Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kzılar, bana da fikirlerinizi söylermisin 3 farklı marka yaptım hepsinde silik çıktı bi tanesinin görselini ekledim . Sat 9 ağustos. Bat 10 eylül hala regl olmadım şeffaf akıntım var, göğüs ucum koyu kasık ağrılarım var başka bi belirttm yok ya daysdoctor sanırım bu markası
Canım görünüyor

Daysdoctor çoğunda yalancı çizgi çıkarıyormuş. Peki öbür markalar hangisi? Umarım vardır bebişiniz
Vallahi prodoktor,miratech nimo daysdoctor hepsinde silik çıktı. Elimde iki tane daysdoctor vardı dün ilk idrarıyla bir de bugün ilk idrarıyla yaptım dünkü de silik çıkmıştı bugünkü dünküne göre daha koyu ama yine sili

Ben su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.

Pardon? Doktor musun? Benim sorunumun ne olduğunu biliyor musun da bos yapıyorsun? Tutarlı olun biraz. Ömür boyu hamile kalamazsin yazmışsınız ben hamile kaldım diyince düşükle sonuçlanir yazmışsıniz 🤣 sen git iyice araştır. Çocukta zeka geriliğine yol açtığı için TİROİD hastalari mecbur kullanmak zorunda. BENİM TİROİDLERİMDE SIKINTI YOK. GEBE KALMAK İÇİN 2 DE OLMASI LAZIM SENİN DEĞERİNİ 2 YE ÇEKENE KADAR İLACI KULLANALİM DEDİ DOKTORUM. ÇOK ŞÜKÜR GEBE KALINCA DA KENDİM GİDİP DOKTORUMA DEVAM ETMELİMİYİM İLACA DİYE BEN DANIŞTIM 😀 ODA BENİMDE İSTEĞİMLE DEVAM ETMEME KARAR VERDİ.TAKİP EDİYOR DOKTORUM AYDA 1 OKEY. YANİ ÖZETLE BEN TİROİD HASTASI DEĞİLİM SADECE 3 ÜZERİ DEGER ÇIKTIĞI İÇİN İLAÇ KULLANDIM.
Senin için söyledim kötülüğün için söylemedim yoksa okur gecerdim bende de hipotirioit var neden saldırgan tutum sergiliyosunki teşekkür et gec sonucta ben kendim uydurmuyorum bende öğrendiğimi soyluyorum. Troit hastası olmaman guzel birsey ama su kıbırlı halinden vazgeç burası yardımlasma platformu. Selametle

Kızlar lütfen Banada yardımcı olur musunuz , adetlerim düzensiz ama genelde 33,34 gün üzerine adet olurum bugün 31.günüm ve 1 hafta 10 gündür fazla akıntım , kabızlık vs var sizce gebelik olabilir mi , dünden beri de göğüslerimde sızı var

genelde idrar testleri doğru çıkar diye biliyorum hatta idrar testi yaptırıp pozitif çıkan ve kan testinde negatif çıkan kişiler tanıyorum.ama senin biraz erken gibi bence eğer adetini geçersen o zaman yap idrar testi yani bir kaç gün geçsin.o psikolojik durumları aynen bende yaşadım.kendimi hamile sanmıştım hatta bu yüzden adetim gecikmişti.ama malesef hamile değildim adet olmuştum.senden ricam sakın ama sakın kendini şartlama çünkü psikoloji çok önemli.kafana ne kadar çok takarsan o kadar geç oluyor.herşeyi oluruna bırakman en doğrusu.birçok tanıdığım varki kafasına çok taktığı için 10 sene sonra artık yeter dedikleri anda hamile kaldılar.bu bilimsel olarakta kanıtlanmıştır.istersen adet olursan ki umarım olmazsın ve güzel haberler alırsın. ama olursan olduktan sonra doktora gidip yumurtlama için testlerini yaptır.ne kadar bilgi sahibi olursan o kadar iyidir.sormak istediğin birşey olursa bildiklerim kadarıyla cevaplarım 8 aydır uğraşıyorum ve sürekli araştırıyorum bol şans.

canım gerçekten gebeligi idrarda çıkıpta kanda çıkmayan .

