Hayir ben daha 4+1 hamileyim :)) Cok yeniyimBen seni benden öndesin sanıyodum ama sen 5 5 de gitmemiş miydin doktora başkasıyla mi karistirdim :)
Karistirdim canım kusura kalma bende 5 3 :)Hayir ben daha 4+1 hamileyim :)) Cok yeniyim
Karistirdim canım kusura kalma bende 5 3 :)
Yok canım Pazartesi gideceğim inşallah görürüm hatta kalp atışını bile duymayı çok istiyorum ama onun için sanırım erken dahaSorun degil canim. Keseyi gördünmü sen?
Ben düsük yaptigim hamileligimde kalp atisini 7. haftada görmüstüm. Kese 5. haftada gözüküyor görürsün merak etme.Yok canım Pazartesi gideceğim inşallah görürüm hatta kalp atışını bile duymayı çok istiyorum ama onun için sanırım erken daha
Bel ağrısı da gebelik belirtisidir benim iki kızımda da olduİki gündür kasıklarımda ve alt karın bölgemde hafif sancılar yaşıyorum gebeliğe yorup seviniyordum aslında ama şu an bel ağrım başladı adet olmaktan korkuyorum2 nisan günüm
Rica ederim ne demek Rabbim gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınYaa inşallah:) çok istiyorum olmayınca da çok üzülüyorum. Biraz olsun destek bulmak için siteye kaydoldum ilk siz yazdınız teşekkür ederim:)
Rica ederim ne demek Rabbim gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende yeni üye oldum bu duygularımı paylasip birbirimize destek olmak icin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin .Bende okadarr uzun zamandir bekliyomki anne olmayı ve hic ole mide bulantısı gecikme hicbiray bole seyler hic yaşamadim hep zamanında regl oldum zaten gecipde umutlanmaya fırsat olmadi uzun zamandir ilk defa bu ay olmam gerken tarihde olmadim 5-6gündür geciyor sizinlede paylaşmak istedim arkadaslarYaa inşallah:) çok istiyorum olmayınca da çok üzülüyorum. Biraz olsun destek bulmak için siteye kaydoldum ilk siz yazdınız teşekkür ederim:)
Gözün aydın canım Allah isteyenlere nasip etsin son adet tarihin kacti cnm bide belirtilerin oldumu 4 martdı benim en son tarih simdiye kadar benimde adet olup hatta bitmesi lazimdi genelde 24 26 günde bir oldugum icin olmadim henuz ama tahlilde yapmadim insallah icimdeki bu hisler boş deildirHayir ben daha 4+1 hamileyim :)) Cok yeniyim
Canım benim de en son 4 martta oldu ve aynen 24-26 günde bir gelir.Gözün aydın canım Allah isteyenlere nasip etsin son adet tarihin kacti cnm bide belirtilerin oldumu 4 martdı benim en son tarih simdiye kadar benimde adet olup hatta bitmesi lazimdi genelde 24 26 günde bir oldugum icin olmadim henuz ama tahlilde yapmadim insallah icimdeki bu hisler boş deildir
Insallah canim insallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.Ben daha tahlil yapmadım yarın inşallah yapicam hayırlısıysa inşallah benimde 19 sene sonra pozitif olur inşallahh.Canım benim de en son 4 martta oldu ve aynen 24-26 günde bir gelir.
İnşallah hamileyizdir ikimiz de
İnşallah canım dualarım sizinleAmin Allah razı olsun :) sizin de evlatlarınızı Allah bağışlasın üçüncü de bekletmez inşallah hayırlısıyla :) benim 6.denemem bu ay. İnşallah olur dua edin
İnşallah bebişin seninledir canım test yaptın mıBende yeni üye oldum bu duygularımı paylasip birbirimize destek olmak icin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin .Bende okadarr uzun zamandir bekliyomki anne olmayı ve hic ole mide bulantısı gecikme hicbiray bole seyler hic yaşamadim hep zamanında regl oldum zaten gecipde umutlanmaya fırsat olmadi uzun zamandir ilk defa bu ay olmam gerken tarihde olmadim 5-6gündür geciyor sizinlede paylaşmak istedim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?