üzülme şuan vakti değilmiş demek mi. hayırlısıyla bir daha ki ayanegatif çıktı
Hesaplara göre öyle canim ama ben reglim bittiği günün ertesi başlayan ağrılar yaşadım.sag yumurtaligima bıçak batar gibiydi ilk gün. Ertesi gün ilişki oldu bu kez bel ağrıları, ınanılmaz gaz ve ince sızılar vardı. Dune kadar böyle devam etti .Bugün yok birşey sadece karnımın altında sertlik var.ne olduğun hakkında bir fikrim yok bakalim ne olacak :) sende ne var ne yokikimizde aynı şeyi bekliyoruz benimde sat 18 mart .. yumurtlamamız bugünler olması lazım :) umarım hamile kalırız
Korkma canim bir sey yoktur o zaman. Kese gözükmedimi daha henüz?Bazen geciyo gibi ama sabit bi sizi var gibi evet 5. Haftam ve hiç akintim bile yok
Vallah kasik agrisi. Adetten 10-13 gün önce basladi...Belirti olarak kasık ağrıları var 10 gündür. Bel ağrısı var. Nasıl belirtiler vardı sende?
Umarım hamilesindir:) ben adetim bittiği günden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum. Bakalım nisan da belli olur bebiş gelcek mi gelmicek mi:) allah isteyen herkese nasip etsinHesaplara göre öyle canim ama ben reglim bittiği günün ertesi başlayan ağrılar yaşadım.sag yumurtaligima bıçak batar gibiydi ilk gün. Ertesi gün ilişki oldu bu kez bel ağrıları, ınanılmaz gaz ve ince sızılar vardı. Dune kadar böyle devam etti .Bugün yok birşey sadece karnımın altında sertlik var.ne olduğun hakkında bir fikrim yok bakalim ne olacak :) sende ne var ne yok
İnşallah canım. Pazartesi gideceğim gözükür değil mıKorkma canim bir sey yoktur o zaman. Kese gözükmedimi daha henüz?
Bende cuma gidecegim cok korkuyorum bende ya dis gebelikse ya bos gebelikse diye sanirim normal endiselerimiz :) 5. haftada gözüküyor diye biliyorum keseyi ama gözükmesede ümitsizligw kapilma bazen gecde gösterebilir kendini haber et bana hersey yolunda gidecek emin olİnşallah canım. Pazartesi gideceğim gözükür değil mı
Evet normal endişeler ama böyle kötü şeyler düşünmesek daha iyi sanırım :) inşallah gorebiliriz. Tabi birbirimize haber edelim :) yalnız bizim ki aralık değil de kasım sonu gibi sankiBende cuma gidecegim cok korkuyorum bende ya dis gebelikse ya bos gebelikse diye sanirim normal endiselerimiz :) 5. haftada gözüküyor diye biliyorum keseyi ama gözükmesede ümitsizligw kapilma bazen gecde gösterebilir kendini haber et bana hersey yolunda gidecek emin ol
Aman dileğinizi doğru dileyin mide bulantısından hayatım mahvoldu. Mide bulantısız da sağlıklı gebelik geçiren var. 2 haftada tükendim yani. Her ne kadar bebeğimi çok istesem de sabredilmeyecek boyuta ulaşabiliyor çünkü.Ben iki mart adet oldum en son ve hamileyim :)
Hatta adetimden 1 hafta önce ögrendim.... Bir test al yap silikte olsa cikiyorsa tebrikler hamilesin
Benimde anlik migdem bulaniyordu ama simdi biraz daha azaldi.... Ilk kez hormonlar ciktigindan dolayi olabilir.... Umarim ilerleyen günlerde daha coook bulanir migdem(Ilk düsügüm oldugunda migde bulantim aniden kesilmisti o yüzden inan herseyden cok istedigim su bulantilar )
Zor bir durumdur gerçekten en güzeli rahat geçmesi tabiAman dileğinizi doğru dileyin mide bulantısından hayatım mahvoldu. Mide bulantısız da sağlıklı gebelik geçiren var. 2 haftada tükendim yani. Her ne kadar bebeğimi çok istesem de sabredilmeyecek boyuta ulaşabiliyor çünkü.
2 haftada 4 kilo verdim düşünün.Zor bir durumdur gerçekten en güzeli rahat geçmesi tabi
Geçmiş olsun canim. Kızın mi var2 haftada 4 kilo verdim düşünün.
Evet normal endişeler ama böyle kötü şeyler düşünmesek daha iyi sanırım :) inşallah gorebiliriz. Tabi birbirimize haber edelim :) yalnız bizim ki aralık değil de kasım sonu gibi sanki
Aman dileğinizi doğru dileyin mide bulantısından hayatım mahvoldu. Mide bulantısız da sağlıklı gebelik geçiren var. 2 haftada tükendim yani. Her ne kadar bebeğimi çok istesem de sabredilmeyecek boyuta ulaşabiliyor çünkü.
Son adet tarihin neydi sanki sen benden öndesin demi benim ki 21 şubat ve 28 kasım 40. Haftam oluyor. Ben dünden beri bir rahatım yaBenim Aralik 7 aralik hatta insallah o günü görürüm. Ben sadece su 3 ayi atlatayim baska bisey istemem... Sonrasi gelir zaten. Tabikide haberleselim. Benim sirtim ve gögüslerden omuzlara dogru fena agri var.
Teşekkürler. Hayır ilk gebeliğim bu.Geçmiş olsun canim. Kızın mi var
Son adet tarihin neydi sanki sen benden öndesin demi benim ki 21 şubat ve 28 kasım 40. Haftam oluyor. Ben dünden beri bir rahatım yagoguslerim hiç acimadi neden acaba
Ben seni benden öndesin sanıyodum ama sen 5 5 de gitmemiş miydin doktora başkasıyla mi karistirdim :)Bende cok az rahatladim dünden beri. Benim ilk adet günüm 02. Martti
Doğum yaptın sandım canım afedersin :)Teşekkürler. Hayır ilk gebeliğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?