Ben hiç farkedemedim eşim farketmişti bana da sen hamilesin deyip duruyordu galiba duygusal ve çok trip atmaya başladığım için dedi. Birde işhahım açılmıştı. Zaten ögrendikten sonra bile doğru düzgün belirtim olmadı, herkeste olmuyor midem bile çok az bulandı, geçtikten 10 gün sonra falan test yapmanı öneririm daha net olur

kizlarr sat 27 agustos bat 19 eylül pcos yok döngüm 28 gün suan olarak reglime 6 gün var tam ovulasyon testi ile takip ediyorum 4 ve 5 eylülü cekmeyi unuttum ama siliklerdi 31 agustostan 5 eylüle kadar test yaptim sonra tatile ciktik 12 eylülde tekrar teste basldim biraz koyulasmaya baslamis bugün tekrar yaptim test ve tekrar pik olmus saka gibi normalde 2 eylül pikti 2 kere yumurtlamak mümkün mü ya🧐

Eklentiler

• IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 56
  • A5BE05D7-22D2-4C86-BA88-6A5DD600D2C2.webp
    A5BE05D7-22D2-4C86-BA88-6A5DD600D2C2.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba bilen biri varsa diye yazıyorum, yumurtlama günüm 6 Eylüldü bugün üzerinden tam sekiz gün geçti reglime de 12 gün var fakat bugün belim bacaklarım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor regl olcakmışım gibi ağrıyor erken gebelik belirtisi olabilir mi 🥹

Merhaba bilen biri varsa diye yazıyorum, yumurtlama günüm 6 Eylüldü bugün üzerinden tam sekiz gün geçti reglime de 12 gün var fakat bugün belim bacaklarım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor regl olcakmışım gibi ağrıyor erken gebelik belirtisi olabilir mi 🥹
Olabilir şiddetli bacak ağrısı yaşayıp gebe olan gördüm burda bel ve kasık zaten belirti olabilir. Yerleşmenin tamammlandığı günler dört beş güne bence testte çıkmaya başlar varsa.

Olabilir şiddetli bacak ağrısı yaşayıp gebe olan gördüm burda bel ve kasık zaten belirti olabilir. Yerleşmenin tamammlandığı günler dört beş güne bence testte çıkmaya başlar varsa.
Teşekkür ederim umarım kendi kuruntum değildir ❤️🥲

Teşekkür ederim umarım kendi kuruntum değildir ❤️🥲
Belirtiler bazen gebelik oluyor bazen reglle sonlanıyor. Aşırı umut aşırı yıkım duygusu yaşatıyor. Yumurtası iyi gelişen ve sağlıklı bir şekilde çatlayan kişilerde de progesteron hormonu çok yükselebiliyor ve bu da gebelik belirtileri gibi hissettiriyor. 21.günde kan verip progesteron değeri 30, 40 ve üstü olanlar mesela kesin gebelik oluştı diye hevesleniyor ama yine regl oluyor yani döllenme gerçekleşmemiş oluyor. Doktorlarsa sağlıklı bir ovulasyon dönemi geçirmişsin diyor sadece. O sebeple belirtilere aşırı ehemmiyet vermeyelim ama sağlıklı yumurtluyoruz diye sevinip bir gün olur umudumuzu yüksek tutalım 💕

Senin için söyledim kötülüğün için söylemedim yoksa okur gecerdim bende de hipotirioit var neden saldırgan tutum sergiliyosunki teşekkür et gec sonucta ben kendim uydurmuyorum bende öğrendiğimi soyluyorum. Troit hastası olmaman guzel birsey ama su kıbırlı halinden vazgeç burası yardımlasma platformu. Selametle
Aynen aynen.....

Ben su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.

