Mevsimsel geçişlerden dolayı gecikmeniz olmuş olabilir ya da geç döllenme olmuştur en son ne zaman test yaptınız?Ben hala regl olmadım ;( son adetten bugün kırk gün geçti hiç şaşmayan reglim bu ay böyle iki gün öncede test yaptım yine negatif çıktı, ama hiçbir regl belirtim de Yok hala kasıklarıma giren sancılarda Yok bugün sadece belimde hafif ağrılar var bu kadar neden böyle sizce ya
Bu siteyi yıllardır biliyorum umarım bana da bi faydası dokunur konuyu yanlış yere açıyorsam da özür dilerim . 20 yaşındayım ve sevgilimle tek seferlik bir şey yaşadık ne kadar pişman olduğumu anlatmamın bi faydası olmayacak ama size üzüntüden her gece ağlayıp dua ettiğimi ve bi ayda 7 kilo verdiğimi söyleyebilirim 45 kiloyum şuan . Sizde lütfen bana bu yaşta yaptığımın yanlış olduğunu zina yaptığımı falan söylemeyin farkındayım hepsinin . Annemin yüzüne bile bakamıyorum . Ama asıl sorum şu adet günümde 5 gün boyunca günlük ped kullandım adet oldum sandım ama üstüne görme denen şeyi öğrendim . Ve bende kasık bel sırt ve göğüs ağrıması var şuan . İlişkiden 1 ay geçti . 5 tane gebelik testi yaptım negatif ama emin olamıyorum kan testi yaptırmak istiyorum ama ailemle aynı şehirde üniversite okuyorum . Zonguldaktayım . Zonguldakta özel laboratuvar var mı test yaptırabileceğim? Yada zonguldak çevresinde ankarada vs? Fiyatları neler? Özel hastanede yaptırırsam ailem bunu öğrenebilir mi yada başka şehirde özel hastanede yaptırsam da aileme mesaj gider mi? Lütfen yardımcı olun test yaptırmam gerek
git bir özel hastanenin acilinde yaptır ailen bunu hiç bir yerden öğrenemez sadece bazı hastanelerin sitesinde kimlik bilgileriyle sonucu öğreniyorsun ailende buna bakmaz herhalde ki zaten bir ay sonra olsa evdeki testte de cıkardı muhtemelen cok sıkıntı stres yaptığın için adetin öyle gelmiştir ne zaman oldun adetBu siteyi yıllardır biliyorum umarım bana da bi faydası dokunur konuyu yanlış yere açıyorsam da özür dilerim . 20 yaşındayım ve sevgilimle tek seferlik bir şey yaşadık ne kadar pişman olduğumu anlatmamın bi faydası olmayacak ama size üzüntüden her gece ağlayıp dua ettiğimi ve bi ayda 7 kilo verdiğimi söyleyebilirim 45 kiloyum şuan . Sizde lütfen bana bu yaşta yaptığımın yanlış olduğunu zina yaptığımı falan söylemeyin farkındayım hepsinin . Annemin yüzüne bile bakamıyorum . Ama asıl sorum şu adet günümde 5 gün boyunca günlük ped kullandım adet oldum sandım ama üstüne görme denen şeyi öğrendim . Ve bende kasık bel sırt ve göğüs ağrıması var şuan . İlişkiden 1 ay geçti . 5 tane gebelik testi yaptım negatif ama emin olamıyorum kan testi yaptırmak istiyorum ama ailemle aynı şehirde üniversite okuyorum . Zonguldaktayım . Zonguldakta özel laboratuvar var mı test yaptırabileceğim? Yada zonguldak çevresinde ankarada vs? Fiyatları neler? Özel hastanede yaptırırsam ailem bunu öğrenebilir mi yada başka şehirde özel hastanede yaptırsam da aileme mesaj gider mi? Lütfen yardımcı olun test yaptırmam gerek
Geri çekilmeyle korunduk o yüzden korkuyorum zaten ve telefondaki programıma göre yumurtlama dönemindeymişim teşekkür ederim cevapladığınız içinCanım o senin özel yaşamın istediğinle istediğini yaparsın bence kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Bize kendini pişmanlığını açıklamana gerek yok. Korundunuz mu? Korunduysanız da nasıl korundunuz? İlişkiniz hangi döneme denk geldi bunlar önemli.
Testler yapmışsın ve negatif; o nedenle korkmana gerek yok. O kanama üstüne görme midir bilemem ama hamile olsan testlerin en azından birinde çıkardı.
