• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yap yap yap 😁😁 şaka şaka yapma kafayı yiyorsun pozitif çıkıyorsa beklemek çok zor suan adet gecikmesin
Valla psikolojik midir ilaç etkisi mi bilmiyorum ama acayip mide bulantısı baş dönmesi çekiyorum. GYNO ferro sanol içiyordum 3 4 gündür ara vermiştim şimdi tekrar içtim acaba o mu yan etki yaptı

Kızlar ben 1 gun geciktim boyle çıktı

Eklentiler

• 1000283307.webp
    1000283307.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000283306.webp
    1000283306.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 15
Canım sonucun nedir benimde dpo8 de peçeteye silince açık kahve leke geldi devamı gelmedi yerleşme mi acaba
Yaa bişey sorucam leke kaç gün sürdü seninki. 21 ekimde ovü testim pozitif çıktı ve gün aşırı ve bazen her gün birliktelik oldu. 1 ve iki Kasım'da açık kahverengi sarımsı akıntım oldu. Ve bugün hafif beyaz akıntım var. Acilde kan verdim negatif çıktı. Eğer yerleşmeyse yerleşmeden kaç gün sonra bhcg kanda belli oluyor acaba bilginiz var mı

Dpo 13 se yarın regl başlangıcı olması gerekiyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun
Hayır benimki düzensiz. 15 Ekim'de adetim bitti ve bitmesinden hemen sonraki gün akıntım başladı. 20 ekimde ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı 21 ekimde tekrar yaptım öncekine göre biraz daha silik çıktı. O günleri değerlendirdik. 1 ve 2 Kasım'da açık kahverengi sarımsı lekelenmem oldu ve bugün kesildi. Bugün kan verdim negatif çıktı. Erken olduğu için olabilir mi ümidimi kaybetmek istemiyorum

Hayır benimki düzensiz. 15 Ekim'de adetim bitti ve bitmesinden hemen sonraki gün akıntım başladı. 20 ekimde ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı 21 ekimde tekrar yaptım öncekine göre biraz daha silik çıktı. O günleri değerlendirdik. 1 ve 2 Kasım'da açık kahverengi sarımsı lekelenmem oldu ve bugün kesildi. Bugün kan verdim negatif çıktı. Erken olduğu için olabilir mi ümidimi kaybetmek istemiyorum
Benimde düzenli değil zaten ama bunu doktorlar söylüyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar diye belki geç döllenmedir

Benimde düzenli değil zaten ama bunu doktorlar söylüyor yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar diye belki geç döllenmedir
Pcos var mı sizde. Her kadının yumurtlaması farklı oluyor diye duymuştum. Etraftan tanıdıklarım var adetten hemen sonraki ilişkiyle hamile kaldılar. Bilmiyorum benimde kafam çok karıştı

Pcos var mı sizde. Her kadının yumurtlaması farklı oluyor diye duymuştum. Etraftan tanıdıklarım var adetten hemen sonraki ilişkiyle hamile kaldılar. Bilmiyorum benimde kafam çok karıştı
Yok bende yumurtlama günleri tabiki farklı olur benim geçen ay 16.gün yumurtlama oldu bu ay 19.gün oldu ama herkeste aynı olan tek şey yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar

Back
X