Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım sen baya erken yakalamışsın hamileliğini :) 2 mart daha bu ayın başı adet oldun ve hemen farketmişsin gebeliğini
Evet hissettim.... Bir de inandim ben... Hamileyim dedim inanmadim olacagina....
Kasiklarim batti ve inan o gün dedim iste yolda :))
Bilmiyorum ama ben cok net hissettim cogu belirtileri.

Ya ama benim kasiklarim da ağrıyor bu dış gebelik belirtisi miymis :O benim goguslerim o kadar çok ağrımıyor da ya korkttum şimdi

Evet hissettim.... Bir de inandim ben... Hamileyim dedim inanmadim olacagina....
Kasiklarim batti ve inan o gün dedim iste yolda :))
Bilmiyorum ama ben cok net hissettim cogu belirtileri.
nasıl hisli birisin ya maşallah:) inanmak çok önemliymiş demek ki her zaman pozitif olmak lazım:)

nasıl hisli birisin ya maşallah:) inanmak çok önemliymiş demek ki her zaman pozitif olmak lazım:)
Rüyamda bile gördüm inanirmisin esimle iliskiye girdigim gün rüyamda doktordayim alttan muane etti dediki döllenme basariyla sonuclanmis saka gibi ama gercek sonra iste armut agaci gördüm hamilelik demekmis sonra bebek felan vallah benim hisler kuvvetli gercekten rüya görmeye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar bende bekliyorum inşallah bu ay bebeğimi. 2.5yasinda bi kızım var kardeş düşünüyoruz artık. 4aydir korunmuyoruz henüz olmadı. Bu ay inşallah olur. Sat 18mart dua edin benim için de :)

Merhaba arkadaşlar bende bekliyorum inşallah bu ay bebeğimi. 2.5yasinda bi kızım var kardeş düşünüyoruz artık. 4aydir korunmuyoruz henüz olmadı. Bu ay inşallah olur. Sat 18mart dua edin benim için de :)
ikimizde aynı şeyi bekliyoruz benimde sat 18 mart .. yumurtlamamız bugünler olması lazım :) umarım hamile kalırız

Kızlar 22 şubat son regl tarihimdi, 5 günlük gecikme var. Test yaptım kaç kere hep negatif. Şimdi gidip bir umut kan verdim. Dua edin yaa pozitif çıksın

Kızlar 22 şubat son regl tarihimdi, 5 günlük gecikme var. Test yaptım kaç kere hep negatif. Şimdi gidip bir umut kan verdim. Dua edin yaa pozitif çıksın
Belirtilerin var mi canım benim de 21 şubattı şu an 5 haftalık hamileyim kan en sağlamı ama olsaydı sanki şimdi evde ki testte de çıkardı sanki beni yanlış anlama umarım inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin bize de haber et

Belirti olarak kasık ağrıları var 10 gündür. Bel ağrısı var. Nasıl belirtiler vardı sende?

Kızlar cuma günü 48 olan değerim şimdi 193 olmuş çok heyecanlandım gebelik kesin mı dedim kesin diyemeyiz dedi ya neden acaba kadın doğuma git öyle tekrar gel dedi
Bende bugun tahlil verdim canim 1 hafta once 47 di simdi 1677 olmus dr haftaya ultrasonla bakicak daha karindan net gorunmez dedi.Seninde hayirli olsun insallah.

bence hamilesin gecikmiş baya..inş öylesindr
Bende bugun tahlil verdim canim 1 hafta once 47 di simdi 1677 olmus dr haftaya ultrasonla bakicak daha karindan net gorunmez dedi.Seninde hayirli olsun insallah.
sen ne kadarlıkken öğrendın canım

bence hamilesin gecikmiş baya..inş öylesindr

sen ne kadarlıkken öğrendın canım
Ben adete 6 gun vardi evde normal testlerden yaptim hayali cizgi cikti sonra 5 gun varken erken gebelik testi predictor aldim net cizgi cikti adete 4 gun varken kan testi verdim 47 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…