bn de 9 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz olmadı bu zamana kadar nasip değilmişTamam canım olumlu olumsuz yazarım size
İnşallah ya umudum yok ama bakalım hayırlısı
Senin durumun nedir
adetine kaç gün vardı ki canım??Kızlar ben az önce acilden geldim basagrısı ve mide bulantısı ve ates basması vardı sanırım günes carptı bugun tehlikeli bir durum olmasın diye doktora hamile olabileceğimi söyledim o da bhcg testi istedi sonuç negatif hamile değilim serum ve agrı kesici yiyip geldim bu ay da olmadı bu kadar belirti boşunaymış aklım almıyor.Bu saatten sonra gercekten umursamayacagım her ay aynı hayal kırıklığı yoruldum..
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..benim adete 9 gün varbn de 9 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz olmadı bu zamana kadar nasip değilmişBu ay garip hallerim var vajinam kasılıp duruyor ve sancım var midem de garip hasta gibiyim uyku halindeyim sürekli.. bat 5 kaldı bakalım hayırlısı
ve?Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..benim adete 9 gün var
Sabah doktora gittim ve...
Bugün ikinci günü dün olmam gerekiyordu hala olmadım ve hiç agrım fln yokadetine kaç gün vardı ki canım??
Canım belli olmaz adetinden 13 gün sonra öğrenen de var belki yumurtlamam geç olmuştur canını sıkma.. Hem daha adet olmamışsın ümidini kesme çalışmalara devamBugün ikinci günü dün olmam gerekiyordu hala olmadım ve hiç agrım fln yok
Geç döllenme olamaz canım çünkü bu ay iki kez birlikteliğimiz oldu spermler zaten enfazla 3 gün durabiliyor e olmuş olsaydı şimdiye de kanda çıkardı o yüzden umudum yok stresten geciktirdim heralde aynen dünyanın sonu degil tabiki kısmet diğer aylara kendimi dinlemiycem ama artık söz verdim :)Canım belli olmaz adetinden 13 gün sonra öğrenen de var belki yumurtlamam geç olmuştur canını sıkma.. Hem daha adet olmamışsın ümidini kesme çalışmalara devambenim bata bugün dahil 5 gün var Bgn Hcg negatif çıktı ne yapayım dünyanın sonu değil ki
Canim o kadar iyi anliyorum ki eylulde bizim de 1 yil olacak evleneli bu konulari konusunca veya soru sorunca cok kafana takiyosun bu kadar ustune dusme diyolar anlamiyor kimse cevremde benim de herkes hamile ve tek tek doguruyorlar her ay bu belirtileri ben de yasiyorum bu sefer farkli diyorum ama yok yine sonuc negatif oluyor umarim en kisa zamanda bebislerimiz olurMerhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yaklaşık 2 yıldır. Canım çok sıkkın artık herşeyi belirti mi diye takip etmekten yoruldum. evleneli eylülde 2 yıl olacak. 24 yaşındayım ve doktora göre hiçbir problem yok. sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük çıktı ama doğal yolla gebeliğe engel değil dedi doktor. 1-2 gün gecikmem her ay oluyor hamilelik testlerine verdiğim parayla ev alırdım heralde. Ama bu ay çok başka hissediyorum kendimi. Kimseyesöyleyemiyorum artık çünkü yalancı çobana döndüm. Buraya yazıp biraz daha umutlanayım dedim.
beklenen tarih 15.08.2017 belirtilerim;
-bel ağrısı
-sol kasıkta batma
-karın şişliği ve aşırı gaz
-dün gözümün önü karardı ama tansiyonum çıkmış anlamadığım bi şekilde
-uzun akıntı
-dizlerimde bi ağrı oldu uykumdan uyandım
-bi de midem hem çok dolu hissediyorum kusacak gibi ama aynı zamanda da doymuyorum. canım hep tuzlu bisey yemek istiyor.
-her koku burnumda
-bugün test yaptım tek çizgi çıktı
neticede benim zaten umudum yok artık çok yoruldum. ama bu hislerimi kimseyle paylaşamadım bugüne kadar. bazen bunun bizim sınavımız olduğunu düşünüyorum. çevremdeki herkes tek tek hamile kaldı. yardım edin acaba idrar testi yanılmış olabilir mi?
Canim o kadar iyi anliyorum ki eylulde bizim de 1 yil olacak evleneli bu konulari konusunca veya soru sorunca cok kafana takiyosun bu kadar ustune dusme diyolar anlamiyor kimse cevremde benim de herkes hamile ve tek tek doguruyorlar her ay bu belirtileri ben de yasiyorum bu sefer farkli diyorum ama yok yine sonuc negatif oluyor umarim en kisa zamanda bebislerimiz olur
Beklenen tarihe göre günün 2 gün geçmiş oluyo yani dimi?? Canım eğer öyleyse idrar testini falan boşver 1 2 gün daha bekle ve git Hcg testi yaptır.. Rabbim sabır versin ben evleneli 9 buçuk ay oldu biz de istiyoruz bi sıkıntımız yok sadece sperm ileri hareketinde yavaşlama var haricinde hiçbi sıkıntı yok.. Her ay değişik belirtiler oluyor ümid ediyorum yok bu ay zaten emin gibi bileydim neredeyse yumurtlama günümden beri garip ağrılar vardı beklenen bat 22.08.2017 ama Hcg negatif. Olcak olsaydı çıkmaz mıydı çıkardı ama nasip değilmiş demek.. Kafaya ne kadar takarsak o kadar olmuyo o nedenle sıkıntı etme kendine. ..Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yaklaşık 2 yıldır. Canım çok sıkkın artık herşeyi belirti mi diye takip etmekten yoruldum. evleneli eylülde 2 yıl olacak. 24 yaşındayım ve doktora göre hiçbir problem yok. sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük çıktı ama doğal yolla gebeliğe engel değil dedi doktor. 1-2 gün gecikmem her ay oluyor hamilelik testlerine verdiğim parayla ev alırdım heralde. Ama bu ay çok başka hissediyorum kendimi. Kimseyesöyleyemiyorum artık çünkü yalancı çobana döndüm. Buraya yazıp biraz daha umutlanayım dedim.
