canım umarım hamilesindir. ben sitede hamilelik belirtilerini okuduğumdan beri tüm belirtileri hissediyorum sanki ama hamile değilim. yan sanırım benimki tamamen psikolojik. o nedenle bırakıverdim bakalım beklemektense o geldiğinde haberim olsun istiyorum.
:bbo:kızlar yaa acaba istemiyorum bebek felan desem olur mu kijeyyarbaksanıza bebeğim olsun olsun diyorum gözünün içine bakıyorum olmuyor en iyisi istemiyorum aman yaa olmasın deyim bari sanırım tersi çıkıyor:smiley-cool:
:bbo:kızlar yaa acaba istemiyorum bebek felan desem olur mu kijeyyarbaksanıza bebeğim olsun olsun diyorum gözünün içine bakıyorum olmuyor en iyisi istemiyorum aman yaa olmasın deyim bari sanırım tersi çıkıyor:smiley-cool:
Arkadaşlar Bana Da Yardimci Olun Lütfen Ben Pazar Günü Kanamam Oldu Ama 1 Gün Devami Yok Aşiri Uykuya Düşkünlük Bulanti Ve Kasiklarimda Ağri Var Test Alsam Mi Acaba Hamile Olabilirmiyim Göğüslerimde Ağriyo Bide Uçlari Mor Gibi Koyu Nedir Sizce
canım bence çok büyük bir ihtimalle hamilesin. hemen git bir kan testi yaptır derim ben. hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmArkadaşlar Bana Da Yardimci Olun Lütfen Ben Pazar Günü Kanamam Oldu Ama 1 Gün Devami Yok Aşiri Uykuya Düşkünlük Bulanti Ve Kasiklarimda Ağri Var Test Alsam Mi Acaba Hamile Olabilirmiyim Göğüslerimde Ağriyo Bide Uçlari Mor Gibi Koyu Nedir Sizce
Ya Arkadaşlar Bide Aşiri Ateş Basiyo Bana Hamilelikte Olurmu Bu Kusura Bakmayin çok Soru Soruyom
berencim maşallah vallahi ben adetime nerdeyse on gün kala dayanmayıp test yaptırdım yaptırdım da ne olduysa sanki sonuç hüsran ama hala test yaptırmadan bekleyebilmeni takdir ettimm doğrusu ama en güzelini yapıyorsun umarım bende bekleyebilirim ama sanki haftaya pazartesi tekrarlayacağım gibi geliyo ee ilk olunca insan daha bi sabırsız oluyo galiba..bu arada hepinizin kandili mübaret duaları kabul olsun arkadaşlar ...
e bende yazayım kızlar.. ovulasyondan hemen sonra (takipteyim) goguslerim agrıdı, belim agrıdı..kasıklarım ara ara agrıdı..bugun ovulasyonun 10.günü cok hafif lekelenme de oldu.. bu arada ovulasyon sonrası ateş basmaları ve so 3 gündür mide bulantısı var... basmda agrıyor.. 4-5 gün icinde regl olmazsam bende bir test yapacagım hayırlısı insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?