Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Teşekkürler canım cevabın için.. Rabbim bize de nasip eder inşallah her dakika dua ediyorum
İnşaallah nasip olur canım stres yapmayın benım bu donemde bide gozumde tumor cıktı. Kotu huyluymus ama amelıyat oldum tetkıkler devam. Nasip ki geç döllenme olmuş sanki bile isteye oyle oldu.. Allahım yardım etti bana ona inanıyorum. Agri kesici bile içmedim bisi olur diye.. rabbim size ds oyle bir anda verecekki en hayırlı gün oymus farkeceksiniz inş. Hayırlısı olsun dua edıuorum size siz de bana edin düsük tehlıkesi var hep yatıyorum. Gozumden yaslar akıyor ben bunları yaZarken. Hepımız icin en iyisi olsun inş tek duam bu

Ayy Kıyamam çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm annemin de akciğerlerde tümör çıktı yıkıldık mahvolduk çok iyi beslenmelisin hiç üzülme stres yapma allahım her şeyin en hayirlisini verir inşallah iyi olacaksin bebeğin sana en büyük destek Rabbim korusun sizi inanilmaz üzüldüm gözlerim dolu dolu şu an

Çok geçmiş olsun kuzum benim Rabbim sağ salim kavuşturur inşallah.. Zaten dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor keşke insanlar da biraz duyarlı olsa onu istiyorum. Sorup durmasalar keşke

kızlar bu sabah mide bulantısıyla uyandım. kahvaltıda yumurta kokusu çok kötü geldi burnuma. bikaç saat öncesine kadar bulantım devam etti. sonra geçti. midemi mi üşüttüm bebişim karnımda mı bilemiyorum. ay bu belirsizlik yüzünden kafayı yiycem en sonunda

Sonunda hamileyimmmmm geç döllenme olmuş bır hafta once kanda negatifti bugün 131 di. Sukurler olsunnn!! Ultrasonda gozukmedi normal degilmi?

canımm oncelıkle tebrık ederım senı ınsallah en kısa surede bızde sevınırız senın gıbı :)
bısey sormak ıstıyorum acaba sendekı belırtıler nelerdı beyaz sut kesılmıs gıbı akıntı oldumu yada her an adetın soulecekmıs gıbı 5 dk suren sancıların cok merak edıyorum benımde adetıme 2 3 gun var bakalım hayırlısı :)

Sonunda hamileyimmmmm geç döllenme olmuş bır hafta once kanda negatifti bugün 131 di. Sukurler olsunnn!! Ultrasonda gozukmedi normal degilmi?

canımm oncelıkle tebrık ederım senı ınsallah en kısa surede bızde sevınırız senın gıbı :)
bısey sormak ıstıyorum acaba sendekı belırtıler nelerdı beyaz sut kesılmıs gıbı akıntı oldumu yada her an adetın soulecekmıs gıbı 5 dk suren sancıların cok merak edıyorum benımde adetıme 2 3 gun var bakalım hayırlısı :)

Iñsallah birseycik olmaz Rabbim senide bebişinide korusun.stres yapma üzülme aklına kötü şeyler getirme.
Iñsallah birseycik olmaz Rabbim senide bebişinide korusun.stres yapma üzülme aklına kötü şeyler getirme.Duaların içinde çok teşekkür ederiz.

İnsallah hayirlisin canim.Benimde adetime 8 gün kaldı adet sancisi on gün önceden basliyo normelde bende ve aşırı sancim olur ağlarım bu ay suan hiç oyle bir şey baslamadi ama gaz sancisi gibi ara ara sanci vuruyo ve dediğin tarzda akıntı var hafif hafif adet günü gelipde gecmeyince ogrenemeyiz malasef canım.herkesin ki farklı oluyomus belirtileri kimi erken belirti yasiyo kimi geç bn mesela geçen ay tamamen hamileyim sandım ama değilmişim.

aman gecen ayı hıc hatırlatma hep erken gelen adetım 2 gun gec geldi :) baya havaya gırmıstım bunalımımı hayal bıle edemezsın bırde hıcbır umıdım yoktu adet gunum gecsın dıye beklıyordum :) bosu bosuna umıtlenmıstım gecıktı dıye ama hayırlısı olsun bu ayda cok umudum yok ama farklı bırsey yasayınca umut edıyoruz ıste bakalım 3 4 gun ıcınde olmazsam test yaparım artık :)

