Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bn sormadim die solemedi heralde kalp hizini flan sadece kalbi yorulur durablir ddi bnde tm gorim yeter ddim ama hic bi belirti bastan beri hisstmedgim icn hep bi acaba atiomu kalbi diyorum

bu arada hikayemide anlatayim size 4 ay önce 6 aylik hamileligim erken dogumla son buldu kizimi dogumdan 4 saat sonra kaybettim.acisini hic gecirmicek biliyorum ama yeni bi evlat istiyorum bu ay ovulasyon tarihinde birlikte oldum hamilelere sormak istiyorum yemek borusunda yanma hisi sari renk idrar ve sari renk akinti ayni zmnda kasiklarimda batma var adetimi sorcak olursaniz bu ayki adetimi oldum fakat ben gebeligimde ustune gorme denilen adet gormusrum yine oyle olabilir diye dusunuyorum cunku adetim 3 gun surdu ve 3.gun sonrasi kahverengi akinti geldi cok uzun oldu ama sizce hamilemiyim

Canim cok sevindim hayi
rli ilsunn valla kendim olmus gibi insallah bi daha ki aya ben de olurumm bu guzel. Haberi burdan paylasirimm
rabbim vaktini bekliyo canim benim. Rabbim burda en kısa zamanda güzel haberlerini vermeyi nasip etsin insallah.yeni yilin ilk ayi senin müjdeli haberin olsun..

rabbim vaktini bekliyo canim benim. Rabbim burda en kısa zamanda güzel haberlerini vermeyi nasip etsin insallah.yeni yilin ilk ayi senin müjdeli haberin olsun..
Duygulandim valla ne yalan soyliyeyim ne kadar icten soyledigini sezdim bi an cok sagol arkadasimm insallahh bunubyurekten diliyorum ben de .allah razi olsun senden
dua ettigin icin

Duygulandim valla ne yalan soyliyeyim ne kadar icten soyledigini sezdim bi an cok sagol arkadasimm insallahh bunubyurekten diliyorum ben de .allah razi olsun senden
dua ettigin icin
tum kalbimle diledim inan buna. Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın. ben vajinismus hastasiyim bir umut dedim mucizem oldu. isteyen herkesin olsun isallah. opuyorum kocaman kocaman..

Hep ediyorum zaten canimm benim teselli oluo baska sey bulamiyorum yoksaa bu sabah yapTim dijital
testtenn ama negatif cikti yine napalim bi daha ki aya kaldi umutlar
Canım hayırlısı olsun. Geç olsun da sağlıklı hayırlı bir evlat olsun. Allah ne zaman isterse o zamana kadar sabırla beklicez napalim. Üzülme

Bende bugün kadın doğuma gittim kizlar. Herşey normal dedi doktor. Eşimde hafta içi spermlerine baktiracak. Umarım bir sorun çıkmaz. 8 ay kadardır korunmuyoruz. Doktor esindede bir sorun cikmazsa 4 5 ay daha deneyin dedi. Bakalım inşaallah en kısa zamanda müjdeli haber veririm size.

Oncelikle cok gecmis olsun allah kimseye yasatmasin evlat acisi ins bida gebe kalirsnz anlttiklarinza bakarsak olablir yani eger onceki gebeliktede uzerine gormussenz genelde ole oluo umarim gebesizdir

Arkdslar bi sorum olcak tecrubeli arkdslara
Regln hemen sonrasinda1 kac gn korunmasz brlktelik oldu . suandaadetime 9 gun var ve kasik agrim basladi hafif sekilde.
Adete 9 gun kala olan bu agrinin sebebi ne olablr ?

s.a hanımlar bugün ultrasona girdim bebek görulmadi bir tedirgin oldum.. kan sonucuda bu cuma çikicakmis. nasıl bekliycem bilemiyorim. idrar tahlilinde ve evde yaptığım testte gebe cikti.. neden görülmedi bebek acaba doktorda tam bisey demedi sinirim bozuldu

kızlar bana da yardımcı olurmusunuz 19 aralıkta çatlama iğnemi vuruldum doktor gün aşırı ilişki önerdi benim hesabıma göre adetim pazar günü takvime göre bugün merka ettiğim idrar rengim çok farklı açık sarı ilaçta kullanmıyorum 1 haftadır çatlam iğnesi etkisi desem onun etkisi de geçti .. hamile arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim belirtileriniz nasıldı yarın test yapmayı düşünüyorum

Kızlar adetten 9 gün önce yumurtlama olmaz dimi. Sanki yumurtlama zamanı gibi çok akıntı geldi bugün beyaz. Birden su gibi geldi.

Kızlar adetten 9 gün önce yumurtlama olmaz dimi. Sanki yumurtlama zamanı gibi çok akıntı geldi bugün beyaz. Birden su gibi geldi.
Niye olmasin herkesin ki 14 gun sonra olmuyor ki bu yuzden ovulasyon testleri var

Ayın 11 inde adet olmuştum. 31 günde bir adet oluyorum. Şu yumurtlama hesaplama programı uygulamasina göre 27 su yumurtlama günümdü.iBir hafta fark eder mi bilemedim. 2si bugün.tabi onlar çok güvenilir değil. Keşke hamile kalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…