- 9 Nisan 2018
- 99
- 66
- 3
- 33
Aynen ya geçen ay da midem filan bulanmıştı meğer psikolojikmişOlabilirde olmayabilirde canim bilmiyorum pskolojik de olabililio
İnşallah kimyasal değildir canım güzel düşün güzel olsun. Doktora gösterdinmi peki ne dedi?Kızlar testlerde silik çizgi çıkınca kan verdim 8.93 çıktı adet agirişi oldu şiddetli sonuçları beklerken ama olmadım şimdi hafifledi fakat kimyasal olucak sanırım
11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsunuz nasıl regle 8 gün varÇatlatma iğnesi oldum 11 gün önce acaba hamilemiyim çok merak ediyorum kasımlarımda aniden bıçak saplanır gibi bi sancı oluyor hafif ağrı belimde de ağrı var bunlar gebelik belirtisimi sizce göğslerim de hassaslaştı bilemedim ya günüme 8 gün var test de yapamıyorum
Ctlatmayi adetten sonra yapiolar iki adet arasi o yuzden11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsunuz nasıl regle 8 gün var
Gerçekten heyecanlanmaya başladım...
lekelenme vardı yazmıştım, dün yani adetimin 2. Gününde 1.25 çıktı kan
Yarın sabah tekrar kan vereceğim
Ve kahverengi lekelenmem de bitti gibi
Yarın 4. Günü adetimin
Allah’ım inşallah hamileyimdir
Canim.sevindim ama kac gun geçmişti . Geç dollenmedir belkiKızlar testlerde silik çizgi çıkınca kan verdim 8.93 çıktı adet agirişi oldu şiddetli sonuçları beklerken ama olmadım şimdi hafifledi fakat kimyasal olucak sanırım
34.günüm gecikme 3 sayılır değişiyor en son 30 gunde oldum ondAn önceki ay 34 günde oldum ama yumurtlamamin 18.günü muhtelenCanim.sevindim ama kac gun geçmişti . Geç dollenmedir belki
insallah canim allah umudunu bosa cikarmaz insallahhhhhhhhAyyyy insallah canim benim
Adet bitiminden 7 8 gün sonra yaptı doktor o iğneyi yanlış öı olmuş acaba 11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsunuz nasıl regle 8 gün var
Yoo doğrudur çünkü yumurta takıbını yapıyor. Ama iğneden sonra 14 16 gün içinde regl olunuyır problem yoksa. İğnenin etkisi 12.gün geçmiş oluyır diyorlarAdet bitiminden 7 8 gün sonra yaptı doktor o iğneyi yanlış öı olmuş acaba
Sanırom adet olacağım ya uff ..midem bulanıyor göğüslerim hassaslaştı bu adet olacağıma işaretYoo doğrudur çünkü yumurta takıbını yapıyor. Ama iğneden sonra 14 16 gün içinde regl olunuyır problem yoksa. İğnenin etkisi 12.gün geçmiş oluyır diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?