Cok tesekkür ederim size de gecmis olsun sag olsun ailem iyi bakıyor bana ama umarım ben de mucizeme iyi bakarım bana dua edin. İnsana burası kocaman bir umut oluyor boyle ummazdim hic cok sağolun

Çok geçmiş olsun kuzum benim Rabbim sağ salim kavuşturur inşallah.. Zaten dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor keşke insanlar da biraz duyarlı olsa onu istiyorum. Sorup durmasalar keşke
Amin canım sağol evet o soranlar yuzunden zaten deli oldum ya ne kdar anlayışsız insanlar. Simdi de hamıleyim dıyorum bu zayıflıkla bakalim nasıl dguracaksın çıktı. Cehalet en buyuk dusmanımız

Evet canım benden akıntı her zamankınden cok geldi ve goguslerim şişti bu kadar erken boyle olmasina sasirdim ve asagı egılırken bıle acıyor. Bır de gece gece tursu kavanozuna düşmek :) tabı karında batmalar cok bardı

bende adet oldum galiba Galiba diyorum dün sadece çamur gibi lekelenme oldu bugünde aşırı bel ağrım var ama yine çamur gibi ufak lekeler var tam gelemedi henüz önümüzde maçlara bakacağız artık neler olacak ama artık her ay aman olsun diye uğraşmayacağım.

Iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Mayısta evlendim ve ilk gunden beri çocuk istiyorum .her ay belirti oluyordu. Ama adetim tam vaktinde geliyordu.bu ay 3 gün gecikti tüm belirtiler vardı yine hamileyim dedim ama yine adet oldum.diyeceğim vücudumuz bize oyun oynuyor akışına bırakmak gerek.Rabbim büyük. Bu arada kırk yaşındayım dua edin evlilik geç oldu.nasip

canım haklısın akışına bırakmak lazım. bak mesela ben bu ay tüm belirtileri yaşadım. hamile olabilirim dedim. sabah test yaptım negatif adet günüm yarın . gerçekten vücudumuz bize oyun oynuyor. düşünememek lazım heralde öyle yapmaya çalışıcam artık.

aman gecen ayı hıc hatırlatma hep erken gelen adetım 2 gun gec geldi :) baya havaya gırmıstım bunalımımı hayal bıle edemezsın bırde hıcbır umıdım yoktu adet gunum gecsın dıye beklıyordum :) bosu bosuna umıtlenmıstım gecıktı dıye ama hayırlısı olsun bu ayda cok umudum yok ama farklı bırsey yasayınca umut edıyoruz ıste bakalım 3 4 gun ıcınde olmazsam test yaparım artık :)

Slm kızlar bişi sorcam bnm adet günm dündü beyazla karsık kahverengi leke gldi kesildi bugünde bi damla khverengi leke geldi ksildi adet gelmedi yerleşme knaması olbilrmi yaşyan varmı....

O şekilde anlayissiz insanlar çok canım ya hamile kalana kadar neden yapmiyosun şunu yap bunu yap ayağını sıcak tutma sen çocuğun olmaz hamile kalınca sana denildiği gibi takma kafana sen Rabbimin verdiği o çok istedigin bebeğini düşün
Amin canım sağol evet o soranlar yuzunden zaten deli oldum ya ne kdar anlayışsız insanlar. Simdi de hamıleyim dıyorum bu zayıflıkla bakalim nasıl dguracaksın çıktı. Cehalet en buyuk dusmanımız
O şekilde anlayissiz insanlar çok canım ya hamile kalana kadar neden yapmiyosun şunu yap bunu yap ayağını sıcak tut sen çocuğun olmaz hamile kalınca sana denildiği gibi takma kafana sen Rabbimin verdiği o çok istedigin bebeğini düşün sadece mutluluğunu yaşa..

Slm kızlar bişi sorcam bnm adet günm dündü beyazla karsık kahverengi leke gldi kesildi bugünde bi damla khverengi leke geldi ksildi adet gelmedi yerleşme knaması olbilrmi yaşyan varmı....
Canım bilemiyorum ama o leke herkesten gelmiyo cewremdeki hamilelere sordum boyle birşey warmis die yok dediler yasamamislar onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…