Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aynıyız neredeyse senle bende ateş miğde bulantı migren var sende varmı böyle belirtiler hiç çıldırcam dün düğünde bile 1 2 oynadım oturdum hemen miğdem çok kötü oldu
migren hafiften gelsem mi gelmesem mi diye beni yokluyor halsizlik var birde dun öğlen uyuyakalmışım hic adetim değildir öğlen uykusu

ayy canim inşallah saglikli, uzun omurlu, saygili, guzel cocugunu hayirlisi ile kucagina alirsin, sevindim senin adina... nazar degmesin♡ darisi benim başima inşallah :)
aminnn canım guzel dileklerin için tesekkur ederim rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ayyyy aynıyız senle bende 29 merakla bekliyorum bende de baş ağrısı çok var ya birde vicud ısısı bizimde ilk denememiz
Benim bat 26 Nisan yanlis yazmisim :) ben kan testi yaptirdim ama sonuc 0.5 negatif. Yine de bat bekliyorum gec dollenme var mi diye. Kizlar inanin 20 gun oncesine kadar cocuk istemeyen ben 20 gunde ay insalla tutmustur demeye basladim cok ilginç.

Migren Ateş miğde bulantısı yaşıyan varmı adetine 7 6 gün kala
Benim 13 gün once başladı canım hala da bitmedi bugün adet günüm ama ne gelen var ne giden sadece sabah kalktığımda ve akşam yattığımda çok hafif bir kaşık ağrısı çekiyorum hasta olacak gibi o kadar başka birşey yok

Çıldırıcam arkadaş hiç sevmediğim durum eger hamileysem cidden hamile olanlara Allah sabır güç kuvvet versin çok zor gün içinde aşırı miğde bulantısı miğde bulantısı yoksa da migren tutuyor migren olmayınca da ateş çıkıyor çok acayip birşey birde acayip bir şekilde sarı akıntım var damla damla çıldırıcam adet öncesi normalde hep kuru geçerdi benim şimdi günde 2 sefer çamaşır değiştiriyorum çok kötü birşey ilk defa başıma böyle birşey geldi ya huysuzluğumda üstümde bugün bile eşimle tartıştım saçma sapan nedenden dolayı vallaha

YAPma ben adetim 2 gun gecti yaptım nefatif cıktı ertesı gun yaptım pozıtif cıktı bekle yoksa yıkım oluyor senın ıcın
Mrb hayırlı olsun öncelikle, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bat öncesi kan tahliliniz negatif mi çıkmıştı, ben de 10 gün varken yaptırdım negatif. Ama kasıklarda inanılmaz batma, şişlik kasılma Ağrı var bacağıma vuruyor .

YAPma ben adetim 2 gun gecti yaptım nefatif cıktı ertesı gun yaptım pozıtif cıktı bekle yoksa yıkım oluyor senın ıcın
Mrb hayırlı olsun öncelikle, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bat öncesi kan tahliliniz negatif mi çıkmıştı, ben de 10 gün varken yaptırdım negatif. Ama kasıklarda inanılmaz batma, şişlik kasılma Ağrı var bacağıma vuruyor .

Benimde var şimdi 5 gün var adetime bence adet olucam zatende bilmiyorum arada mide bulantısıda oluyor ama bence bekle sende gününü

merhaba size bi sorum olacakti benim regl donemim gecikti alt karnim agriyo basim cok şiddedli degil ama agriyoo 35 gun oldu adet olmadigim acaba hamilelik belirtisimi
yorumlarsaniz sevinirim

Merhaba hanimlar adetine bi hafta varken test yapipla cift cizgi goren oldumu :))

merhaba size bi sorum olacakti benim regl donemim gecikti alt karnim agriyo basim cok şiddedli degil ama agriyoo 35 gun oldu adet olmadigim acaba hamilelik belirtisimi
yorumlarsaniz sevinirim
Canım 35 gün çok uzun bir gün hiç merak edip test yapmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…