Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aldır aldır da 2 günde bir mahvedecekler :) Benim Nasıl gözüm korktuysa hiç aldırmadan kese görmeye gittim.
Gerçekten mi bende kan aldırıp muayene olucam zaten inşallah bi daha alma gereği olmaz. Düşünüyorum acaba geçen aydan mı hamile kaldım adetim oldu 4-5 gün sürdü ilk gün normal geldi ama sonrada azalmaya başladı üstüne grmek olabilir mi bu

Muayene etmez zaten daha.Adet tarihin geçmemiş Degerin 4000 de olmamıştır daha.Gözükmez birşey henüz

İlk

defa mı?İki günde bir iki kat artış var mı yok mu ona bakıyorlar.Ona bakmadan deger yükselmeden de hamilesin demiyorlar.
Ozman bn ogrendgmde 5 haftlik buyuktu direk keseyi gormek icn ultrasona gondrdi kanda bikere tek aldi yukselms ddi her gdisimde alio oda 2 3 haftada bir

Ozman bn ogrendgmde 5 haftlik buyuktu direk keseyi gormek icn ultrasona gondrdi kanda bikere tek aldi yukselms ddi her gdisimde alio oda 2 3 haftada bir
Normal Can'ım adeti geçince gitmek o yüzden mantıklı.Kan aldırmazlar çok.Seninki yine her gidişte almış.Ben adetin 9. Günü gittim kan aldırmadan direk keseye baktık 2 hafta sonra gel Dedi gittim yine kan aldırmadım bebegi gördük 2 hafta sonra yine gittim kalp atışı gördük.Stressiz geçti şükür.Önceki hamilelikte bıkmıştım 2 günde bir aldıra aldıra

Ayni bnmde bole oldu kalp atslarini gorduk ama dinletmedi doktr onermiyorum bbegin kalbi yoruluo 12 .haftada dinle ddi bnde tmm ddim ssuan 10.hfta icindyim ve icimde hep korku var acaba saglikli buyuomu kalbi atiomu die bu sizdede oldumu yda tek bnmi bole takintlik yapiyorum

M
aşallah saglıklı hamilelik geçirelim inşallah.Peki dakikada kalp atış hızı neydi biliyor musun?Bana da geç dinletti doktorum da düşük mü diye tedirgin oldum.Olmaz mıyım tedirgin uzun yok geldim ben de bir de memleketime.Eşimle konuşamıyorum kötü hissediyorum kendimi şu sıralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…