Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Evet referans değeri üzerinde ilaç kullanımi ömür boyu oluyor. Ama benim gibi 3 te seyredenlere doktorum ilaç verilmez ama sen madem bebek düşünüyorsun kiloda veremiyorsun ilaç başlayalım demişti. Çok şükür gebe kaldım ama ben kullanmayi kesmedim kafama göre birakmayim diye. Doktorum da tahlil istedi tekrar sonucunda gebelik sürecinde de kullanmami söyledi. Bu bayan sanki ben ilacı bırakmak istiyorum gibi algı yaratmaya üslubunu hiç beğenmedigim bı şekilde saçmalamaya başladı. Ona cevap verdim. Bakalım bı doğumu görelim doktor ne derse oni yaparım.
Ben sana kötü niyetli birşey soylemedim Allah şahit. Allah herkese kalbinin ekmegını yedirsin niyetim belli . İyi niyetli olmasam okur gecerdim ben bilmediğini düşünerekten yardıöco olmak istedim günahımı alıyosun yapma

Merhabalar, umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Normalde adet tarihim bugün. 10 gündür göğüslerimde ağrı ve sızlama, uçlarda büyüme var. Sağ kasığımda batma gibi ağrı oluyor bugün ve belime de vuruyor arada. Beyaz renkli akıntım var. Yine yaklaşık 10 gündür aşırı terliyorum sıcak basıyor ve baş ağrım var. 3 gün önce sırtımda bir tutulma oldu ama 1 gün sürdü. 1 hafta kadar önce de bayılma hissi gibi bir his geldi. Çarpıntı ateş basması bayılacak gibi hissettim bir gün kadar sürdü. Bu belirtilere benzer belirtiler yaşayan oldu mu hamile olabilir miyim?

Merhabalar, umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Normalde adet tarihim bugün. 10 gündür göğüslerimde ağrı ve sızlama, uçlarda büyüme var. Sağ kasığımda batma gibi ağrı oluyor bugün ve belime de vuruyor arada. Beyaz renkli akıntım var. Yine yaklaşık 10 gündür aşırı terliyorum sıcak basıyor ve baş ağrım var. 3 gün önce sırtımda bir tutulma oldu ama 1 gün sürdü. 1 hafta kadar önce de bayılma hissi gibi bir his geldi. Çarpıntı ateş basması bayılacak gibi hissettim bir gün kadar sürdü. Bu belirtilere benzer belirtiler yaşayan oldu mu hamile olabilir miyim?
Bu belırtıler olupta hamıle olanda cok var bunları yasayıp hamıle olmayanda o yuzden sadece belırtı ıle kendınızı sartlamayın erken gebelık testı varsa evde yâda gününüz gelmıs zaten kaset test net cıkar 🌸

Regl belirtileri hamilelikten fazla. Ben bu ay hiçbir şey anlamadım üstüne bir de saman nezlesi oldum halsizlik vardı hamilelikten mi değil mi bilmiyorum. Öyle yani.

Bu belırtıler olupta hamıle olanda cok var bunları yasayıp hamıle olmayanda o yuzden sadece belırtı ıle kendınızı sartlamayın erken gebelık testı varsa evde yâda gününüz gelmıs zaten kaset test net cıkar 🌸
Test yaptım az önce negatif çıktı :(

3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben :(
Test verdiniz mi

Merhaba adetime 8 gün var yaklaşık 9 gündür göğüs ağrım var yanlarından dokununca çok acıyor kasıklarıma ara ara ağrı giriyor birde regl sancım var ama bugünde akıntı geliyor hamilelik belirtisi olabilirmi yumurtam 9unda çatlamıştı

Merhaba adetime 8 gün var yaklaşık 9 gündür göğüs ağrım var yanlarından dokununca çok acıyor kasıklarıma ara ara ağrı giriyor birde regl sancım var ama bugünde akıntı geliyor hamilelik belirtisi olabilirmi yumurtam 9unda çatlamıştı
Canım benimde 8-9 unda catladi. Adet ağrım var gibiydi basta 4-5 gündür o ağrı yok . Yumurtsm gec catladi adet tarihim 15 indeydi dün test yaptım cikmadi erken mıydı acaba diye soruyorum hep kndime

