- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
Hadi bakammm insallahh hepimizin gonlune gore oluR canmmmhosbuldukee ozman inslah sen gormezsin kirmizilari da bebis vardir
Ya bak boyle soyleyince daha cok heyecan yaptimm sorma bu arada annemin adasisinneden korkuyosunki.. senin icin dua edicem yarin hayirli haberini bekliyorum
bayadr bekliyormussunz inslahh hyrli haber alirsniz da bizde adiniza svinriz takiptyimHadi bakammm insallahh hepimizin gonlune gore oluR canmmm
Tamam canimm rabbim kimseyi bekletmesimn boyle guzel bir sevinc icinn olmayana da nasip etsin insallahbayadr bekliyormussunz inslahh hyrli haber alirsniz da bizde adiniza svinriz takiptyim
Allah buyuktur belkide nasibinz bugunlerdedir rabbim isteyen herkesin kucagini doldrsunBu hissleri bile yasatan allaha sukurler olsun bunlari bile yasamak guzelnolumsuz da olsa
Sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah sevinçten havaya uçarsın :)Bu hissleri bile yasatan allaha sukurler olsun bunlari bile yasamak guzelnolumsuz da olsa
Insallah canimm yeni yila boyle guzelll bir hediyeyle gireyim dedimm isteSonuçlarını bekliyoruz canım inşallah sevinçten havaya uçarsın :)
Insallsh hepimiz guzel haberler alirizzInsallah kuzum ilk.haber senden gelir sonra da benddn gelirr
Ya bak boyle soyleyince daha cok heyecan yaptimm sorma bu arada annemin adasisin) bi elektrik oldu .onca zman olumsuz sonuclaninva korkuom iste ondann ama korkunun ecele faydais yok malumm )[/QUOTE hayatta benden cok hüsran yaşayan yoktur inanki ama pes etmedim herşeyin üstune gidip tevekkul ettim.. sende pes etme
Galiba hamilesinz cok yeni gibi cunki silik ckmis czgi umarim gebesinzdir hyrlii olsun smdidenBiri cevap verebilir miii????
Ovülasyon dönemim bi hafta önceydi. 3 gün önce yaptım bu testi. Göğüslerimde aşırı hassaslaşma ve büyüme var. Kasıklarımda ara ara batma oluyor. Normalde tuvalete çıkmak için koşmazdım bi kaç gündür koşuyorum resmen. Göğüs uçlarımda kalknlaştı. Gin içinde midem de bulanıyor biriniz cevap verinnn sesimi duyan yok muuuuu
3 gün önce yaptın bu testi öyle mi 9 gün kala mı öğrenmiş oluyorsun o zamanBiri cevap verebilir miii????
Ovülasyon dönemim bi hafta önceydi. 3 gün önce yaptım bu testi. Göğüslerimde aşırı hassaslaşma ve büyüme var. Kasıklarımda ara ara batma oluyor. Normalde tuvalete çıkmak için koşmazdım bi kaç gündür koşuyorum resmen. Göğüs uçlarımda kalknlaştı. Gin içinde midem de bulanıyor biriniz cevap verinnn sesimi duyan yok muuuuu
Ben 9 gun varken kanda ogrendim ve 5 haftalikti hersey olabilir gebe oldugum halde 3 gun adet gormustumBu kadar erken belli olur mu acaba hastalığıma daha 6 gün var
Yaptır bence canım hem onaylamış olursun idrar testinde çıktıysa kanda da çıkar kesinEvet 3 gün önce 9 gün vardı adetime. Kan testi yaptırayım mı diyosunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?