Hadi canım hayırlısı bakalım.Sende çok uğraştın zaten.Isı ölçümü falan.İnşallah değer ve sonu güzel olur.Belirtilerin var ama çok kaptırma kendini.Sonra daha çok üzülürsün.Şeniz
Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım. Bende 2,5 yıldır evliyim anne olmak bende artık takıntılık oldu, geçen yıl haziran ayında bebeğimizi kaybettik ( karnımda kalbi durdu) bu yıl yeniden istedik ama psikolojik olarak çok etkilendiğim için eşim çok cesaret edemedi. Daha öncesinde işiminde stresli olması gereği prolaktinim yüksek çıkıyordu bu nedenle adetimde de düzensizlik söz konusuydu, son 5 aydır adetim düzene girdi ve her ayın 15 inde hasta olmaya başladım fakat bu ay 4 gün gecikti dün merak ettim ve test yaptım negatif çıktı aslında hamile kalma olasılığımda düşüktü çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 gün oldu. Şimdi düşünüyorum hamile olabilir miyim? hamile isem test neden negatif çıktı hamile değilsem yine mi hormonlarım şaşırttı
Mutlulukcum bugun benimde biara karnım belim koptu resmen gelio dedim ama gelemez atesim yuksek o agrıdan sonrada goguslerim sanki tekrar şişmeye basladı.gömlegimden patlıycak gibi hissediyorum. durmadan su içiyorum şu uzun buyuk bardaklar varya cok susuyorum habire içiyorum bakalım yarın durumum ne olacak . senin lekelenmem durdu dimi inş yerleşmiştir bebişin canım ya
Sağol canım,
Kolay değil çok zor kabullendim:1no2: tam unutmuştum ki böyle bir durum olunca kafam karıştı yine acaba hamilemiyim diyip duruyorum kendime ama 3 gün geçmiş test yapmışım negatif heralde değilimdir hayır birde sigara içiyorum püfür püfür ne yapsam ki acaba :sm_confused:
arkadaşım her ihtimale karşı sigara içme bence. hatta bebek olsa da olmasa da kendin için içme. zararlarını söylememe gerek yok sen de bilirsin.
Arkadaşım haklısın aslında bebeğimi kaybedince arttırdım sigarayı sanırım kendimi baya bir bıraktım :bbo:
Ay acaba neden hasta olmadım daha hayır hafif hafif belirtileri var kasıklarım ara ara ağrıyor ha tamam şimdi olucam diyorum tık yok şiştim resmen balon gibi oldum ama tık yok bir de iştahım deli gibi sürekli karnım acıkıyor fisfisfis
Hayırlı sabahlar cümleten kızlara.s. Nasılsınız bakalım.. Yarın adet olmam lazım. kasıklarım ve belim ara ara ağrıyo ama adet zamanlarımda daha şiddetli olurdu. bide son 3haftadır her hafta sonum çok yorucu geçti. kardeşim evleniyo ev yerleştirdik falan. geçtiğimiz h.sonu annemin evini taşıdık. normalde adetden 1hafta öncesi böyle ağır işler yaptımmı ağrılardan duramazdım.. hal böyle olunca dedim ki kendi kendime offf yandın kızım sen hastalanıncafisfisfis ama beklediğim gibi ağrı sızı olmadı. bide son 3 gündür oturduğum yerde uyucam nerdeysetatlicadiarzu tıpkı böyleyim :smiley-cool:
ama yinede yormuyom hamileliğe. yada diyorum 3haftadır harekete alıştı herhalde vücut.:1closedeyes:
Kızlar merhaba,
Yeni gün yeni umut hepimiz için.Beyazmelekçim döktürmüşün yine valla sağol cnm.Bekleyen arkadaşlar inşallah hamişsinizdir.Güzel haberler sevindiriyo bizi.Asortie sevindirdi ama bidaha girmez oldu.Asıl şimdi yazman lazım canım.Bize moral ver,yanımızda ol tamam mı hadi bakalım:dance:
Rica ederim canım benim ne demek her zaman :)
BEYAZ MELEKCİM GÖĞÜS AĞRILARINI BİRAZ TARİF EDERMİSİN ARA ARA İĞNE BATMASI GİBİ SANCIMI YAPIYOR YADA BİRDEN BIÇAK SOKAR GİBİ Mİ YADA DOKUNUNCAMI ACIYOR NASIL ? TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?