Gecikti 15 eylülde olmam gerekiyordu ama bazen geciktigi oluyor. Yumurtlamam geç oldu 8-9 eyluldeydi bende dün test yaptım bir şey çıkmadı
Ay inşallah kanda vardır inşallah hamilesinizdir kandan baktırın bence birkaç yerde okumuştum 1 haftadan sonra belli oluyormuş bazılarında gecikme 10 11 gün olsa bile testte çıkmayıp kanda çıkanlar varmış içimizi ferah tutalım inşallah vardır bol bol dua edelim bugün 🫠😇

Ay inşallah kanda vardır inşallah hamilesinizdir kandan baktırın bence birkaç yerde okumuştum 1 haftadan sonra belli oluyormuş bazılarında gecikme 10 11 gün olsa bile testte çıkmayıp kanda çıkanlar varmış içimizi ferah tutalım inşallah vardır bol bol dua edelim bugün 🫠😇
Ins hepimizde vardır ama negatifti görünce ümidim de kalmadı acikcasi birde yurt disindayim burada yavaş ilerliyor

Kızlar merhaba sohbetinize dahil oldum
Şİmdi benim 15 gündür kesintisiz baş ağrım var ve diş etlerim şişmiş gibi hissediyorum hiç geçmiyor ilaç içtim 2 defa falan oda kesmedi yani bide yumurtlama zamanı ben bir kasık ağrısı yaşadım adet olucam sandım o gün leke gelmişti bir defa ertesi gün kesildi sonra karnım şişti gaz problemi kabızlık bir kaç gün bir kaçgün ishal oldum yogun tempoda çalışıyorum gecen ayın sonunda adet olmam gözüküyor ama oldum mu hatırlamıyorum da bide deli gibi 1 aydır tatlı krizim tutuyo hep tatlı şeyler canım istiyor anlık kriz gibi ya bunlar nedir acaba hamilelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı ama baş ağrım çok şiddetli artık dayanamıyorum diş etlerime vuruyo 25 de olcam bu ay gözüküyor adet tarihimde yani evde test var yapsam mı beklesem mi sigara kullanıyorum 24 de diş randevusu almıştım nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim bide kafam bulandı iyice napcam ben ya

Kızlar merhaba sohbetinize dahil oldum
Şİmdi benim 15 gündür kesintisiz baş ağrım var ve diş etlerim şişmiş gibi hissediyorum hiç geçmiyor ilaç içtim 2 defa falan oda kesmedi yani bide yumurtlama zamanı ben bir kasık ağrısı yaşadım adet olucam sandım o gün leke gelmişti bir defa ertesi gün kesildi sonra karnım şişti gaz problemi kabızlık bir kaç gün bir kaçgün ishal oldum yogun tempoda çalışıyorum gecen ayın sonunda adet olmam gözüküyor ama oldum mu hatırlamıyorum da bide deli gibi 1 aydır tatlı krizim tutuyo hep tatlı şeyler canım istiyor anlık kriz gibi ya bunlar nedir acaba hamilelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı ama baş ağrım çok şiddetli artık dayanamıyorum diş etlerime vuruyo 25 de olcam bu ay gözüküyor adet tarihimde yani evde test var yapsam mı beklesem mi sigara kullanıyorum 24 de diş randevusu almıştım nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim bide kafam bulandı iyice napcam ben ya
22 yada 23 unde erken gebelık testı yap mukakkak cıkar o zaman varsa dışe gıtme o sekılde için rahat etsın hatta en garantı saglık ocagı 22 sınde kan ver

Kızlar merhaba 12 Eylül pik gördüm o gece birliktelik oldu 13 eylülde test silikleşmeye başlamıştı muhtemelen çatladı dpo7-8 arasındayım son 2 gündür sağ sol kasığımda gezen bir batma vardı bugün net olarak sol kasığımda bir de pazara gittim geldim( poşet taşımadım ) Ağrı kendini daha hissettirir bir hale geldi ve belimde biraz ağrı var şeffaf akıntım var 2-3 gündür bu tarz şeyler yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen varmı ? Bat 25 eylül

Back
X