Pardon? Doktor musun? Benim sorunumun ne olduğunu biliyor musun da bos yapıyorsun? Tutarlı olun biraz. Ömür boyu hamile kalamazsin yazmışsınız ben hamile kaldım diyince düşükle sonuçlanir yazmışsıniz 🤣 sen git iyice araştır. Çocukta zeka geriliğine yol açtığı için TİROİD hastalari mecbur kullanmak zorunda. BENİM TİROİDLERİMDE SIKINTI YOK. GEBE KALMAK İÇİN 2 DE OLMASI LAZIM SENİN DEĞERİNİ 2 YE ÇEKENE KADAR İLACI KULLANALİM DEDİ DOKTORUM. ÇOK ŞÜKÜR GEBE KALINCA DA KENDİM GİDİP DOKTORUMA DEVAM ETMELİMİYİM İLACA DİYE BEN DANIŞTIM 😀 ODA BENİMDE İSTEĞİMLE DEVAM ETMEME KARAR VERDİ.TAKİP EDİYOR DOKTORUM AYDA 1 OKEY. YANİ ÖZETLE BEN TİROİD HASTASI DEĞİLİM SADECE 3 ÜZERİ DEGER ÇIKTIĞI İÇİN İLAÇ KULLANDIM. tıroıd referans degerının uzerınde olunca banada omur boyu kullanılacak dedı hem adet duzensızlıgı yapar hem kılo almaya yatkınlıga sebep olur hemde egerkı hamıleysem bebegım beyın gelısımını etkılendıgı dendı yanı sadece bebek ıcın degıl benımde guatr vs yok sadece hormon testı yaparken yuksek cıkuyordu tabı yutup yutmama yan etkısını onemseyıp onemsememe kısıye kalmıs

Pardon? Doktor musun? Benim sorunumun ne olduğunu biliyor musun da bos yapıyorsun? Tutarlı olun biraz. Ömür boyu hamile kalamazsin yazmışsınız ben hamile kaldım diyince düşükle sonuçlanir yazmışsıniz 🤣 sen git iyice araştır. Çocukta zeka geriliğine yol açtığı için TİROİD hastalari mecbur kullanmak zorunda. BENİM TİROİDLERİMDE SIKINTI YOK. GEBE KALMAK İÇİN 2 DE OLMASI LAZIM SENİN DEĞERİNİ 2 YE ÇEKENE KADAR İLACI KULLANALİM DEDİ DOKTORUM. ÇOK ŞÜKÜR GEBE KALINCA DA KENDİM GİDİP DOKTORUMA DEVAM ETMELİMİYİM İLACA DİYE BEN DANIŞTIM 😀 ODA BENİMDE İSTEĞİMLE DEVAM ETMEME KARAR VERDİ.TAKİP EDİYOR DOKTORUM AYDA 1 OKEY. YANİ ÖZETLE BEN TİROİD HASTASI DEĞİLİM SADECE 3 ÜZERİ DEGER ÇIKTIĞI İÇİN İLAÇ KULLANDIM.
tıroıd referans degerının uzerınde olunca banada omur boyu kullanılacak dedı hem adet duzensızlıgı yapar hem kılo almaya yatkınlıga sebep olur hemde egerkı hamıleysem bebegım beyın gelısımını etkılendıgı dendı yanı sadece bebek ıcın degıl benımde guatr vs yok sadece hormon testı yaparken yuksek cıkuyordu tabı yutup yutmama yan etkısını onemseyıp onemsememe kısıye kalmıs

canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Canm ben 3 gün kala labaquick markanın normal kaset testiyle öğrendim bende tek belirti ateş basmasıydı akıntım falan olmadı adetim 1 gün gecınce kan verdim beta 700 lerde cıktı

Arkadaşlar days doctor markası ile test yapip yalancı pozitif alan oldu mu ??? Yaptım silik pozitif çıktı ama korkuyorum

tıroıd referans degerının uzerınde olunca banada omur boyu kullanılacak dedı hem adet duzensızlıgı yapar hem kılo almaya yatkınlıga sebep olur hemde egerkı hamıleysem bebegım beyın gelısımını etkılendıgı dendı yanı sadece bebek ıcın degıl benımde guatr vs yok sadece hormon testı yaparken yuksek cıkuyordu tabı yutup yutmama yan etkısını onemseyıp onemsememe kısıye kalmıs
Evet referans değeri üzerinde ilaç kullanımi ömür boyu oluyor. Ama benim gibi 3 te seyredenlere doktorum ilaç verilmez ama sen madem bebek düşünüyorsun kiloda veremiyorsun ilaç başlayalım demişti. Çok şükür gebe kaldım ama ben kullanmayi kesmedim kafama göre birakmayim diye. Doktorum da tahlil istedi tekrar sonucunda gebelik sürecinde de kullanmami söyledi. Bu bayan sanki ben ilacı bırakmak istiyorum gibi algı yaratmaya üslubunu hiç beğenmedigim bı şekilde saçmalamaya başladı. Ona cevap verdim. Bakalım bı doğumu görelim doktor ne derse oni yaparım.

Back
X