- 29 Aralık 2017
- 52
- 21
- 3
- 31
bugun gecti artk ama yarn ozel veya aksam acile gdeblirsn kanda varsa kesin cikar ztn var gbi gzkuoEvet 3 gün önce 9 gün vardı adetime. Kan testi yaptırayım mı diyosunuz yani
gozunuz aydin allah kucaginizada almayi nasip etsins.a kızlar test yaptım bugün çift çizgi çıkti sanırım hamileyim
Allah razo olsun isteyen herkese Rabbim cuma gününün hatrina nasip etsin insallahgozunuz aydin allah kucaginizada almayi nasip etsin
Bu testte önce belli oluyor.Bende de çıkmıştı 6 gün önceden.Hayırlı olsun.Bu kadar erken belli olur mu acaba hastalığıma daha 6 gün var
Şimdi bi test daha yaptım şu ucuz olanlardan yorumlarınızı bekliyorumBu testte önce belli oluyor.Bende de çıkmıştı 6 gün önceden.Hayırlı olsun.
Artmış degerin koyulaşmış maşallah.Adetini geçmedi sanırım ama geçmesini mutlaka bekle kan vere vere kolların morarır gerek yok hiç.Şimdi bi test daha yaptım şu ucuz olanlardan yorumlarınızı bekliyorum
Yarın bi kan aldırayım diyorum meraktan çatlicazArtmış degerin koyulaşmış maşallah.Adetini geçmedi sanırım ama geçmesini mutlaka bekle kan vere vere kolların morarır gerek yok hiç.
Aldır aldır da 2 günde bir mahvedecekler :) Benim Nasıl gözüm korktuysa hiç aldırmadan kese görmeye gittim.Yarın bi kan aldırayım diyorum meraktan çatlicaz
Gerçekten mi bende kan aldırıp muayene olucam zaten inşallah bi daha alma gereği olmaz. Düşünüyorum acaba geçen aydan mı hamile kaldım adetim oldu 4-5 gün sürdü ilk gün normal geldi ama sonrada azalmaya başladı üstüne grmek olabilir mi buAldır aldır da 2 günde bir mahvedecekler :) Benim Nasıl gözüm korktuysa hiç aldırmadan kese görmeye gittim.
Hamilesin iste sevinmeye baslayinŞimdi bi test daha yaptım şu ucuz olanlardan yorumlarınızı bekliyorum
Muayene etmez zaten daha.Adet tarihin geçmemiş Degerin 4000 de olmamıştır daha.Gözükmez birşey henüzGerçekten mi bende kan aldırıp muayene olucam zaten inşallah bi daha alma gereği olmaz. Düşünüyorum acaba geçen aydan mı hamile kaldım adetim oldu 4-5 gün sürdü ilk gün normal geldi ama sonrada azalmaya başladı üstüne grmek olabilir mi bu
defa mı?İki günde bir iki kat artış var mı yok mu ona bakıyorlar.Ona bakmadan deger yükselmeden de hamilesin demiyorlar.Alla alla 2 gunde bi nedenn ilk defa duydum
Cevaplarınız için teşekkür ederim hayrlısı olur inşallah hakkımızdaMuayene etmez zaten daha.Adet tarihin geçmemiş Degerin 4000 de olmamıştır daha.Gözükmez birşey henüz
Ozman bn ogrendgmde 5 haftlik buyuktu direk keseyi gormek icn ultrasona gondrdi kanda bikere tek aldi yukselms ddi her gdisimde alio oda 2 3 haftada birİlk
defa mı?İki günde bir iki kat artış var mı yok mu ona bakıyorlar.Ona bakmadan deger yükselmeden de hamilesin demiyorlar.
Normal Can'ım adeti geçince gitmek o yüzden mantıklı.Kan aldırmazlar çok.Seninki yine her gidişte almış.Ben adetin 9. Günü gittim kan aldırmadan direk keseye baktık 2 hafta sonra gel Dedi gittim yine kan aldırmadım bebegi gördük 2 hafta sonra yine gittim kalp atışı gördük.Stressiz geçti şükür.Önceki hamilelikte bıkmıştım 2 günde bir aldıra aldıraOzman bn ogrendgmde 5 haftlik buyuktu direk keseyi gormek icn ultrasona gondrdi kanda bikere tek aldi yukselms ddi her gdisimde alio oda 2 3 haftada bir
Ayni bnmde bole oldu kalp atslarini gorduk ama dinletmedi doktr onermiyorum bbegin kalbi yoruluo 12 .haftada dinle ddi bnde tmm ddim ssuan 10.hfta icindyim ve icimde hep korku var acaba saglikli buyuomu kalbi atiomu die bu sizdede oldumu yda tek bnmi bole takintlik yapiyorumNormal Can'ım adeti geçince gitmek o yüzden mantıklı.Kan aldırmazlar çok.Seninki yine her gidişte almış.Ben adetin 9. Günü gittim kan aldırmadan direk keseye baktık 2 hafta sonra gel Dedi gittim yine kan aldırmadım bebegi gördük 2 hafta sonra yine gittim kalp atışı gördük.Stressiz geçti şükür.Önceki hamilelikte bıkmıştım 2 günde bir aldıra aldıra
aşallah saglıklı hamilelik geçirelim inşallah.Peki dakikada kalp atış hızı neydi biliyor musun?Bana da geç dinletti doktorum da düşük mü diye tedirgin oldum.Olmaz mıyım tedirgin uzun yok geldim ben de bir de memleketime.Eşimle konuşamıyorum kötü hissediyorum kendimi şu sıralar.Ayni bnmde bole oldu kalp atslarini gorduk ama dinletmedi doktr onermiyorum bbegin kalbi yoruluo 12 .haftada dinle ddi bnde tmm ddim ssuan 10.hfta icindyim ve icimde hep korku var acaba saglikli buyuomu kalbi atiomu die bu sizdede oldumu yda tek bnmi bole takintlik yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?