Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Çatlatma iğnesi oldum 11 gün önce acaba hamilemiyim çok merak ediyorum kasımlarımda aniden bıçak saplanır gibi bi sancı oluyor hafif ağrı belimde de ağrı var bunlar gebelik belirtisimi sizce göğslerim de hassaslaştı bilemedim ya günüme 8 gün var test de yapamıyorum

Kızlar testlerde silik çizgi çıkınca kan verdim 8.93 çıktı adet agirişi oldu şiddetli sonuçları beklerken ama olmadım şimdi hafifledi fakat kimyasal olucak sanırım

Kızlar testlerde silik çizgi çıkınca kan verdim 8.93 çıktı adet agirişi oldu şiddetli sonuçları beklerken ama olmadım şimdi hafifledi fakat kimyasal olucak sanırım
İnşallah kimyasal değildir canım güzel düşün güzel olsun. Doktora gösterdinmi peki ne dedi?

11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsunuz nasıl regle 8 gün var

Gerçekten heyecanlanmaya başladım...
lekelenme vardı yazmıştım, dün yani adetimin 2. Gününde 1.25 çıktı kan
Yarın sabah tekrar kan vereceğim
Ve kahverengi lekelenmem de bitti gibi
Yarın 4. Günü adetimin

Allah’ım inşallah hamileyimdir

Bir soru sormuştum ama arada kaynadı sanırım :) hamile olan bayanlar bakabilir misiniz? Size bir sorum olacak :))

Kızlar benim de gecikmemin 4.günü ve belirtilerden birkaçını gösteriyorum ama adetim düzensiz olduğu ve daha önce de böyle bir şüpheye kapılıp negatif çıktığı için 7.güne kadar beklemeyi düşünüyorum ne dersiniz

Ayyyy insallah canim benim

Adet bitiminden 7 8 gün sonra yaptı doktor o iğneyi yanlış öı olmuş acaba ‍
Yoo doğrudur çünkü yumurta takıbını yapıyor. Ama iğneden sonra 14 16 gün içinde regl olunuyır problem yoksa. İğnenin etkisi 12.gün geçmiş oluyır diyorlar

Mrb yeniyim burda adetmn 35. Günü oldu ki benm düzenli bi adet dönemim var test yapmaya korkuyorm çokta sancm var sanki olacakmşm gibi napmam lazm

Yoo doğrudur çünkü yumurta takıbını yapıyor. Ama iğneden sonra 14 16 gün içinde regl olunuyır problem yoksa. İğnenin etkisi 12.gün geçmiş oluyır diyorlar
Sanırom adet olacağım ya uff ..midem bulanıyor göğüslerim hassaslaştı bu adet olacağıma işaret

Kızlar selam sayenizde cok bilgi sahibi oldum şimdi sizlere bir sorum olacak yumurtlama günümde oncesinde ve sonrasında gerekeni yaptım :) 5 gün sonra normal sartlarda rngl olacagım ama dayanamadım bugun kan testı yaptırdım 1.20 cıktı normalde sıfır degerlerde cıkması gerekırdı dıye avuttum kendımı sonra dedım gunum gecerse tekrar yapacagım pazartesi gunu ilk evlilik yıl dönümümüz ve eşime böyle bir hediye vermek istiyorum acelem ondan :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tanıdıgım 1.10 ken laboratuvar calısanı daha yenı tutunmus gunun gecınce yıne gel demıs ve hamıleymıs ümitlendim bende duyun sesimi kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…