Yap yap yapBenim de 4 günüm var kaşıklarım genitalim belim ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor dpo 7deyüm. Test yapmamak içiz zor tutuyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap yapBenim de 4 günüm var kaşıklarım genitalim belim ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor dpo 7deyüm. Test yapmamak içiz zor tutuyorum kendimi
Valla psikolojik midir ilaç etkisi mi bilmiyorum ama acayip mide bulantısı baş dönmesi çekiyorum. GYNO ferro sanol içiyordum 3 4 gündür ara vermiştim şimdi tekrar içtim acaba o mu yan etki yaptıYap yap yapşaka şaka yapma kafayı yiyorsun pozitif çıkıyorsa beklemek çok zor suan adet gecikmesin
Hayir o yan etki yapmaz yaValla psikolojik midir ilaç etkisi mi bilmiyorum ama acayip mide bulantısı baş dönmesi çekiyorum. GYNO ferro sanol içiyordum 3 4 gündür ara vermiştim şimdi tekrar içtim acaba o mu yan etki yaptı
Dpo 7 deysen nasıl 4 günün var 6-7 günün var daha seninBenim de 4 günüm var kaşıklarım genitalim belim ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor dpo 7deyüm. Test yapmamak içiz zor tutuyorum kendimi
Adet gecikmesini beklicem ilk dakikada direk cikti bu ama bilemiyorum
Yabksi anlama da Sende hicbisey yok ama çıkmamışEki Görüntüle 3668321 Sabah yaptım bende kuruma çizgisi sanırım seninkide belli mi bilmiyorum da
Var bence kan vermelisin 1 2 gun sonraKızlar ben 1 gun geciktim boyle çıktı
Kuruma çizgisi olduğunu biliyorum canım dpo 10 dayım daha belki erken belki yokYabksi anlama da Sende hicbisey yok ama çıkmamış
Dpo nedirKuruma çizgisi olduğunu biliyorum canım dpo 10 dayım daha belki erken belki yok
Yumurtlamadan sonraki günDpo nedir
1 2 gun beklemek istiyorum ama dayamazsam aksam acikden kan verebilirimVar bence kan vermelisin 1 2 gun sonra
Tamamdr evetYumurtlamadan sonraki gün
Yaa bişey sorucam leke kaç gün sürdü seninki. 21 ekimde ovü testim pozitif çıktı ve gün aşırı ve bazen her gün birliktelik oldu. 1 ve iki Kasım'da açık kahverengi sarımsı akıntım oldu. Ve bugün hafif beyaz akıntım var. Acilde kan verdim negatif çıktı. Eğer yerleşmeyse yerleşmeden kaç gün sonra bhcg kanda belli oluyor acaba bilginiz var mıCanım sonucun nedir benimde dpo8 de peçeteye silince açık kahve leke geldi devamı gelmedi yerleşme mi acaba
Benimki de dpo 13. Ve adetime 6 gün var daha. Kan testim negatif çıktı erken olduğu için olabilir miKuruma çizgisi olduğunu biliyorum canım dpo 10 dayım daha belki erken belki yok
Dpo 13 se yarın regl başlangıcı olması gerekiyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursunBenimki de dpo 13. Ve adetime 6 gün var daha. Kan testim negatif çıktı erken olduğu için olabilir mi
Hayır benimki düzensiz. 15 Ekim'de adetim bitti ve bitmesinden hemen sonraki gün akıntım başladı. 20 ekimde ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı 21 ekimde tekrar yaptım öncekine göre biraz daha silik çıktı. O günleri değerlendirdik. 1 ve 2 Kasım'da açık kahverengi sarımsı lekelenmem oldu ve bugün kesildi. Bugün kan verdim negatif çıktı. Erken olduğu için olabilir mi ümidimi kaybetmek istemiyorumDpo 13 se yarın regl başlangıcı olması gerekiyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun
Benimde düzenli değil zaten ama bunu doktorlar söylüyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar diye belki geç döllenmedirHayır benimki düzensiz. 15 Ekim'de adetim bitti ve bitmesinden hemen sonraki gün akıntım başladı. 20 ekimde ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı 21 ekimde tekrar yaptım öncekine göre biraz daha silik çıktı. O günleri değerlendirdik. 1 ve 2 Kasım'da açık kahverengi sarımsı lekelenmem oldu ve bugün kesildi. Bugün kan verdim negatif çıktı. Erken olduğu için olabilir mi ümidimi kaybetmek istemiyorum
Pcos var mı sizde. Her kadının yumurtlaması farklı oluyor diye duymuştum. Etraftan tanıdıklarım var adetten hemen sonraki ilişkiyle hamile kaldılar. Bilmiyorum benimde kafam çok karıştıBenimde düzenli değil zaten ama bunu doktorlar söylüyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar diye belki geç döllenmedir
Yok bende yumurtlama günleri tabiki farklı olur benim geçen ay 16.gün yumurtlama oldu bu ay 19.gün oldu ama herkeste aynı olan tek şey yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlarPcos var mı sizde. Her kadının yumurtlaması farklı oluyor diye duymuştum. Etraftan tanıdıklarım var adetten hemen sonraki ilişkiyle hamile kaldılar. Bilmiyorum benimde kafam çok karıştı