beklenen tarih 15.08.2017 belirtilerim;
-bel ağrısı
-sol kasıkta batma
-karın şişliği ve aşırı gaz
-dün gözümün önü karardı ama tansiyonum çıkmış anlamadığım bi şekilde
-uzun akıntı
-dizlerimde bi ağrı oldu uykumdan uyandım
-bi de midem hem çok dolu hissediyorum kusacak gibi ama aynı zamanda da doymuyorum. canım hep tuzlu bisey yemek istiyor.
-her koku burnumda
-bugün test yaptım tek çizgi çıktı
neticede benim zaten umudum yok artık çok yoruldum. ama bu hislerimi kimseyle paylaşamadım bugüne kadar. bazen bunun bizim sınavımız olduğunu düşünüyorum. çevremdeki herkes tek tek hamile kaldı. yardım edin acaba idrar testi yanılmış olabilir mi?
1 ilişkiyle hamiş kalan arkadaşım var canım şimdi 7.ayını bitirmeye yaklaştı.. Nasip olacak olduktan sonra nasıl olduğunu anlamazsın bile ama nasip olmayınca da olmuyo bak biz adetim bittiğinden beri 1 dolu 1 boş yaptık güya ama yine yok Hcg negatif çıktı bugun.. Ama dediğim gibi geç döllenme durumu varsa hiç belli olmaz bi arkadaşım da adetimden 8 gün sonra kanda öğrendi hamişliğini.. İnşAllah bebişlerimiz bizimledir de çifte bayram yaparız bu yıl...Geç döllenme olamaz canım çünkü bu ay iki kez birlikteliğimiz oldu spermler zaten enfazla 3 gün durabiliyor e olmuş olsaydı şimdiye de kanda çıkardı o yüzden umudum yok stresten geciktirdim heralde aynen dünyanın sonu degil tabiki kısmet diğer aylara kendimi dinlemiycem ama artık söz verdim :)
Beklenen tarihe göre günün 2 gün geçmiş oluyo yani dimi?? Canım eğer öyleyse idrar testini falan boşver 1 2 gün daha bekle ve git Hcg testi yaptır.. Rabbim sabır versin ben evleneli 9 buçuk ay oldu biz de istiyoruz bi sıkıntımız yok sadece sperm ileri hareketinde yavaşlama var haricinde hiçbi sıkıntı yok.. Her ay değişik belirtiler oluyor ümid ediyorum yok bu ay zaten emin gibi bileydim neredeyse yumurtlama günümden beri garip ağrılar vardı beklenen bat 22.08.2017 ama Hcg negatif. Olcak olsaydı çıkmaz mıydı çıkardı ama nasip değilmiş demek.. Kafaya ne kadar takarsak o kadar olmuyo o nedenle sıkıntı etme kendine. ..
Veee noldu ?Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur..benim adete 9 gün var
Sabah doktora gittim ve...
Ben de 1 iliskiyle hamile kalmistim evlendigim ilk ay ama 6. Haftada dustu maalesef.haklisin nasipse onune kimse gecemez yine de senin gec dollenme ihtimalin benimkinden yuksek insallah guzel haber verirsin1 ilişkiyle hamiş kalan arkadaşım var canım şimdi 7.ayını bitirmeye yaklaştı.. Nasip olacak olduktan sonra nasıl olduğunu anlamazsın bile ama nasip olmayınca da olmuyo bak biz adetim bittiğinden beri 1 dolu 1 boş yaptık güya ama yine yok Hcg negatif çıktı bugun.. Ama dediğim gibi geç döllenme durumu varsa hiç belli olmaz bi arkadaşım da adetimden 8 gün sonra kanda öğrendi hamişliğini.. İnşAllah bebişlerimiz bizimledir de çifte bayram yaparız bu yıl...
Geç döllenme olcağını hiç sanmıyorum çünkü beklenen yumurtlama tarihinden 1 gün sonra akıntım oldu ama yumurtlama döneminden 2 3 gün sonra da devam etmişti.. Amma öyle olsa bile bugunkki kan tahlilinde çıkmaz mıy dıBen de 1 iliskiyle hamile kalmistim evlendigim ilk ay ama 6. Haftada dustu maalesef.haklisin nasipse onune kimse gecemez yine de senin gec dollenme ihtimalin benimkinden yuksek insallah guzel haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?