Tabikide yazarım canımSonuçları yazarsınız
Ya benim iki gün var ama otururken biraz ağrı hissediyorm ara ara batmalar oluyor yani ne düşüneceğimo şaşırdımTabikide yazarım canım
Düşündükçe daha çok şey hissediyor insanYa benim iki gün var ama otururken biraz ağrı hissediyorm ara ara batmalar oluyor yani ne düşüneceğimo şaşırdım
Malesef ama ağrı ve halsizlik hissettirir kendiniDüşündükçe daha çok şey hissediyor insan
Valla canım eğer bende varsa bsy hiç mi ağrım sızım yok. Gögüslerim bile ağrırdı o ağrı bile yok sadece belim ağrıyor belimin ağrısı ayaklarıma vuruyor okadar yani regl olurum hrlde ama gecikmezdi niye gecikti bilemeidmMalesef ama ağrı ve halsizlik hissettirir kendini
Ne kdar geciktiValla canım eğer bende varsa bsy hiç mi ağrım sızım yok. Gögüslerim bile ağrırdı o ağrı bile yok sadece belim ağrıyor belimin ağrısı ayaklarıma vuruyor okadar yani regl olurum hrlde ama gecikmezdi niye gecikti bilemeidm
2 gün ama normalde hiç gecikmezdiNe kdar gecikti
Ya umarm hamilesinizdir sabah test yapın hemen2 gün ama normalde hiç gecikmezdi
Bakalım kısmet hayırlısı olur inşallahYa umarm hamilesinizdir sabah test yapın hemen
İnşallah ya benimde iki gunvar bakalmBakalım kısmet hayırlısı olur inşallahumarım sizde hamilesinizdir
Günaydın canım :) kaldı 1 günİnşallah ya benimde iki gunvar bakalm
Evet ya ama hiç belirti yok yani regl olacağıma dair de bişey yokGünaydın canım :) kaldı 1 gün
Bende de aynısı test yaptım az önce negatifEvet ya ama hiç belirti yok yani regl olacağıma dair de bişey yok
Hadi ya sizde gecikme oldu belki geç döllenme vardır. Bn test yapmakta istemiyorum sonuç beni uzebilir bekleyecm mecburBende de aynısı test yaptım az önce negatif
Valla bilmiyorum anlamadım da ama bunaldım yani Bi regl olsaydım iyi olurduHadi ya sizde gecikme oldu belki geç döllenme vardır. Bn test yapmakta istemiyorum sonuç beni uzebilir bekleyecm mecbur
Yapma sen bekle daha günün var bide geciksin bakalım inşallah vardırHadi ya sizde gecikme oldu belki geç döllenme vardır. Bn test yapmakta istemiyorum sonuç beni uzebilir bekleyecm mecbur
Ya inşaallah ama anlatılan belirtiler olmayınca umutsuzlastim. Siz adetleriniz düzenli miYapma sen bekle daha günün var bide geciksin bakalım inşallah vardır
Hep düzenli 1 gün bile şaşmaz.Ya inşaallah ama anlatılan belirtiler olmayınca umutsuzlastim. Siz adetleriniz düzenli mi
Takvimim uygulamasına göre 3 gün gecikme peapp uygulamasına göre 4 gün gecikmeHep düzenli 1 gün bile şaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?