Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba tam regl olmam gereken günde Laboquick marka testte silik çizgi çıktı. Bu testi daha önce kullanan var mı? Yanılma olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_2548.webp
    IMG_2548.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 217
Günün geçmiş miydi tatlım
Ya aslında günümü bilmiyorum ara kanama yaşadım sonra adet günümde olmadım büyük ihtimalle döngüm değişti şimdi 6 eylülde olmam gerekiyor sonucum 0,6 çıktı normalde 0,1 çıkıyordu ama belki de adet düzensizliğim etkiledi

Canım Benim de 6 eylülde olmam gerekiyor belki geç döllenme oldu ve beta yükselmesi henüz başlamamıştır hemen ümitsizliğe kapılma ve bekle hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻 hayırlı kandiller

Merhaba bakar mısınız 27 Temmuz son adet tarihiim 26 ağustosta beta 0.49 çıktı ama hala regl olamadım, pkosum var şeffaf akıntı var, kabızlık oluyor karnım çok şiş ve gergin, aslında göğüs ucu hassasiyeti ile başladı sonra o kayboldu, acaba hamile olabilir miyim 36 gün oldu :((((((((
merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de aynı tarih de son adetim hala olmadım

Ya aslında günümü bilmiyorum ara kanama yaşadım sonra adet günümde olmadım büyük ihtimalle döngüm değişti şimdi 6 eylülde olmam gerekiyor sonucum 0,6 çıktı normalde 0,1 çıkıyordu ama belki de adet düzensizliğim etkiledi
Beni haberdar et olur mu? Merak ediyorum seni

Canım Benim de 6 eylülde olmam gerekiyor belki geç döllenme oldu ve beta yükselmesi henüz başlamamıştır hemen ümitsizliğe kapılma ve bekle hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻 hayırlı kandiller
Görmedim mesajınızı üzgünüm 🥲 hala adet olmadım göğüs ağrım vs yok ama bekliyorum bakalım bugün yine randevum var kan vereceğim geçen verdiğim kanı beş gün sonra test etmişler yani sonuç değişir mi ❤️

Görmedim mesajınızı üzgünüm 🥲 hala adet olmadım göğüs ağrım vs yok ama bekliyorum bakalım bugün yine randevum var kan vereceğim geçen verdiğim kanı beş gün sonra test etmişler yani sonuç değişir mi ❤️
Merhaba benimde adetim 3 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif gördüm 🥲 göğüs hassasiyetim var birde sık idrara çıkıyorum başka bir belirti yok. Sizce şimdi kan versem sonuç doğru çıkar mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim geç döllenmeden şüpheleniyorum

Hiç belli olmaz. Benim ilk gebeliğimde 4 kere test yaptım çıkmadı ve sonra kanda çıktı. O düşükle sonuçlandı maalesef ama bu işler belli olmuyor pek bunu anladım bu süreçte
Adetim 3 gün gecikti. Göğüs hassasiyetim var ve sık idrara çıkıyorum başka bir belirti yok. Dün test yaptım negatif çıktı 🥲 Sizce şimdi mi kan vermeliyim biraz daha mı beklemeliyim ? geç döllenme olabilir belki

Merhaba benimde adetim 3 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif gördüm 🥲 göğüs hassasiyetim var birde sık idrara çıkıyorum başka bir belirti yok. Sizce şimdi kan versem sonuç doğru çıkar mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim geç döllenmeden şüpheleniyorum

Bir kaç gün daha bekle bence hemen yükselmez falan morelini bozma bu zaman da da ilaç vs alma dikkatli ol emin olana kadar az daha sabret yani bide adetin düzenlimidir

Bugün kan verirsen varsa gebelik muhtemelen çıkar 1 gün var çünkü adet gününe. Hayırlısı olsun sonuç umarım gönlüne göre olur olmazsa da vardır bir hayır üzülme lütfen her nasip vaktine esirdir ❤️

Kızlar benim de adete 6 gün önce ilişki oldu nasılsa olmaz dedik bugün adetimin üzerinden 2 gün geçmiş iliskinin üzerinden de 9 gün geçti olursa mutlu oluruz. Test yaptım bu sabah sanki hafif çizgi görüyor gibiyim predictor early markası sizce umut var mı bel ağrısı gaz şişkinliği beyaz akıntı ve göğüs halkalarinda hafif koyulaşma var başka bir belirtim yok

Eklentiler

• 1000119288.webp
    1000119288.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 176
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende sol kasik ağrısı var göğüs hassasiyeti sık idrar sanki goguslerim agirlasiyor tasiyamiyorum mide yanması baş dönmesi ara ara sadece mide bulantısı ama kusma yok
Ama test yaptım sonuç negatif

Eklentiler

• 1000279232.webp
    1000279232.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 172
Kızlar benim de adete 6 gün önce ilişki oldu nasılsa olmaz dedik bugün adetimin üzerinden 2 gün geçmiş iliskinin üzerinden de 9 gün geçti olursa mutlu oluruz. Test yaptım bu sabah sanki hafif çizgi görüyor gibiyim predictor early markası sizce umut var mı bel ağrısı gaz şişkinliği beyaz akıntı ve göğüs halkalarinda hafif koyulaşma var başka bir belirtim yok
Sonucunuz belli olursa yazar misjniz

Back
X