Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya yıllar olmuş siz bu yorumu yaparken ben 4 yaşındaymisim nasip okumak olmuş şuan kaç evladınız var kusura bakmayın yanlış sorduysamhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Ay çok merak ettim kaç gündür bir şey çıktımıIns hepimizde vardır ama negatifti görünce ümidim de kalmadı acikcasi birde yurt disindayim burada yavaş ilerliyor
Merhaba bence bi tekrar kan testi verin inşallah vardır gebeliğinizKızlar merhaba sohbetinize dahil oldum
Şİmdi benim 15 gündür kesintisiz baş ağrım var ve diş etlerim şişmiş gibi hissediyorum hiç geçmiyor ilaç içtim 2 defa falan oda kesmedi yani bide yumurtlama zamanı ben bir kasık ağrısı yaşadım adet olucam sandım o gün leke gelmişti bir defa ertesi gün kesildi sonra karnım şişti gaz problemi kabızlık bir kaç gün bir kaçgün ishal oldum yogun tempoda çalışıyorum gecen ayın sonunda adet olmam gözüküyor ama oldum mu hatırlamıyorum da bide deli gibi 1 aydır tatlı krizim tutuyo hep tatlı şeyler canım istiyor anlık kriz gibi ya bunlar nedir acaba hamilelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı ama baş ağrım çok şiddetli artık dayanamıyorum diş etlerime vuruyo 25 de olcam bu ay gözüküyor adet tarihimde yani evde test var yapsam mı beklesem mi sigara kullanıyorum 24 de diş randevusu almıştım nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim bide kafam bulandı iyice napcam ben ya
Evet canım bugün test yaptım pozitifAy çok merak ettim kaç gündür bir şey çıktımı![]()
Yaaaa çok sevindim Aşlahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişiniziEvet canım bugün test yaptım pozitif![]()
Önemli olan adete kaç gün olduğu değil dpo nun kaç olduğu. Sizin 11 ve awox en güvenilir testlerden 11.günde de öğrenmek çok olası. Bence kesin gebesiniz ve kan verseniz de tabii ki çıkar hcg öncelikle kana geçer sonra idrara. Yani idrar testinde gördüğünüzde çoktan yükselmiştir kanda. Bence şimdiden hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahKızlar selam bi türlü soruma cevap alamadım yardımcı olabilecek var mı bu sabah awox marka test aldım adetime 8 gün var yumurtlamanın da 11. Günü bugün test silik ama yinede çift çizgi çıktı acaba çok mu erken bilemedim bi kan testi versem kanda mı daha erken çıkar idrarda mı ?
Çok teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınız kan vermeye de geldik sıra bekliyoruz Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsinÖnemli olan adete kaç gün olduğu değil dpo nun kaç olduğu. Sizin 11 ve awox en güvenilir testlerden 11.günde de öğrenmek çok olası. Bence kesin gebesiniz ve kan verseniz de tabii ki çıkar hcg öncelikle kana geçer sonra idrara. Yani idrar testinde gördüğünüzde çoktan yükselmiştir kanda. Bence şimdiden hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah![]()
Olsun canım daha güzel zamanda olur ins ovulasyon yapmıyorsan yap mutlakaYaaaa çok sevindim Aşlahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişiniziben dün regl oldum daha 4 gün vardı
![]()
Geçen ay yapmıştım ama geç başlamışım İniallah diğer ay olurda çok üzülüyorumdaOlsun canım daha güzel zamanda olur ins ovulasyon yapmıyorsan yap mutlaka
Güzel haberinizi de bekliyorumÇok teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınız kan vermeye de geldik sıra bekliyoruz Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin![]()
Bende öyleydim meğerse geç olduğu hiç yapmasam belki hiç anlamazdimGeçen ay yapmıştım ama geç başlamışım İniallah diğer ay olurda çok üzülüyorumda![]()
Beta 94.55 çıktı bakalım iki günde bir kan testi verirsiniz artış takibi yapılır dedi kadın doğuma git dedi ama daha benim için çok erken sanki sizin bilginiz varsa paylaşırsanız ssevinirimGüzel haberinizi de bekliyorum![]()
Benimde bugün kan testinde ve gebelik testinde pozitif çıktı bende de aynı şeyler var 2 gündür kaşık ağrım daha da arttı ama yumurtlamadan beri hep ağrım vardı aslında ani baş dönmesi bayılma hissi çarpıntı günde bir iki geliyor gelince direkt yatmam gerekiyor daha çok yeni olduğu için ben migren diye de düşündüm.Merhabalar, umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Normalde adet tarihim bugün. 10 gündür göğüslerimde ağrı ve sızlama, uçlarda büyüme var. Sağ kasığımda batma gibi ağrı oluyor bugün ve belime de vuruyor arada. Beyaz renkli akıntım var. Yine yaklaşık 10 gündür aşırı terliyorum sıcak basıyor ve baş ağrım var. 3 gün önce sırtımda bir tutulma oldu ama 1 gün sürdü. 1 hafta kadar önce de bayılma hissi gibi bir his geldi. Çarpıntı ateş basması bayılacak gibi hissettim bir gün kadar sürdü. Bu belirtilere benzer belirtiler yaşayan oldu mu hamile olabilir miyim?
İniallah artık gelecek aylarda benim içinde güzel sonuçlar olurBende öyleydim meğerse geç olduğu hiç yapmasam belki hiç anlamazdim
MaşaAllah hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahBeta 94.55 çıktı bakalım iki günde bir kan testi verirsiniz artış takibi yapılır dedi kadın doğuma git dedi ama daha benim için çok erken sanki sizin bilginiz varsa paylaşırsanız ssevinirim
Ins canimİniallah artık gelecek aylarda benim içinde güzel sonuçlar olur![]()