Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

off kizlarya ama o haksiz inatla hakliyim diyor.ben hakliyim hakliykende ayagina gitmek zoruma gidiyor.sonra bunu huy haline gietiriyor ve hep ilk adimi benden bekliyor

ya cumertesi yumurtlama devrim basliyorya oyüzden bize hemen barisiyoduk ama busefer inatlasma oldu sanirim.

off kizlarya ama o haksiz inatla hakliyim diyor.ben hakliyim hakliykende ayagina gitmek zoruma gidiyor.sonra bunu huy haline gietiriyor ve hep ilk adimi benden bekliyor

eee anacım sen alıştırmışın adamı ama sen onu o işi istediğinde yapma dön kıçını yat bak o zamanda onun zoruna nasıl gidiyo :sm_cool:

kizlar ben kaciyorum. Gec oluyo saat burda. ben uykusuzluga dayanamiyorum hic. Yarin gorusuruz tekrar.

öyle yapiyorum zaten dün konusmak istedi yüz vermeyince zoruna gitti heralde acayip sinirli simdide.bu arada kizlar kocam akrep burcu bütün özelliklerini tasir düsünün yani nasi bi adam

bende kaçtım gülsü öptüm canım sana da iyi geceler hadi git herifinin yanına :))

hadi iyi geceler sekrim tatli rüyalarŞeniz

hadi sanada iyi gecelr bende gidim bari:teytey:

arkadaşlar adet oldum çok canım sıkkın

yaaaaaaa yardım edin bana

Canım yaa.Üzülme napalım.Bende bu ay üzülmücem demiştim ama dayanamadım ağladım yine.Bu aydan da pek umudum yok zaten.Hayırlısı canım.Belki de zamanı değildir daha.Sıkma canını desemde insan takıyo ama olsun.Önümüzdeki aya hayırlısı olsun inşallah.:çok üzgünüm:

Selam arkadaşlar, izmirden yeni katılıyorum aranıza. 2 haftadır sizleri izliyorum. Hüsrana uğrayanlar güzel haberi alanlar paylaştıklarınız gerçekten çok güzel.. Bu yüzden aranızdayım. Ve Dostluk anlamında güzel paylaşımlar dileğimle..
Benim 10 yaşında bir oğlum var. 2.nin zamanı geldi diye düşündük Ve tam 1 senedir korunmuyoruz. Ama ciddi anlamda dr. yardımı alalı 5ay oldu.. Zor dönemler hemde çok. İlkinde hiç böle şeyler yaşamadım.Hiç de anlamadım zaten kaza olmuş :) 5 aydır dr.a gidip geliyorum. Stres ister istemez oluyo.Yok prolaktin yok yumurtalık bi sürü şey Bu ayda hamile deilsem artık dr.a gitmicem. belkide bu yüzden olmuyo stres yapıyorum.. Ve Adetime 2gün kaldı bekliyorum nasipse Rabbim izin verirse.. Hepinizin anneliği tatmanız dileğiyle.

kızlar desteğe ihtiyacım var şaştım kaldım!
benim en son adetim 27 şubattı 1 nde kesildi martın ve 10 marttan beridir göğüslerim aşırıı dolgunlaştı ama aşırı hassas ve arasıra kaaşıntılı.çevremdekiler kesin hamilesin dedikleri için dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım 18 .nde yani ama negatif çıktı bu sabahtan beride bi akıntı başladı ve hafif adet sancısı gibi ama hafiten bi sancı . adetim 25-27 arası bekliyorum.ama çok moralim bozuldu acaba çok mu erken yaptırdım testi.ne dersiniz kızlarrr
ayrıca sırtımdan itibaren ara ara yanmalar oluyo belirli aralıklarla atlet şort dolaşıyorum fenalık geçirir gibi ateş oluyoo

Canım 27 şubat son adet günün ise,normal olarak 28günde bir adet oluyorsan martın 26sı gibi adet olman lazım.. Adet olacağın günden 1hafta öncesinden kan testinde sonuç alabilirsin. Bak benim adetime 2gün kaldı ama test mest yapmadım :) Neden çünkü daha çok sıkıntı veriyor. 3gün geçsin öyle yapcam bakalım nasip :smiley-cool:

Haa bide noldu biliyomusunuz :) Geçen haftadan beri rüya görüyorum ve hatırlıyorum. Bi tanesinde bizim evdeyim. Bi küçük çocuk ama yüzünü hatırlamıyorum. Elinde tepsi. Tepside 2bardak çay ikram ediyo bana :) Rüya tabirlerinden baktım. Hayırlı bir evlat olabilir diye yazmış Sonra gene başka bi gün rüya gördüm.. Biri bana diyoki akıntın sarı ise hamilesin deilse hamilelik yok Psikolojim mi bozuldu diyom yoksa bi yerleri açıkmı kaldı :))) Ki ben çok fazla rüya falan hatırlamam etkilenmişim demekki. Bu arada benden sarı akıntı geliyo:) Yormamak lazım ama dimi

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM:) HAYRA YORALIM HAYIR ÇIKSIN... İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ...Şeniz

Saol canım. inşallah psikolojik deildir. Eğer olursa 2.kez anne olucam. oğlum var 10yaşında. 2.cisini istiyoruz. ya düşünüyorumda geç kalmışız. belki yaştan dolayı olmuyo. ee 33 yaşındayım. Nasip be :) Allah'a şöle dua ediyorum. Sağlıklı olacaksa ve Hayırlı ise olsun çocuğum yoksa olmasın. Eğer vereceksen rabbim diyorum.. Önce sağlıklısını sonra hayırlısını sonrada kız versin :) Bunlardan biri Yoksa yinede erkek olsun önemli deil:) Allah hepinize anne olmayı tattırsın süper bişi :) Hayatta sahip olduğunuz tek varlıkmış gibi hissediyosunuz. Hayırlısı

İnşallah hamişsindir canım.Biraz daha bekle derim.Adetinden 1 hafta önce tekrar yaptır.İnşallah olumlu çıkar:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…