Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 kız annesiyim üçüncüyü istiyorum allah nasip ederse 28günde bir adet oluyorum bu ayın 15 yumurtlama günümdü Ogün çok rahatsız dım olmadı ertesi gün ilişki yaşadık ogünden sonra kasıklarım çok ağrıyor belime böbreğime kadar ağrı oluyor batma şeklinde fazla olmasa da beyaz kremsi akıntı var sizce gebelik olma ihtimali var mı

Yok canım Pazartesi gideceğim inşallah görürüm hatta kalp atışını bile duymayı çok istiyorum ama onun için sanırım erken daha
Ben düsük yaptigim hamileligimde kalp atisini 7. haftada görmüstüm. Kese 5. haftada gözüküyor görürsün merak etme.

İki gündür kasıklarımda ve alt karın bölgemde hafif sancılar yaşıyorum gebeliğe yorup seviniyordum aslında ama şu an bel ağrım başladı adet olmaktan korkuyorum 2 nisan günüm

Yaa inşallah:) çok istiyorum olmayınca da çok üzülüyorum. Biraz olsun destek bulmak için siteye kaydoldum ilk siz yazdınız teşekkür ederim:)

Rica ederim ne demek Rabbim gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin Allah razı olsun :) sizin de evlatlarınızı Allah bağışlasın üçüncü de bekletmez inşallah hayırlısıyla :) benim 6.denemem bu ay. İnşallah olur dua edin

Yaa inşallah:) çok istiyorum olmayınca da çok üzülüyorum. Biraz olsun destek bulmak için siteye kaydoldum ilk siz yazdınız teşekkür ederim:)
Bende yeni üye oldum bu duygularımı paylasip birbirimize destek olmak icin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin .Bende okadarr uzun zamandir bekliyomki anne olmayı ve hic ole mide bulantısı gecikme hicbiray bole seyler hic yaşamadim hep zamanında regl oldum zaten gecipde umutlanmaya fırsat olmadi uzun zamandir ilk defa bu ay olmam gerken tarihde olmadim 5-6gündür geciyor sizinlede paylaşmak istedim arkadaslar

Merhaba bayanlar. Sizlere bir sorum olacak. Tahmini yumurtlama tarihimden iki gün sonra ilişkiye girdik. Ve adetim iki gün gecikti. Dün gece aynı adet sancısı gibi bir sancı yaşadım hatta çok üzüldüm adet oldum diye ama peçeteye sadece pembe bi kan geldi az miktarda. Sabah uyandım hala kanamam yok. Bu arada dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olabilir miyim ?

Hayir ben daha 4+1 hamileyim :)) Cok yeniyim
Gözün aydın canım Allah isteyenlere nasip etsin son adet tarihin kacti cnm bide belirtilerin oldumu 4 martdı benim en son tarih simdiye kadar benimde adet olup hatta bitmesi lazimdi genelde 24 26 günde bir oldugum icin olmadim henuz ama tahlilde yapmadim insallah icimdeki bu hisler boş deildir

Canım benim de en son 4 martta oldu ve aynen 24-26 günde bir gelir.
İnşallah hamileyizdir ikimiz de

Canım benim de en son 4 martta oldu ve aynen 24-26 günde bir gelir.
İnşallah hamileyizdir ikimiz de
Insallah canim insallah isteyen herkese rabbim nasip etsin.Ben daha tahlil yapmadım yarın inşallah yapicam hayırlısıysa inşallah benimde 19 sene sonra pozitif olur inşallahh.

Bende martin 13 unde adet olmustum martin 25inde dayanilmicak sekilde sancilarim oldu cok agladim dayanamiyodum iki gun boyunca snra gecti ama basima ilk defa boyle bisey geldi ruyamdada aksam test yapiyodum pozitif cikmisti sonuc ve adetimde duzenli degil 24 gunde 26 ve 28 gunde bir oluyorm

İnşallah bebişin seninledir canım test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…