

ateşin yükseldiginden için yanmış demekki canım bol su iç.. insallah guzel haberler verirsin ve bizi mutlu edersin.... olmazsa da uzulmeyelim tatlım birbirimize destek olalım.. yeni ay yeni umut.. Şeniz

Sağol canım,

Kolay değil çok zor kabullendim:1no2: tam unutmuştum ki böyle bir durum olunca kafam karıştı yine acaba hamilemiyim diyip duruyorum kendime ama 3 gün geçmiş test yapmışım negatif heralde değilimdir hayır birde sigara içiyorum püfür püfür ne yapsam ki acaba :sm_confused:

arkadaşım her ihtimale karşı sigara içme bence. hatta bebek olsa da olmasa da kendin için içme. zararlarını söylememe gerek yok sen de bilirsin.

arkadaşım her ihtimale karşı sigara içme bence. hatta bebek olsa da olmasa da kendin için içme. zararlarını söylememe gerek yok sen de bilirsin.

Arkadaşım haklısın aslında bebeğimi kaybedince arttırdım sigarayı sanırım kendimi baya bir bıraktım :bbo:
Ay acaba neden hasta olmadım daha hayır hafif hafif belirtileri var kasıklarım ara ara ağrıyor ha tamam şimdi olucam diyorum tık yok şiştim resmen balon gibi oldum ama tık yok bir de iştahım deli gibi sürekli karnım acıkıyor fisfisfis

KAN TESTİ YAPTIR BENCE ÇÜNKÜ HAMİLE İSEN BEBEĞİNE ZARA VERİYORSUN DEMEK OLUYOR BU... ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN CANIM :)a.s.

hamile olsaydım 3 gün gecikmede belli olmazmıydı negatif çıkmazdı hatta silik pembeye bile razıydım ben :sm_confused:

arkadaslar yeni baslık açma geregi duydum su belirtileri bizimle yeni anneler paylasabilsin diye..biz anne adaylarının içine su serpsinler istiyorum

neler yaptınız?bu işin sırrı varmı:)
en erken hangi belirtileri yasadınız?

bize morel olun istiyoruz...simdiden tsk..

Arkadaşlar ben daha önce de belirtilerimi anlatmıştım bir kez daha sizinle paylaşayım. İlk olarak koltuk altımdan doğru ğögüs ağrılarım başladı, hatta ben adet olacağım sandım üzüldüm, çünkü adet olacağım zaman da aynı şekilde oluyordu. Biraz daha güçlüydü fakat ağrılar. Şuan 6+6 haftalık hamişim hala devam ediyor bütün göğsümde ağrılar. Kasıklarımda da hafiften ağrılar vardı, bu da adet öncesinde hep olurdu o yüzden hiç şüphelenmedim. Yani ilk başlarda aynı adet belirtisi gibi başladı. Adet olmama yaklaşık 10 gün falan vardı belirtiler başladığında. Tek farklı olarak yani bugüne kadar hiç yaşamadığım göğüslerimde karıncalanma oluyordu çok hafif kaşıntı gibi böyle, hatta ben de bebek istediğim için bunu psikolojik olarak düşündüm. Müthiş bir sırt ağrısı ve bel ağrısı vardı, halsizlik tabiki bu şekilde devam etti belirtilerim. Sırtımın ağrısı çok kötüydü, hatta ben bunun hamilelikle alakalı olabileceğini hiç düşünmemiştim. Akıntım oluyordu beyaz kokusuz böyle şeylerin hepsini yaşadım.
Size çok yakın bir arkadaşımdan da bahsetmek istiyorum, o da adet öncesinde hep karnının şişmesinden yakınırdı, hamile kaldığı zaman hiç bir belirti olmamış, hatta karnı şişmemiş oradan anlamış hamile olabileceğini. yani bu demek oluyor ki herkeste farklı farklı şeyler yaşanıyor, ama yine de bunları bir bilgi olarak kullanabilirsiniz fakat kendinizi şartlandırmayın, ben de stres yaptım kendimi dinler oldum o belirti var mı bu var mı diye ama gerçekten ummadığınız bir anda geliyor sadece rahat olmak lazım biraz. Çünkü belki de stresle biz geciktiriyoruz bebişlerimizin gelmesini.
Sizlere birazcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız buradan a.s.

