Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım umarım hamilesindir. ben sitede hamilelik belirtilerini okuduğumdan beri tüm belirtileri hissediyorum sanki ama hamile değilim. yan sanırım benimki tamamen psikolojik. o nedenle bırakıverdim bakalım beklemektense o geldiğinde haberim olsun istiyorum.

Aynen canım benimde hemen hemen tüm belirtiler oluyor ama her ay regl oluyorum yine hüsran.Herhalde zamanı değil daha ama çok istiyoruz.Allah gönlümüze göre verir inşallah:çok üzgünüm:

:bbo:kızlar yaa acaba istemiyorum bebek felan desem olur mu kijeyyarbaksanıza bebeğim olsun olsun diyorum gözünün içine bakıyorum olmuyor en iyisi istemiyorum aman yaa olmasın deyim bari sanırım tersi çıkıyor:smiley-cool:

:) aslında iyi bi taktik olabilir. ama yok yok. aslında en iyisi hayatına normal olarak devam etmek. düşünmemek. o moddan kurtulmak. dr.um bana öyle söymişti. yaşadığımız stres beyinde östrojen salgılanmasına sebep olurmuş. bu da bizi doğum kontrol hapı veya spral gibi korurmuş. çabalıyorum bende takmıyım diye. haa bide şunu dedi.
özellikle gece yatarken şunu söyle hemde sesli olarak... beyin olmasa bile bunu varmış gibi algılar. ve gece boyunca beyin bunu olumlu sinyal olarak alarak o hormonun çalışmasını engeller.. Rabbim bana verdiğin bebek için sana şükürler olsun.(olmasa bile varmış gibi davranılcak) bu ay hep yaptım bunu. 2günüm kaldı bakalım. test mest almıcam. gün geçsin ozaman direk kan testi yaptırcam. nasip..

Arkadaşlar Bana Da Yardimci Olun Lütfen Ben Pazar Günü Kanamam Oldu Ama 1 Gün Devami Yok Aşiri Uykuya Düşkünlük Bulanti Ve Kasiklarimda Ağri Var Test Alsam Mi Acaba Hamile Olabilirmiyim Göğüslerimde Ağriyo Bide Uçlari Mor Gibi Koyu Nedir Sizce

Aslında buda iyi bişey değil.İstemiyorum demek te Allahın gücüne gider.Bu sunduğum güzel varlığı neden istemezsiniz gibi.Sonra hiç olmaz acısını çekmek daha kötü.Bence hayırlısı demek en güzeli.
Berencim sende inşallah hamiş olursun bu ay bakalım.Beyazmelek bi dua yazmıştı ilişkiye girmeden önce okuyun diye gördünüz mü bilmem.Benim yumurtlama günlerim bitti gibi bu ay olmadı ama öbür ay hep deniycem.Bu ay yine deniyorum ama tutmaz gibi geliyo umudum yok pek.Öbür aya kısmet bakalım.Hayırlısı diyelim herzamana.s.

Canım bence kesin hamilesin hemen bi test al derim.10 gün geçmeden belli olmayabiliyomuş ama denemekten zarar çıkmaz.Umarım güzel haberler verirsin.Bekliyoruz cnm hemen git al hadi bakalıma.s.

canım bence çok büyük bir ihtimalle hamilesin. hemen git bir kan testi yaptır derim ben. hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm

bu arada arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun. Allah bu mubarek günlerin gecelerin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir en yakın zamanda

Teşekkürler Arkadaşlar Iş çikişi Aliyim Yarin Haber Veririm Hayirlisi Düşünmüyodum Ama Allahtan Olursa Harilisi Artik Bu Arada Kandiliniz Kutlu Olsun Allah Yarmcimiz Olsun

Angel tşkler canım. inş. bakalım. ama bu ayda olmassa dediğim gibi ara vercem bi süre. belkide en iyisi bu. az rahatlayalım dimi. bu arada kendi derdimizden kandili unutmuşuz. telefonuma bi sürü msj gelmiş:) Hayırlı kandiller cümleten

Ben 2.kez anne olmak istiyorum ama ilkindeki belirtileri hiç ama hiç hatırlamıyorum. ki zaten anlamadımda kaza olmuş :) ama iyikide olmuş allah bana paşamı vermiş 10yaşında şimdi teyzeleri. :) yeni hamilelik yaşayan arkadaşlar erken hamilelik belirtileri neler yardımcı olurmusunuz. 2gün var adetime. kasıklarım hafif ağrıyo.göğüslerim acıyo.bacaklarım ağrıyo kasıklarım yüzünden. bilmiyorum olabilirmi. Kan testi için erken olduğunu düşünüyorum. bi kaç gün geçince yaptırıyım diyorum ne dersiniz?

