Hayir olmadim daha 1 senelik evliyimo zaman doktora gidip muayene olmanı tavsiye ederim daha önce kürtaj falan oldun mu?
o zaman bir sorun olacağını sanmıyorum bence bir test yap batmalar geçmezse dr git kist vs de olabiliyorHayir olmadim daha 1 senelik evliyim
Saol canım.benim annemin durumu da ciddi.akciğer kanseri 4.evre.geç farkettik.bu arada ben 11.gün yumurtaldim.ne zaman adet olmam gerekiyor.bugün 26.günüm.
Ben aynı biliyorumMerhaba b-hcg ve hcg arasında fark var mıdır ? Bilen var mı. İki farklı hastanede test yaptırdım. Birinde hcg birinde b-hcg yazıyor. Nolur yardımcı olun
Tebrik ederimkızlar ben çift çizgiyi gördüm :) kendi sorumu kendim cevaplayayım, evet belirtiler doğruymuş :)
Evet canım hamileymisim.ertesi gün gidip test yaptırdım.Yumurtlama tarihinden 14 gün sonra canım adet olman gerekiyor normalde yani şuanda bebiş seninle olabilir belirtin hissettiklerin varmı ?
Hayırlı olsun canım adetin geçmişmiydi bende gidip yaptır ak istiyorum ama korkuyorum adetime 2 var buğünden sonraEvet canım hamileymisim.ertesi gün gidip test yaptırdım.
2 gün geçmesini bekledim test icin.ama ben hamile olduğumu hissediyordum.adeta emindim.onun icin foruma yazdım.hislerim beni yanıltmadı.zaten hamile olunca inanın bebek size ben burdayim anne varım diyor sanki.Hayırlı olsun canım adetin geçmişmiydi bende gidip yaptır ak istiyorum ama korkuyorum adetime 2 var buğünden sonra
2 gün geçmesini bekledim test icin.ama ben hamile olduğumu hissediyordum.adeta emindim.onun icin foruma yazdım.hislerim beni yanıltmadı.zaten hamile olunca inanın bebek size ben burdayim anne varım diyor sanki.
Yarın da adet olmazsan direk gidip kan testi yaptir.ben öyle yaptim.eczaneden test almadim.İnşallah canım benim buğün sanki adet ağrım var
Yarın da adet olmazsan direk gidip kan testi yaptir.ben öyle yaptim.eczaneden test almadim.
Hiçbir zaman ümidini kaybetme.tez vakitte hamile olduğunu öğreneceksin.inan bana.Şimdi süt gibi beyaz akıntım gelmeye başladı sanki artık adet olucam bu bebek meselesi beni çok yordu her gece deli gibi rüyalar görüyorum uykumda konuşur halde uyanıyorum bu sabah böle uyandıktan sonra ümidim kalmadı açıkçası
Hiçbir zaman ümidini kaybetme.tez vakitte hamile olduğunu öğreneceksin.inan bana.
Bu arada kaç yıllik evlisin.kac yaşindasin.
Bu belirtilere gore hamile olma ihtimalin var canimEşim 36 ben 31 yaşımdayım 8 aylık evliyiz canım doktor hiç bir problemim olmadığını söylüyor inşallah canım geçen adet ağrıları gibi 2-3 gün yaşamıştım aralıklı ama dünden bu yana hiç gitmedi bu ağrılar normalde adet günüm buğün yada yarın hiç şaşmaz ve daha önce hiç hatırlamıyorum evlenmeden öncede sonrada böle ağrılar inşallah hamileysem ve bunların hepsi belirtiyse yarın ortaya çıkar
Bu belirtilere gore hamile olma ihtimalin var canim
Valla belirtileri hala yasiyorum.kasiklarimda hafuf ağrı.göğüslerimde hassasiyet var.sürekli azcik akinti var.sevinsem mi strese mi girsem bilemedim.dogum ve sonra bebek bakımı bemi stres3 sokuyor.hayatim eskisi gibi olmayacak die tedirginimBakalım yarın dananın kuyruğu kopar ne olduğu çıkar ortaya canım sen nasılsın bu arada
Valla belirtileri hala yasiyorum.kasiklarimda hafuf ağrı.göğüslerimde hassasiyet var.sürekli azcik akinti var.sevinsem mi strese mi girsem bilemedim.dogum ve sonra bebek bakımı bemi stres3 sokuyor.hayatim eskisi gibi olmayacak die tedirginim
Valla belirtileri hala yasiyorum.kasiklarimda hafuf ağrı.göğüslerimde hassasiyet var.sürekli azcik akinti var.sevinsem mi strese mi girsem bilemedim.dogum ve sonra bebek bakımı bemi stres3 sokuyor.hayatim eskisi gibi olmayacak die tedirginim
Adete 1 hafta vardı belirtiler başladı.bende 1 2 gün gecmesini bekledim.sonra gidip hataneye test yaptırdım.öğrenince de annemi aradım hamileyim dedim.annem kanser hastası.öğrenince gülümsedi.kızımın doğumuna gelecem dedi.haftaya da yanıma geliyor.nisandan beri annemin hastalığı ve yasanilan sorunlardan dolayı piskolojim iyice harap oldu.sevinclerim kısa sürüyor.sonra hemen ağlamaklı oluyorum.bebeğe de alıştım sanki heyecan yok.Canım ne mutlu sana öncelikle bir mutluluğun tadını çıkarda daha Doğuma ve Doğumdan sonraki bakıma çok varkaç gün önceden öğrendin hamile olduğunu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?