Hayırlı sabahlar cümleten kızlara.s. Nasılsınız bakalım.. Yarın adet olmam lazım. kasıklarım ve belim ara ara ağrıyo ama adet zamanlarımda daha şiddetli olurdu. bide son 3haftadır her hafta sonum çok yorucu geçti. kardeşim evleniyo ev yerleştirdik falan. geçtiğimiz h.sonu annemin evini taşıdık. normalde adetden 1hafta öncesi böyle ağır işler yaptımmı ağrılardan duramazdım.. hal böyle olunca dedim ki kendi kendime offf yandın kızım sen hastalanıncafisfisfis ama beklediğim gibi ağrı sızı olmadı. bide son 3 gündür oturduğum yerde uyucam nerdeysetatlicadiarzu tıpkı böyleyim :smiley-cool:
ama yinede yormuyom hamileliğe. yada diyorum 3haftadır harekete alıştı herhalde vücut.:1closedeyes:

CANIM BENİM YİNEDE OLSUN YANİ DİKKAT ETMEN LAZIM....
BELLİ OLMAZ BU İŞLER..BELKİ HAMİŞSİNDİR...ONA GÖRE HAREKET ET...:teselli:

Kızlar merhaba,
Yeni gün yeni umut hepimiz için.Beyazmelekçim döktürmüşün yine valla sağol cnm.Bekleyen arkadaşlar inşallah hamişsinizdir.Güzel haberler sevindiriyo bizi.Asortie sevindirdi ama bidaha girmez oldu.Asıl şimdi yazman lazım canım.Bize moral ver,yanımızda ol tamam mı hadi bakalım:dance:

Arkadaşlar hepinize merhaba herşeyden önce. Gerçi söylediğiniz gibi herkeste farklı belirtiler gösteriyor ama bende içinizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı merak ediyorum. Bu konuda ki fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Ben 3 ay önce doğum kontrol hapı kullanmayı bıraktım. Şu anda tüm isteyen kadınlar gibi belkide psikolojik olarak bilmiyorum ama hamile olduğumu hissediyorum. Fakat sanki regl olucakmışım gibi sürekli ağrım var, yani mesela 1 saat hiçbirşeyim yok, sonra birden karnıma sancı giriyor regl olucakmışım gibi ün regl olmam gerekiyordu olmadım ama dün sabahtan beri böyle. İşte bi ümit belki saçma sapan:) ama merak ettiğim sizde de böyle regl olucakmış gibi kasık diil ama karın ağrıları yaşayan oldumu? Hani hepimizde olan klasik regl ağrılarından, yumurtalıklarımızın içinde bi ağırlık hissederiz ya regl iken, onun gii gelip giden sürekli?

Bilgiler için şimdiden teşekkürler hanımlar.. görüşmek üzere

Rica ederim canım benim ne demek her zaman :)

Canım en çok dokununca acıyor, dokunmazsan bir problem yok, ama ilk başladığı günlerde resmen zonkluyordu hani öyle derler ya sanki bişeyleçekip bırakıyorlar gibi o bir hafta kadar devam etti şimdi acısı var hala oluyor yani. Sütyen takmazsam göğüslerimin hareketinden bile acıyor bazen evde. En çok duş iyi geliyor, ılık suyun altında köpükle ovuyorum ağrı falan klmıyor, ama tabi geçici bir etkisi var. öyle iğne batması gibi göğüs uçlarıma oldu sadece birkaç sürdü, zaten arada oluyor hala nadiren oluyor, böyle iğne batıyor gibi oluro sonra karıncalanıyor ve çok kısa sürüyor. Ama o sadece uçlarında dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…