• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Nasıl bel ağrısımi vardı sende şuan benimde bel ağrısı var
Merhaba bana yardımcı olur musunuz acaba 12. Gün ovülasyon testim pik yaptı ama iki gündür çatlayıp çatlamadığını anlayamıyorum 13ünde çatladı gibi geldi sabahı ilişki olmuştu değerlendirdim ama şuan yine eşit koyulukta çıkıyor lütfen beni aydınlatın🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰

Eklentiler

• IMG_8326.webp
    IMG_8326.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_8341.webp
    IMG_8341.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba bana yardımcı olur musunuz acaba 12. Gün ovülasyon testim pik yaptı ama iki gündür çatlayıp çatlamadığını anlayamıyorum 13ünde çatladı gibi geldi sabahı ilişki olmuştu değerlendirdim ama şuan yine eşit koyulukta çıkıyor lütfen beni aydınlatın🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰
Kurudu ama hala koyu çatlama olmadı mı yani

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 49
Negatif çıksa bile neden ümitsiz olasınız? Salacağım kararınızı bence uygulayın ama asla ümitsizliğe kapılmadan.🌸
Merhaba çatlamam olmuş mu anlayamıyorum olmadıysa neden çatlamıyor yardımcı olur musunuz rica etsem

Eklentiler

• IMG_8341.webp
    IMG_8341.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_8326.webp
    IMG_8326.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 63
Çok heyecanlıyım Nimo erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama galiba insanın böyle zamanlarda onaya ihtiyacı oluyor tabi ki kan testi vericem ama sizce gebemiyim naçizane yorumlarınızı bekliyorum
IMG_9831.webp

Kızlar reglime 8 gün var aşılama yapmıştım bugün aşılama dahil 8.günüm. Test yapsam çıkar mı. Sıkıldım beklemekten beeeeennnnn

3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben :(
evet canım :) adetime 1 gün yaptıgım test ile 4 gün kala arasında fark vardı yani bence adetin geçmesini bekle

Kızlar ben de 7 Ekim'de yerleşme kanaması gibi bi şey geldi ertesi gün de çok az gelmişti adet tarihim 17 Ekim olması gerekiyor ama düzensiz oluyorum 13 Ekim'de test yaptım negatif çıktı aşırı bel ağrım var bazen de Kasım onun dışında pek belirti yok yerleşme kanaması dışında yarın regl olmazsam yeniden test yapayım mı negatif görmekten de korkuyorum böyle negatif görüp sonra pozitif gören var mı aranızda

Merhabalar benim ayın 11 inde gelmesi gereken adet 4 ünde kahverengi pas renginde 1 gün sürdü sonra bir daha adet olmadım ve 7 Ekim'de yaptirdigim kan testi 0.2 çıktı bugün akşam yaptirdigim test 2.30 çıktı 9 günde bu kadar yükselmesi normal mi

Kızlar çok aylardır burada sizler gibi belirtileri okudum, bir umutla test yaptım, her regl yaklaştığında belirti okudum belirti aradım. Bu ay bat 7 Ekimdi, 12 ekime kadar regl olacağım diye bekledim mesela bu aşamada tek tuhaf olan şey aşırı gaz vardı ama tabiki üşütmüş olabileceğimi düşünerek hiç odaklanmadım, 12 ekimde sabah ilk idrar ile artimed test yaptım silik çizgiydi ve geç geldi daha önce bu testten dolayı yanıldığım için hiç güvenmedim ve gidip predictor buldum ve daha ilk dakikada ikinci çizgi gözüktü. Öncelikle çok testten hüsrana uğramış biri olarak iyi markalar kullanmanız ilk önerim. Ve sonrasında kan verdim 12 ekim hcg 131 çıktı belirtilerim iki gün sonra kemik ağrıları halsizlik gibi belirtiler oldu, şuan çok farklı birşey yok yeni bir belirtide yani en büyük şey ne kadar zor olduğunu biliyorum ama stres yapmayın ve kendinizi dinlemeyin hepimizin vücudu, bünyesi bambaşka, sağlıkla kavuşacağınıza o çift çizgileri göreceğinize kalpten inanın yeter 💝💐

Çok heyecanlıyım Nimo erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama galiba insanın böyle zamanlarda onaya ihtiyacı oluyor tabi ki kan testi vericem ama sizce gebemiyim naçizane yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 3659283
Bende Şimdi yaptım regle 4 gün falan var

Eklentiler

• IMG_9145.webp
    IMG_9145.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 77
Üzgünüm ama hiç ovulasyon testi kullanmadım anlamıyorum bende bebiş istiyorum evlililigin 4ayindayim o zamandan beri 5defadir regl oluyorum bu ayda 22 Ekim'de olucam ama benim reglim hep erken gelir 3 4 gün önce hala regl olmadım inşallah hamileyimdir ama kesin değil hep hayal kırıklığına uğruyorum belirti yok sanki çok hafif bel ağrım var bazen alt karnım ağrıyor buda reglden kaynaklı diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
En erken öğrenenlerden biri olarak sanırım 3. Haftaya girişte öğrendim arkadaşlar. Ağzımda tuhaf metal desem değil bi tat oluyordu gözlerim düşecek gibi bi anda uyku bastırmalarım oldu onun haricinde normal adet olmaya yakın sancılar vardı ara ara . Adetim 5 gün gecikince test yaptım çıktı zaten

Ay hamile misin canımmm😍
Bilmiyorum ki regle 3-4 gün var dün midem çok bulandı öylesine test yaptım hiç ihtimal vermiyodum ama nimo marka kıpkırmızı çıktı. Gidip awox aldım yani içimden bir ses çizgi var diyor ama zoraaaaki görünüyor gibi. Sabah yine nimo ve awox yaptım ilk idrarla nimo aynı bariz çizgi ama awox yine görünmüyo. Anlamadım gitti. Karın ağrımda çok fazla. En ufak bi kokuda midem bulanıyo

Üzgünüm ama hiç ovulasyon testi kullanmadım anlamıyorum bende bebiş istiyorum evlililigin 4ayindayim o zamandan beri 5defadir regl oluyorum bu ayda 22 Ekim'de olucam ama benim reglim hep erken gelir 3 4 gün önce hala regl olmadım inşallah hamileyimdir ama kesin değil hep hayal kırıklığına uğruyorum belirti yok sanki çok hafif bel ağrım var bazen alt karnım ağrıyor buda reglden kaynaklı diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur
İnşallah hamilesindir🩷

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benimde 4gun Kaldı gebemiyim bilmiyorum ama inşallah gebeyimdir belirti yok şuan arada karnım ağrıyor

Back
X