10 kasımda oldum canım tamam ozaman eğer belirtiler devam ederse bi özel hastanede yaptırıeım teşekkür ederimgit bir özel hastanenin acilinde yaptır ailen bunu hiç bir yerden öğrenemez sadece bazı hastanelerin sitesinde kimlik bilgileriyle sonucu öğreniyorsun ailende buna bakmaz herhalde ki zaten bir ay sonra olsa evdeki testte de cıkardı muhtemelen cok sıkıntı stres yaptığın için adetin öyle gelmiştir ne zaman oldun adet
Bel ve kasık ağrısı mikrop kapma sebebiyle de olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu ya da vajina da mantar vb sebepler de kasık ve bel ağrısı yapabilir. Ama akıntıdan bahsetmediğin için idrar yolu enfeksiyonu daha olası gibi. Bence şikayetlerin geçmediyse hastaneye gitmende fayda var. Gebelik konusunda ilişkiden sonra bir ay geçti diyorsun ve yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz yumurtlama döneminden sonra yaklaşık 2-3 hafta sonra adet beklenir. Biraz gecikme var gibi yani. Son adet tarihin ne zaman?10 kasımda oldum canım tamam ozaman eğer belirtiler devam ederse bi özel hastanede yaptırıeım teşekkür ederim
Bende 9 kasımda regl oldum benimde ilişkimin üstünden 35 gün geçti ve reglden sonra benimde böyle belirtilerim oldu azaldı hepsi ama hala hafif hafif ağrım sızım var testlerde negatif doktora gittim korunduğum için hamile değilsindir dedi kan testi yapmadı ultrasonla baktı çok ufak kistler gördü idrar tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyonu dedi ilişkinin üstünden 35 gün geçtiyse ve üstüne gördüğünü düşündüğüm adetten 20 gün geçtiyse sence idrar testinde çıkar mı? Doktor eğer hamileysen idrarda pozitif görünce kan testi yaparım dedi küçük yerde yaşıyoruz öyle pek doktor deneme şansımda yok malesefBel ve kasık ağrısı mikrop kapma sebebiyle de olabilir. İdrar yolu enfeksiyonu ya da vajina da mantar vb sebepler de kasık ve bel ağrısı yapabilir. Ama akıntıdan bahsetmediğin için idrar yolu enfeksiyonu daha olası gibi. Bence şikayetlerin geçmediyse hastaneye gitmende fayda var. Gebelik konusunda ilişkiden sonra bir ay geçti diyorsun ve yumurtlama döneminde ilişkiye girmişsiniz yumurtlama döneminden sonra yaklaşık 2-3 hafta sonra adet beklenir. Biraz gecikme var gibi yani. Son adet tarihin ne zaman?
Üzerine gördüğünüzü düşündüğünüz adetten 20 gün geçmiş tabiki idrar testinde çıkması gerekir, en kötü 2 kere yapın idrar testini bir de sabah kalktığınızdaki ilk idrarı kullanın.Bende 9 kasımda regl oldum benimde ilişkimin üstünden 35 gün geçti ve reglden sonra benimde böyle belirtilerim oldu azaldı hepsi ama hala hafif hafif ağrım sızım var testlerde negatif doktora gittim korunduğum için hamile değilsindir dedi kan testi yapmadı ultrasonla baktı çok ufak kistler gördü idrar tahlili yaptı idrar yolu enfeksiyonu dedi ilişkinin üstünden 35 gün geçtiyse ve üstüne gördüğünü düşündüğüm adetten 20 gün geçtiyse sence idrar testinde çıkar mı? Doktor eğer hamileysen idrarda pozitif görünce kan testi yaparım dedi küçük yerde yaşıyoruz öyle pek doktor deneme şansımda yok malesef
Tamam çok teşekkürler zaten artık çıkmazsa cuma acile gideceğim orda yaptırıcamÜzerine gördüğünüzü düşündüğünüz adetten 20 gün geçmiş tabiki idrar testinde çıkması gerekir, en kötü 2 kere yapın idrar testini bir de sabah kalktığınızdaki ilk idrarı kullanın.
Merhaba canım, düzenli 30 günde adet oluyorsan yumurtlama günün 20 kasım oluyor yani ilk adetinin 16 gün sonrası, sen de o günleri değerlendirmişsin. Yani hamilelik şansının en fazla olduğu günler. Göğüste hassasiyet ve dolgunluk bu kadar erken zamanda net bir belirti değil çünkü adet öncesinde de yaşanan belirtilerden. Yumurtlama testinin bir anlamı olmaz çünkü yumurtlama döneminde değilsin anlattığına göre, erken gebelik testleri beklenen adet gününden 6 gün öncesinde doğru sonuç verebiliyor. Bence çok merak ediyorsan en erken Çarşamba günü erken gebelik testi yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun :)Merhaba kızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim. 5 kasımda adet oldum 19 ve 20 sinde de ilişkim oldu. Tam 30 günde bir adet oluyorum normalde 4 aralıkta adet olmam lazım. Ama 3 gündür sadece sol kasığımda çekilme gibi ağrı oluyor ve bugün çat diye mide bulantım oldu. Leke falan görmedim göğsümde hassasiyet ve dolgunluk var sadece başka bulgu yok. Yarın test yapsam normal gebelik testinde çıkar mı yoksa ovulasyon veya erken testi mi denemeliyim?
Merhaba canım, düzenli 30 günde adet oluyorsan yumurtlama günün 20 kasım oluyor yani ilk adetinin 16 gün sonrası, sen de o günleri değerlendirmişsin. Yani hamilelik şansının en fazla olduğu günler. Göğüste hassasiyet ve dolgunluk bu kadar erken zamanda net bir belirti değil çünkü adet öncesinde de yaşanan belirtilerden. Yumurtlama testinin bir anlamı olmaz çünkü yumurtlama döneminde değilsin anlattığına göre, erken gebelik testleri beklenen adet gününden 6 gün öncesinde doğru sonuç verebiliyor. Bence çok merak ediyorsan en erken Çarşamba günü erken gebelik testi yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?