off kizlarya ama o haksiz inatla hakliyim diyor.ben hakliyim hakliykende ayagina gitmek zoruma gidiyor.sonra bunu huy haline gietiriyor ve hep ilk adimi benden bekliyor
ya cumertesi yumurtlama devrim basliyorya oyüzden bize hemen barisiyoduk ama busefer inatlasma oldu sanirim.
kizlar ben kaciyorum. Gec oluyo saat burda. ben uykusuzluga dayanamiyorum hic. Yarin gorusuruz tekrar.
arkadaşlar adet oldumçok canım sıkkın
yaaaaaaa yardım edin bana
arkadaşlar adet oldumçok canım sıkkın
yaaaaaaa yardım edin bana
kızlar desteğe ihtiyacım var şaştım kaldım!
benim en son adetim 27 şubattı 1 nde kesildi martın ve 10 marttan beridir göğüslerim aşırıı dolgunlaştı ama aşırı hassas ve arasıra kaaşıntılı.çevremdekiler kesin hamilesin dedikleri için dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım 18 .nde yani ama negatif çıktı bu sabahtan beride bi akıntı başladı ve hafif adet sancısı gibi ama hafiten bi sancı . adetim 25-27 arası bekliyorum.ama çok moralim bozuldu acaba çok mu erken yaptırdım testi.ne dersiniz kızlarrr
ayrıca sırtımdan itibaren ara ara yanmalar oluyo belirli aralıklarla atlet şort dolaşıyorum fenalık geçirir gibi ateş oluyoo
Haa bide noldu biliyomusunuz :) Geçen haftadan beri rüya görüyorum ve hatırlıyorum. Bi tanesinde bizim evdeyim. Bi küçük çocuk ama yüzünü hatırlamıyorum. Elinde tepsi. Tepside 2bardak çay ikram ediyo bana :) Rüya tabirlerinden baktım. Hayırlı bir evlat olabilir diye yazmışSonra gene başka bi gün rüya gördüm.. Biri bana diyoki akıntın sarı ise hamilesin deilse hamilelik yok Psikolojim mi bozuldu diyom yoksa bi yerleri açıkmı kaldı :))) Ki ben çok fazla rüya falan hatırlamam etkilenmişim demekki. Bu arada benden sarı akıntı geliyo:) Yormamak lazım ama dimi
kızlar desteğe ihtiyacım var şaştım kaldım!
benim en son adetim 27 şubattı 1 nde kesildi martın ve 10 marttan beridir göğüslerim aşırıı dolgunlaştı ama aşırı hassas ve arasıra kaaşıntılı.çevremdekiler kesin hamilesin dedikleri için dayanamayıp dün kan tahlili yaptırdım 18 .nde yani ama negatif çıktı bu sabahtan beride bi akıntı başladı ve hafif adet sancısı gibi ama hafiten bi sancı . adetim 25-27 arası bekliyorum.ama çok moralim bozuldu acaba çok mu erken yaptırdım testi.ne dersiniz kızlarrr
ayrıca sırtımdan itibaren ara ara yanmalar oluyo belirli aralıklarla atlet şort dolaşıyorum fenalık geçirir gibi ateş oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?