Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar benımde yumurtlama gunum tahmınen 12 sındeydı 14 unde yumurtlama kanaması oldu 1 2 damla sonrakı gunde akıntı karısık koyu renklı bısey geldı.. yumurtlama gunu tahmını 12 sı olduguna gore ayın 26 sında adet olmam gerekıyor degıl mı bu ay kontrol edemedım hıcbırseyı yumurtlama yı bıle bugun hesapladım benım sormak ıstedıgım herhangı bır ılac kullansam mı yerlesmeyı yada hamıle kalmayı kolaylastırmak ıcın sız neler yapıyorsunuz ılac yada kur gıbı bı saglık sorunum oldugunu zannetmıyorum

Herkese merhaba hamileliğimi cok daha yeni öğrenen biri olarak sadece üç tane net belirtim oldu.Ayaklarım hiç bir şekilde ısınmıyordu ve bata bir hafta kala göğüslerimde özellikle uclarına yakın kısımlarındaki damarlarım belirginleşmişti bayaa belli ve koyuydu damarlar.Ama gögüs rengimde değişme olmadı.Birde tabi kasıklarımda batmalar vardı.

Kızlar bendeki belirtilerde bunlar;
- göğüste hassasiyet uçlara bildiğin iğne batması gibi
- sık idrara çıkma
- sol kasıkta ağrı ve ağırlık hissi
- inanılmaz halsizlik uyku hali
Dipnot:10 aralıkta olmam gerekirdi ilaç kullanmay başlıcağım için test yaptırdım 10unda 0.27di bir gün sonra tekrarlandı 0.1di üstünden 6 gün geçti ve ben hala olmadım.

3 gün önce doktora gittim alttan muyanede kist diyemeyiz dedi lak diye söktürücü yazdı kadın ve adet olmassam gebelik vardır gel test yapılcak dedi şimdi ben napçamki ilaç içmeyede korkuyorum gebelik oluşmuşmudur onuda bilmiyorum

Ay kızlar belirtiler üzerine bel ağrısı eklendi bugün normalde olmaz bu agrilar bende regl olacağım gün ağrım olur sadece .insan ağrı çekmeye sevinir mi seviniyorum valla göğsümde fen a sis ve ağrıyor uçları büyüdü tuhaf hisler içindeyim ..

Ayyy hadi inşallah canım kaç gün var reglime aynılarını bendede var belim ve göğüslerim çok ağrıyor bugün benim regl günüm beklemedeyim hiç bi his yok

Ayyy hadi inşallah canım kaç gün var reglime aynılarını bendede var belim ve göğüslerim çok ağrıyor bugün benim regl günüm beklemedeyim hiç bi his yok
Atarsa 3 askerlik gibi şafak sayıyoruz ..ay hadi inşallah hamişizdir haticim hiç bekleme gelmesin regl falan yaaa

Yarın Regl günüm hiç belirtim yok sadece adet öncesi sendromu yok tatlı krizi sivilce göğüs ağrısı hiç biri yok bide belirti sayabileceğim tek şey iştah aćıklığı. Yarın test yapsam diyorum ama gećsin diye beklesemmi ki

kızlar merhaba. benim de bat a 4 gün var . kasıklarımda batma var ve göğüs uçlarıma dokununca acıyor. inanır mısınız 2 gündür hiç ısınamıyorum. buz gibiyim. dün akşam sıcak su torbası yaptım ayaklarıma kalın çorap giydim battaniyeyi kafama kadar çektim ama yok ısınamadım. heyecanla bekliyorum . inşallah gebeyizdir a dostlar

İnşallah gebeyizdir canım inşallah benimde belirtililerim bi 10 gün önce başladı dün adet günüm du ama belim çok ağrıyor sanki böyle heran adet olcakmisim gibi bi his var içimde bazen de hamileymiş hissi kuvvetli oluyor ama belimin ağrısı kafamı karıştırdı acaba böyle çok sancısı olup hamile kalan varmi ki

bende adet ağrısı 3 gün önce çok şiddetli oldu. hatta dedim kesin adet olucam sabaha..bu ay gebe değilim dedim. ama hiçbişey gelmedi. sonra adet sancım kesildi . ara ara kasıklarımda batma oluyor. işte 4 günüm kaldı. inşallah sen de , isteyen herkes hamiledir

Kizlar ben kırmızıyı gördüm nasip değilmiş demek ki ilk iğne hap tedavisiydi kendi kendime söz verdim artık bebek konusu kapandı bıraktım oluruna ben kafaya taktığım sürece zaten olmiycak dilerim burda isteyen herkes hamile kalır hep dua edicem hepinize haydi hoscakalin

Merhaba kızlar bende bu ay kendimi şartlnamamıştım ama adet günüm yaklaştıkça aklımdan çıkmıyor acaba hamile miyim düşüncesi? 3 gün var adet olmama test almamak için kendimi zor tutuyorum. Hissettiğim belirtilerse ; Göğüs uçlarım çok acıyor dokunulmuyor bir dolgunluk söz konusu , aşırı üşüyorum , kasık ağrılarım oluyor ve adet olmuş gibi hissedip baktığımda akıntım gelmiş oluyor,aşırı şişkinlik ve gazım var.uyku halini söyleyemem şu saatlerin alınmamasından dolayı çok mağdurum :) hep uyumak istiyorum.3 ay doktor tedavisi gördüm klomen kullandım,progestanlar.1 kerede ovitrelle oldum şimdi doktorada gitmedim bu ay oluruna bıraktım Allah biliyor dedim vereceği zamanı

Hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım çok kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…