Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Anladım canım ben de iki gün var şimdi yaptım negatif bundan sonra da pozitifi göreceğimi sanmıyorum adet olurum gibi artık
Hiç belli olmaz. Benim ilk gebeliğimde 4 kere test yaptım çıkmadı ve sonra kanda çıktı. O düşükle sonuçlandı maalesef ama bu işler belli olmuyor pek bunu anladım bu süreçte

canım ben de senin benzeri şeyler yaşadın son durum ne benim bata 2 gün var
Canım ben regli oldum 😔 tam günümde az ama bazen kahverengi bazen kırmızı gibi renkte yerleşme değil sanırım bilmiyorum 😔 ama hala bacağımda ağrı var karnımda ağrıyor anlayamadım inşallah sen hamilesindir ya ☺️☺️

Merhaba, bat 21 gösteriyor. Son iki haftadır memelerimde belirgin bir büyüme ve ağrı var (benim için hiç normal değil). Ayrıca kasıklarımda uzun süredir sızı ve batma gibi hisler yaşıyorum. 6 aydır deniyoruz, ilk kez bu ay böyle belirtilerim oldu. Hamilelik ihtimali olabilir mi? Sizde de benzer seyler olmuş muydu?
Merhaba bende bu ay normaldin dışında bir ağrı yaşıyorum yumurtlamadan birkaç gün sonra bel ve sırt ağrısı oluyor ayrıca kasıklarımda da sık sık batmalar oluyor sanki adet olacakmışım gibi ama ben sadece adet olacağım gün ya da bir gün önce bunları yaşardım. İnsan kendi vücudunu tanıyorsa bu tür değişiklikler garip gelebiliyor adetinize kaç gün var sizin

Kızlar ben de regl oldum ama sümüksü ve pembe kahve şeklinde.boyle bir durum yaşayan var mı.sebep ne olabilir acaba

Kizlar bana da bakar miisiniz bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ilk idrarla test yaptım böyle çıktı ama regl olcak mışim gibi bel ağrım var diye öğleden sonra test yaptım negatif çıktı bilemedim acil e gittim pazartesiyi bekle dediler kan almadılar 🥹
1000183250.webp

Eklentiler

• 1000183248.webp
    1000183248.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 145
Kizlar bana da bakar miisiniz bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ilk idrarla test yaptım böyle çıktı ama regl olcak mışim gibi bel ağrım var diye öğleden sonra test yaptım negatif çıktı bilemedim acil e gittim pazartesiyi bekle dediler kan almadılar 🥹Eki Görüntüle 3637737
Silik çizgi var gibi ama henüz pembe testiniz 2-3 dk daha bekleyebilirdiniz

Merhaba bakar mısınız 27 Temmuz son adet tarihiim 26 ağustosta beta 0.49 çıktı ama hala regl olamadım, pkosum var şeffaf akıntı var, kabızlık oluyor karnım çok şiş ve gergin, aslında göğüs ucu hassasiyeti ile başladı sonra o kayboldu, acaba hamile olabilir miyim 36 gün oldu :((((((((

Merhaba. Bu ayın 13 ya da 14 ünde regl oldum. Düzenli olurum her ay. Ve son 1 yıldır adet bitiminden birkaç gün sonra hafif kasık ağrım olur arada bir. Yumurtlamaya bağlıymış. Mesela geçen hafta bitti reglim. Kasık ağrım vardı dün ve gaz sancısı gibi… Bugün idrar sonrası rahmimde anlık bi ağrı hissettim ve afedersiniz peçetede çok açık belli belirsiz pembe bi leke. Birkaç ay önce jinekologa gitmiştim. Ultrasonla bakıp, rahminde bişey yok demişti. Arkadaşlar fikri olan var mı? Gebelik olabilir mi? Veya Allah korusun kötü bişey mi acaba? Ay telaş yaptım ya :( Bir de göğüslerim hassas,uçlara dokunamıyorum,acıyor. Kızlar bişey deyin ne olur. Kan testi yapsam çıkar mı?

Kan verdin mi canım sonuç ne inş hayırlı haber verirsin bize

Kan verdin mi canım sonuç ne inş hayırlı haber cu

Kan verdin mi canım sonuç ne inş hayırlı haber verirsin bize
Haftaya Cumartesi regl günüm bekliyorum geçen ay yine olmadı maalesef bu ay da olmazsa 1 ay daha deneyeceğim yumurta geliştirici ilacım bir aylık daha var yine olmazsa ben artık vazgeçmeye karar verdim 3 yıldır çok yoruldum üzüldüm nasip değilmiş demekki diyeceğim böyle takdir edilmişse yapacak bir şey yok ki şuan 42 yaşına girdim nasip artık sorduğun için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Haftaya Cumartesi regl günüm bekliyorum geçen ay yine olmadı maalesef bu ay da olmazsa 1 ay daha deneyeceğim yumurta geliştirici ilacım bir aylık daha var yine olmazsa ben artık vazgeçmeye karar verdim 3 yıldır çok yoruldum üzüldüm nasip değilmiş demekki diyeceğim böyle takdir edilmişse yapacak bir şey yok ki şuan 42 yaşına girdim nasip artık sorduğun için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ama öyle deme Allahtan ümit kesilmez vardır bir bildiği zamansız gelmez hiç bir şey inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Kızlarrrrrr cuma günü yani 1 gün gecikince kan verdim bu sabah sonucum çıktı 75 🥹🥹 ama düşük gibi geldi bana değer. 3 gün geçtiği için yeniden yaptırdım bu sabah ve 380 olmuş. Sizce değer normal mi???

Kızlarrrrrr cuma günü yani 1 gün gecikince kan verdim bu sabah sonucum çıktı 75 🥹🥹 ama düşük gibi geldi bana değer. 3 gün geçtiği için yeniden yaptırdım bu sabah ve 380 olmuş. Sizce değer normal mi???
Normal iki günde bir iki katına çıkar 🥹 hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inş

Back
X