Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Saol canım.benim annemin durumu da ciddi.akciğer kanseri 4.evre.geç farkettik.bu arada ben 11.gün yumurtaldim.ne zaman adet olmam gerekiyor.bugün 26.günüm.

Yumurtlama tarihinden 14 gün sonra canım adet olman gerekiyor normalde yani şuanda bebiş seninle olabilir belirtin hissettiklerin varmı ?

Hayırlı olsun canım adetin geçmişmiydi bende gidip yaptır ak istiyorum ama korkuyorum adetime 2 var buğünden sonra
2 gün geçmesini bekledim test icin.ama ben hamile olduğumu hissediyordum.adeta emindim.onun icin foruma yazdım.hislerim beni yanıltmadı.zaten hamile olunca inanın bebek size ben burdayim anne varım diyor sanki.

Arkadaslar merhaba yeniyim bende :) bu sayfalari takip etmekten kafayi yicem. gecen ay az az kahverengi damlalar seklinde 4 gun adet oldum. ya da onun gibi bisey oldum :) bu ay da yarin adet olmam gerekiyo. herzmanki gibi sancilarim basladi bi hafta oncesinden. yalniz digerlerinden tek farki asiri bel agrim ve dun kasiklarima bicak gibi saplanan agrilar. daaha once boyle olup hamile kalan var mi acaba ?

2 gün geçmesini bekledim test icin.ama ben hamile olduğumu hissediyordum.adeta emindim.onun icin foruma yazdım.hislerim beni yanıltmadı.zaten hamile olunca inanın bebek size ben burdayim anne varım diyor sanki.

İnşallah canım benim buğün sanki adet ağrım var

Yarın da adet olmazsan direk gidip kan testi yaptir.ben öyle yaptim.eczaneden test almadim.

Şimdi süt gibi beyaz akıntım gelmeye başladı sanki artık adet olucam bu bebek meselesi beni çok yordu her gece deli gibi rüyalar görüyorum uykumda konuşur halde uyanıyorum bu sabah böle uyandıktan sonra ümidim kalmadı açıkçası

Hiçbir zaman ümidini kaybetme.tez vakitte hamile olduğunu öğreneceksin.inan bana.
Bu arada kaç yıllik evlisin.kac yaşindasin.

Hiçbir zaman ümidini kaybetme.tez vakitte hamile olduğunu öğreneceksin.inan bana.
Bu arada kaç yıllik evlisin.kac yaşindasin.

Eşim 36 ben 31 yaşımdayım 8 aylık evliyiz canım doktor hiç bir problemim olmadığını söylüyor inşallah canım geçen adet ağrıları gibi 2-3 gün yaşamıştım aralıklı ama dünden bu yana hiç gitmedi bu ağrılar normalde adet günüm buğün yada yarın hiç şaşmaz ve daha önce hiç hatırlamıyorum evlenmeden öncede sonrada böle ağrılar inşallah hamileysem ve bunların hepsi belirtiyse yarın ortaya çıkar

Arkadaşlar merhaba. Benim bundan yaklaşık 1.5 ay önce karnımın sağ alt tarafında hafif yumru gibi bi şişlik olmuştu özellikle gece uzandığımda şişiyordu. Aynı şekilde sağ bacağımda da uyuşmalar vardı. Böyle bi sürü belirti yaşarken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra regl tarihim geldi ve tam gününde kanamam başladı ama şiddetliydi ve düşük yaptığımı düşündüm. Daha sonra o şişliği bi süre yaşamamaya başladım ama sağ bacakta falan garip bi halsizlik hissizlik devam etti. Şimdi geceleri o yumru gibi şeyi yeniden yaşıyorum ve bu sefer sağ kol ve sağ bacakta da yine güç kaybına benzer şeyler yaşıyorum. Bazen sağ bacağımda küçük morluklarla karşılaşıyorum. İki kere ultrasona girdim hiçbir sıkıntı görünmüyor. İdrar testleri hep negatif çıkıyor. Eğer hamilelik devam etse 7 haftalık falan olması gerekiyor ve idrarda görünmeye devam ederdi. Bekar olduğum için kan testinden de korkuyorum, kayıt altına alınmaktan. Daha önce böyle bi durum yaşayanınız var mı? Bir şeye benzetiyor musunuz? Kan testi de yaptırmak istiyorum fakat kimliksiz ya da kayıt altına alınmadan yaptırabileceğim bir yerler var mı? Artık bütün hayatım etkileniyor bu durumdan sebebini bilsem rahatlıycam nolur yardım edin

Bu belirtilere gore hamile olma ihtimalin var canim

Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar ne olduğu çıkar ortaya canım sen nasılsın bu arada
Valla belirtileri hala yasiyorum.kasiklarimda hafuf ağrı.göğüslerimde hassasiyet var.sürekli azcik akinti var.sevinsem mi strese mi girsem bilemedim.dogum ve sonra bebek bakımı bemi stres3 sokuyor.hayatim eskisi gibi olmayacak die tedirginim

Canım ne mutlu sana öncelikle bir mutluluğun tadını çıkarda daha Doğuma ve Doğumdan sonraki bakıma çok var kaç gün önceden öğrendin hamile olduğunu sen

Canım ne mutlu sana öncelikle bir mutluluğun tadını çıkarda daha Doğuma ve Doğumdan sonraki bakıma çok var kaç gün önceden öğrendin hamile olduğunu sen
Adete 1 hafta vardı belirtiler başladı.bende 1 2 gün gecmesini bekledim.sonra gidip hataneye test yaptırdım.öğrenince de annemi aradım hamileyim dedim.annem kanser hastası.öğrenince gülümsedi.kızımın doğumuna gelecem dedi.haftaya da yanıma geliyor.nisandan beri annemin hastalığı ve yasanilan sorunlardan dolayı piskolojim iyice harap oldu.sevinclerim kısa sürüyor.sonra hemen ağlamaklı oluyorum.bebeğe de alıştım sanki heyecan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…