Amin inşallah canımHer
her şeyin hayırlısı olsun sıkma canını cnm
Yumurtluyosundur canım hamile kal sanda ki biraz imkansız bu kadar erken olmaz bu belirtilerKizlar benimde bugun yumurtlama gunum. Ama normalde hic olmayan sol yanimda batma agir var ve gaz var. Hamismiyim
Hayirlisi artik tuhYumurtluyosundur canım hamile kal sanda ki biraz imkansız bu kadar erken olmaz bu belirtiler
amiin allah isteyen herkese nasip etsinÇok sağol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah :)
Ayyy hadi inşallah canım kaç gün var reglime aynılarını bendede var belim ve göğüslerim çok ağrıyor bugün benim regl günüm beklemedeyim hiç bi his yokAy kızlar belirtiler üzerine bel ağrısı eklendi bugün normalde olmaz bu agrilar bende regl olacağım gün ağrım olur sadece .insan ağrı çekmeye sevinir mi seviniyorum valla göğsümde fen a sis ve ağrıyor uçları büyüdü tuhaf hisler içindeyim ..
Atarsa 3Ayyy hadi inşallah canım kaç gün var reglime aynılarını bendede var belim ve göğüslerim çok ağrıyor bugün benim regl günüm beklemedeyim hiç bi his yok
İnşallah inşallah amiiin canım her isteyene versin inşallah bizde icindeAtarsa 3askerlik gibi şafak sayıyoruz ..ay hadi inşallah hamişizdir haticim hiç bekleme gelmesin regl falan yaaa
İnşallah gebeyizdir canım inşallah benimde belirtililerim bi 10 gün önce başladı dün adet günüm du ama belim çok ağrıyor sanki böyle heran adet olcakmisim gibi bi his var içimde bazen de hamileymiş hissi kuvvetli oluyor ama belimin ağrısı kafamı karıştırdı acaba böyle çok sancısı olup hamile kalan varmi kikızlar merhaba. benim de bat a 4 gün var . kasıklarımda batma var ve göğüs uçlarıma dokununca acıyor. inanır mısınız 2 gündür hiç ısınamıyorum. buz gibiyim. dün akşam sıcak su torbası yaptım ayaklarıma kalın çorap giydim battaniyeyi kafama kadar çektim ama yok ısınamadım. heyecanla bekliyorum . inşallah gebeyizdir a dostlar
bende adet ağrısı 3 gün önce çok şiddetli oldu. hatta dedim kesin adet olucam sabaha..bu ay gebe değilim dedim. ama hiçbişey gelmedi. sonra adet sancım kesildi . ara ara kasıklarımda batma oluyor. işte 4 günüm kaldı. inşallah sen de , isteyen herkes hamiledirİnşallah gebeyizdir canım inşallah benimde belirtililerim bi 10 gün önce başladı dün adet günüm du ama belim çok ağrıyor sanki böyle heran adet olcakmisim gibi bi his var içimde bazen de hamileymiş hissi kuvvetli oluyor ama belimin ağrısı kafamı karıştırdı acaba böyle çok sancısı olup hamile kalan varmi ki
Hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım çok kafana takmabende adet ağrısı 3 gün önce çok şiddetli oldu. hatta dedim kesin adet olucam sabaha..bu ay gebe değilim dedim. ama hiçbişey gelmedi. sonra adet sancım kesildi . ara ara kasıklarımda batma oluyor. işte 4 günüm kaldı. inşallah sen de , isteyen herkes hamiledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?