Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim de adete 6 gün önce ilişki oldu nasılsa olmaz dedik bugün adetimin üzerinden 2 gün geçmiş iliskinin üzerinden de 9 gün geçti olursa mutlu oluruz. Test yaptım bu sabah sanki hafif çizgi görüyor gibiyim predictor early markası sizce umut var mı bel ağrısı gaz şişkinliği beyaz akıntı ve göğüs halkalarinda hafif koyulaşma var başka bir belirtim yok
Silik çizgi görüyorum isterseniz yarın da tekrarlayıp sonra kan verin

Bugün kan verirsen varsa gebelik muhtemelen çıkar 1 gün var çünkü adet gününe. Hayırlısı olsun sonuç umarım gönlüne göre olur olmazsa da vardır bir hayır üzülme lütfen her nasip vaktine esirdir ❤️
Benim troid ve bazı değerlerim yüksek çıktı tiroidim düşün sınırında altında çıktının da hamile kalma olasılığımı düşürüyor tedaviye başlayacağım 😔

Merhba herkese, çatlatma iğnesi olmuştum. 13. Günü test verdim 28 çıktı aynı hastanede 44 saat sonra 52 çıktı. Adetime 3 gün daha var. Endişe etmemi gerektirecek bir şey kalmadı dimi? Kimseye de bir şey diyemiyorum değer düşük diye

Herkese merhaba öncelikle
1 yıldır korunmuyorum çocuk düşünüyoruz. Reglimde genelde düzenlidir 27 günde bir olurum. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Bat 27 ağustostu benim 26 ağustosta leke olarak reglim başladı
26 ağustos leke
27 ağustos leke
28 ağustos regl kanaması başladı
Her zamanki gibi 5.gün civarlarında kesildi hatta 7.gün bitti olarak düşündüm. Ancak sonrasında bugun lekelerle birlikte 12.gün hala kanama diyemesemde kanlı akıntım devam ediyor bazen koyu kahve wcye gittiğimde rengi kırmızı olmak üzere içinde bazı pütürler olan bir akıntı şekli. Kendi doktoruma yazdım bazı döngüler böyle olur bir dahaki de böyle olursa Haberleşelim dedi ama benim içim bir garip bildiğiniz yumurtalıklarım ağrıyor ara ara ve göğüslerim regl öncesi gibi şiş ayaklarım üşüyor sürekli. İnanılmaz derecede bağırsak hareketleri var. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Bu şekilde hamilelik olabilir mi ( aklım almıyor bu kadar kanamaya hamilelik mi kalır ama bazen garip olaylar okuyorum burada ondan şüpheleniyorum). Dayanılmayacak bir ağrı yada regl gibi devamlı bir kanama değil ama neden olduğunu anlayamıyorum ilk defa yaşıyorum bu durumu. Bilen yaşayan varsa bi yardımcı olursa çok sevinirim:)))))

merhaba , ağustosun 9-13 arası adet oldum, 23-30 ağustos arasıda leke şeklinde kanama geldi pedi doldurcak kadar değil sabah uyandığımda geliyorsa akşam gelmiyor bazen peçeteye geliyor filan. Ayın 9 unu baz alırsam şuan adetime 2 gün geçti test yaptım testtede c çizgi var t de etrafı pembe beyaz çizgi var. Kafamda deli sorular işin içinden çıkamıyorum benim gibi olan yada bilen varsa yorum yapabilirmi.
IMG_3E10A8A0-41C4-41F1-84FD-B13649E9EBA6.webp

Herkese merhaba öncelikle
1 yıldır korunmuyorum çocuk düşünüyoruz. Reglimde genelde düzenlidir 27 günde bir olurum. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Bat 27 ağustostu benim 26 ağustosta leke olarak reglim başladı
26 ağustos leke
27 ağustos leke
28 ağustos regl kanaması başladı
Her zamanki gibi 5.gün civarlarında kesildi hatta 7.gün bitti olarak düşündüm. Ancak sonrasında bugun lekelerle birlikte 12.gün hala kanama diyemesemde kanlı akıntım devam ediyor bazen koyu kahve wcye gittiğimde rengi kırmızı olmak üzere içinde bazı pütürler olan bir akıntı şekli. Kendi doktoruma yazdım bazı döngüler böyle olur bir dahaki de böyle olursa Haberleşelim dedi ama benim içim bir garip bildiğiniz yumurtalıklarım ağrıyor ara ara ve göğüslerim regl öncesi gibi şiş ayaklarım üşüyor sürekli. İnanılmaz derecede bağırsak hareketleri var. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Bu şekilde hamilelik olabilir mi ( aklım almıyor bu kadar kanamaya hamilelik mi kalır ama bazen garip olaylar okuyorum burada ondan şüpheleniyorum). Dayanılmayacak bir ağrı yada regl gibi devamlı bir kanama değil ama neden olduğunu anlayamıyorum ilk defa yaşıyorum bu durumu. Bilen yaşayan varsa bi yardımcı olursa çok sevinirim:)))))
Aynısını bende yaşadım 2 hafta sürdü doktora gittiğimde yenilenme oluyor dedi birdaki ay olursa gel test yapalım dedi

Merhba herkese, çatlatma iğnesi olmuştum. 13. Günü test verdim 28 çıktı aynı hastanede 44 saat sonra 52 çıktı. Adetime 3 gün daha var. Endişe etmemi gerektirecek bir şey kalmadı dimi? Kimseye de bir şey diyemiyorum değer düşük diye
Gayet iyi bence bende 11. Günü verdigimde 35 çıktı bugün 13. Günü 2.5 kat artmış gayet iyiyiz bence🌸

Kesinlikle her şeyin vir zamanı var 🥹❤️
Dualarım seninle güzelim ama daha çok gençsin ve gençken Herşey daha kolay oluyor umudunu yitirme benim bir gün gecikti reglim ama test alıp yapmaya korkuyorum yine hayal kırıklığı olacak diye neredeyse 3 yıldır bekleyince ve yaş 42 olunca. Ama herşeyin hayırlısı deyip tevekkül ediyorum

Dualarım seninle güzelim ama daha çok gençsin ve gençken Herşey daha kolay oluyor umudunu yitirme benim bir gün gecikti reglim ama test alıp yapmaya korkuyorum yine hayal kırıklığı olacak diye neredeyse 3 yıldır bekleyince ve yaş 42 olunca. Ama herşeyin hayırlısı deyip tevekkül ediyorum
Güzel duaların için çok teşekkür ediyorum rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip Etsin dualarımda sende olacaksın ablam🥹❤️

Back
X