Aynı şikayetler bende de vardı adetim 1gun geçti heveslendim deminde rgl oldum iğneyi bu aymı vuruldun sen yinede ümidini kaybetme canım ama çokta kaptırma kendini adet olcakmis gibi hazırla sonra çok üzülüyorsun şekil a :)Merhaba kızlar bende bu ay kendimi şartlnamamıştım ama adet günüm yaklaştıkça aklımdan çıkmıyor acaba hamile miyim düşüncesi? 3 gün var adet olmama test almamak için kendimi zor tutuyorum. Hissettiğim belirtilerse ; Göğüs uçlarım çok acıyor dokunulmuyor bir dolgunluk söz konusu , aşırı üşüyorum , kasık ağrılarım oluyor ve adet olmuş gibi hissedip baktığımda akıntım gelmiş oluyor,aşırı şişkinlik ve gazım var.uyku halini söyleyemem şu saatlerin alınmamasından dolayı çok mağdurum :) hep uyumak istiyorum.3 ay doktor tedavisi gördüm klomen kullandım,progestanlar.1 kerede ovitrelle oldum şimdi doktorada gitmedim bu ay oluruna bıraktım Allah biliyor dedim vereceği zamanı
Aynı şikayetler bende de vardı adetim 1gun geçti heveslendim deminde rgl oldum iğneyi bu aymı vuruldun sen yinede ümidini kaybetme canım ama çokta kaptırma kendini adet olcakmis gibi hazırla sonra çok üzülüyorsun şekil a :)
hayırlısı olsun tatlım. ben de çok takmıycam inşallah . 2. ay denemiştik. eğer gebe değilsem bundan sonra düşünmiycem yok yumurtlamaymış , yok kasık ağrısıymış bilmem ne.. olacağı varsa olur ne yapayımKizlar ben kırmızıyı gördümnasip değilmiş demek ki ilk iğne hap tedavisiydi kendi kendime söz verdim artık bebek konusu kapandı bıraktım oluruna ben kafaya taktığım sürece zaten olmiycak dilerim burda isteyen herkes hamile kalır hep dua edicem hepinize haydi hoscakalin
Tebrikler hayatımSonunda hamileyimmmmm geç döllenme olmuş bır hafta once kanda negatifti bugün 131 di. Sukurler olsunnn!! Ultrasonda gozukmedi normal degilmi?
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam sağlıkla insallahSonunda hamileyimmmmm geç döllenme olmuş bır hafta once kanda negatifti bugün 131 di. Sukurler olsunnn!! Ultrasonda gozukmedi normal degilmi?
Tebrikler canımm çok sevindim darısı bizeSonunda hamileyimmmmm geç döllenme olmuş bır hafta once kanda negatifti bugün 131 di. Sukurler olsunnn!! Ultrasonda gozukmedi normal degilmi?
Benced3 o kadar örnek varki etrafımda bırakır bırakmaz hamile kalanhayırlısı olsun tatlım. ben de çok takmıycam inşallah . 2. ay denemiştik. eğer gebe değilsem bundan sonra düşünmiycem yok yumurtlamaymış , yok kasık ağrısıymış bilmem ne.. olacağı varsa olur ne yapayım
Aynen öyle valla kuzum . Hakkı'mızda hayırlısı inşallahBenced3 o kadar örnek varki etrafımda bırakır bırakmaz hamile kalan
Hayırlı olsun canım darısı hepimizin başına :) ne zamandır isitiyordun özel bir şey yaptın mı bu ay :)Sonunda hamileyimmmmm geç döllenme olmuş bır hafta once kanda negatifti bugün 131 di. Sukurler olsunnn!! Ultrasonda gozukmedi normal degilmi?
İnşallah canım inşallahAynen öyle valla kuzum . Hakkı'mızda hayırlısı inşallah
Kızlar o kadar ugrasttık kiHayırlı olsun canım darısı hepimizin başına :) ne zamandır isitiyordun özel bir şey yaptın mı bu ay :)
Teşekkürler canım cevabın için.. Rabbim bize de nasip eder inşallah her dakika dua ediyorumKızlar o kadar ugrasttık kiyumurtlama gunu falan tutmadi hic. Akışına bırakın bir de ilişkiden sonra yarım saat yattım. Her hafta test yaptm negatifti. Artık kestim ümidi. Annemın ısrarıyla sabah kan verdım gecıkmemın 10.gunu. Bir hafta once negatif oldugu halde smdi 131 cıktı gec dollenme olmus :):):) tek belırtısı gogus buyumesi ve acımasıydi benim. Allah sizlere de nasip etsin inşaallah. Yarın vitamın falan yazıcak kansızmışım. Hayırlısıyla doğar inş kızlar hepınızı opuyorum stres yapmayın
Adetime 10 gun war henüz ufak sinyaller alıyorum sanki ama ben şunu merak ediyorum bnim adet donemlerimde hic gogsum agrimaz acimaz ama cogunuzda hep agri olmuş ve gebelik belirtisiyle karistiriliyo deniliyo ben hamile kalirsam bunu belirti olarak mi algilamaliyim.veya agri gormemem anormal bir durum mu.
Benim adetime 13 gun var fakat rahimde batma agrı ve goguslerimde cok fazla hassaslasma var. Ayrica uykudan kalkmak istemiyorum basımı tasıyamiyorum resmen. Umitlenmek istemiyorum daha once kaybettim bebegimi ama bu belirtiler normal degil gibime de geliyo
canım benım olumsuz omak ıstemem ama erken dollenme bıle olsa bu kadar erken bellı olmaz bence yumurtlama donemındesın bence kendını oyalayacak bıseyler bul cunku bende yasadım aynı seylerı cok strese gırdım her ay ınsallah hepımız hamıle oluruz ve yazarız en kısa surede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?