- 30 Ocak 2016
- 787
- 188
- 103
- 31
Midem bulanıyo mesela şuan belim ikiye ayrılıyo sanki. Gözüm hiç bişey almıyo. Ya ağır grip geçireceğim ya da hamileyim iki hikmetten biriHadi hayırlısı canım benim güzel haberler verirsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulanıyo mesela şuan belim ikiye ayrılıyo sanki. Gözüm hiç bişey almıyo. Ya ağır grip geçireceğim ya da hamileyim iki hikmetten biriHadi hayırlısı canım benim güzel haberler verirsin inşallah![]()
İlk 10 dakika içinde çıktı bat 22 ekimSilik çizgi var ne kadar zamanda çıktı veeeee bat ne zaman
Mide bulantısı oluyor mu ki hemen öyle.acaba nimo düşük beta mı algılıyor ki Awox 25 üzeri biliyorum amaMidem bulanıyo mesela şuan belim ikiye ayrılıyo sanki. Gözüm hiç bişey almıyo. Ya ağır grip geçireceğim ya da hamileyim iki hikmetten biri
Bu mide bulantısı belki gebelikle ilgili değildir ya. Ben ümidimi kaybettim olsa olurdu 27-29 gün sürüyor döngüm dün bugün gelen giden yokMide bulantısı oluyor mu ki hemen öyle.acaba nimo düşük beta mı algılıyor ki Awox 25 üzeri biliyorum ama
Ama gebe kalabiliyorsun sen ümidini yitirme salma kendini böyle olumsuz yöndeBu mide bulantısı belki gebelikle ilgili değildir ya. Ben ümidimi kaybettim olsa olurdu 27-29 gün sürüyor döngüm dün bugün gelen giden yok
Birşey göremedim canim yarın tekrar yapYarın beklenen adet günüm ve bugün böyle silik çizgi çıktı bilen var mı acaba ortalama 15-20 dk arasında cıktı
Aşkım bi baksanız ya ben mi uyduruyorum yine inşallah da yükleyince görünür zar zor gördüm zatenAma gebe kalabiliyorsun sen ümidini yitirme salma kendini böyle olumsuz yönde
Bende görüyorum canım hafifi çizgiAşkım bi baksanız ya ben mi uyduruyorum yine inşallah da yükleyince görünür zar zor gördüm zaten
Var gibi canim silik çizgi gorunuyor başka test yapsanaAşkım bi baksanız ya ben mi uyduruyorum yine inşallah da yükleyince görünür zar zor gördüm zaten
Çiçeğim ya erken gebelikte çıkmayıp kasette çıkar mı acaba? Hiç regl olacakmışım gibi değil valla şuan ve aksine batma ve çekilme belmağrısı yaşıyorumBende görüyorum canım hafifi çizgi
Kaset te çıkan erken gebelikte hayli hayli çıkar canım olmaz öyleÇiçeğim ya erken gebelikte çıkmayıp kasette çıkar mı acaba? Hiç regl olacakmışım gibi değil valla şuan ve aksine batma ve çekilme belmağrısı yaşıyorumne hamileyim arkadaş ne kadık sancım bitiyo. Hamile değilsem bu kasığımda ki batışmalar ne mesela. bu testleri de ikisi arasında nasıl bi bağ olabilir diye yapıyorum
Sorma ya shshshsh bende şaşırdım ne yapacağımı anasını satimKaset te çıkan erken gebelikte hayli hayli çıkar canım olmaz öylebenimde tam tersi ağrım sızım yok lekeleniyorum bakalım sökülecek mi şuan belimin karnımın kopması lazım ağrıdan hiç bişey yok
bu ay neler oluyor herkesin bi tuhaf
![]()
Her ay yeni bir ekşın yaşıyoruz yaSorma ya shshshsh bende şaşırdım ne yapacağımı anasını satim
İdrar hariç bende de var. Bat 2. Test yapmaya cok korkuyorum yine negatif cikacak diyecanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
bende bunları yasiyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.Bende mide bulantısı 6.hafta sonunda ortaya çıktı. Belirti olarak bacaklarda ağrı, karında adet olacakmış gibi ağrı ve göğüs ağrısı çektim.