Ya Arkadaşlar Bide Aşiri Ateş Basiyo Bana Hamilelikte Olurmu Bu Kusura Bakmayin çok Soru Soruyom

berencim maşallah vallahi ben adetime nerdeyse on gün kala dayanmayıp test yaptırdım yaptırdım da ne olduysa sanki sonuç hüsran ama hala test yaptırmadan bekleyebilmeni takdir ettimm doğrusu ama en güzelini yapıyorsun umarım bende bekleyebilirim ama sanki haftaya pazartesi tekrarlayacağım gibi geliyo ee ilk olunca insan daha bi sabırsız oluyo galiba..bu arada hepinizin kandili mübaret duaları kabul olsun arkadaşlar ...

Kimisinde ateş basar, kimisi üşür. kimisi sancıdan kıvranır kimisi anlamaz. herkeste farklı reaksiyon gösterirmiş hamilelik. senin günün geçmişmiydi democan.. gününden önce mi kanaman geldi yoksa tam gününde mi??

Bismillah! Allahümme cennibna'ş-şeytane ve cennibi'ş-şeytane ma razektena.
Bunu demişti Beyazmelek.O denemiş tutmuş.Artık herşey bi umut.Herkesin kandili mübarek olsun inşallah bu gece dualarımız kabul olur arkadaşlar.
Democan cım düşünmüyomuşun ama olsun çok güzel bişeye kavuştun inşallah.Bak biz istediğimiz halde olmuyo.Herkes bu gece bol bol dua etsin arkadaşlar.Berencim duyduğum kadarıyla hamilelikte kasık ağrısı,miğde bulantısı,baş dönmesi,göğüslerde ağrı,şişkinlik gibi adet sancısına benzer sancılar olabiliyomuş.Günün bi geçsin sonra test yaparsın cnm.En azında sen 1 tanesine kavuşmuşun darısı bizimde başımıza inşallah.:teytey:

Ya Arkadaşlar Bide Aşiri Ateş Basiyo Bana Hamilelikte Olurmu Bu Kusura Bakmayin çok Soru Soruyom

aynısı bana da oluyo canım atlet kilot geziyorum soğuk su altına giresim geliyo hatta inşallah bu bir belirtidir ama benim adetime daha 8 gün var dayanmayıp dün test yaptırdım ama cıkmadı umarım erken olduğu için çıkmamışıtr.benim göğüslerimde yaplaşık bir haftadır gittikçe büyüyo ve taş gibiler dokunulmuyo sende de varmı

işte bu hüsranı yaşamak istemiyorum sende yapma çünkü adetin gelmesi olağan bişidir bunu beyin zaten olumlu algılar ama test olumsuz çıktığında beyinde olumsuz etkilenir. bu yüzden teste karşıyım ben.. sadece geceleri yatmadan önce dr.umun söylediği gibi bebek olmasa bile varmış gibi allaha şükür ediyorum. çünkü beyin bunu olumlu algılayıp gece boyunca yeni güne bizi öyle hazırlarmış. bu üretilen stres hormonu (östrojen, prolaktin) hamileliği engellermiş. tek yaptığım bu işte. güçlü olmak lazım yoksa zayıflığımız yüzünden psikolojimizde bozulabilir. :smiley-cool::)

e bende yazayım kızlar.. ovulasyondan hemen sonra (takipteyim) goguslerim agrıdı, belim agrıdı..kasıklarım ara ara agrıdı..bugun ovulasyonun 10.günü cok hafif lekelenme de oldu.. bu arada ovulasyon sonrası ateş basmaları ve so 3 gündür mide bulantısı var... basmda agrıyor.. 4-5 gün icinde regl olmazsam bende bir test yapacagım hayırlısı insallah..

Hadi canım hayırlısı bakalım.Sende çok uğraştın zaten.Isı ölçümü falan.İnşallah değer ve sonu güzel olur.Belirtilerin var ama çok kaptırma kendini.Sonra daha çok üzülürsün.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…