Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hanımlar gebe kalanlar bikininin üstü göbeğin hemen altı ayağa kalkınca kocaman dogum yapmış gibi oldu böyle olan vardı yumurtalama 9 eylül doluluk gibi değilde orası top gibi oldu

haklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Baya yıllar olmuş siz bu yorumu yaparken ben 4 yaşındaymisim nasip okumak olmuş şuan kaç evladınız var kusura bakmayın yanlış sorduysam 🥰

Kızlar merhaba sohbetinize dahil oldum
Şİmdi benim 15 gündür kesintisiz baş ağrım var ve diş etlerim şişmiş gibi hissediyorum hiç geçmiyor ilaç içtim 2 defa falan oda kesmedi yani bide yumurtlama zamanı ben bir kasık ağrısı yaşadım adet olucam sandım o gün leke gelmişti bir defa ertesi gün kesildi sonra karnım şişti gaz problemi kabızlık bir kaç gün bir kaçgün ishal oldum yogun tempoda çalışıyorum gecen ayın sonunda adet olmam gözüküyor ama oldum mu hatırlamıyorum da bide deli gibi 1 aydır tatlı krizim tutuyo hep tatlı şeyler canım istiyor anlık kriz gibi ya bunlar nedir acaba hamilelik belirtisi olabilirmi yaşayan varmı ama baş ağrım çok şiddetli artık dayanamıyorum diş etlerime vuruyo 25 de olcam bu ay gözüküyor adet tarihimde yani evde test var yapsam mı beklesem mi sigara kullanıyorum 24 de diş randevusu almıştım nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim bide kafam bulandı iyice napcam ben ya
Merhaba bence bi tekrar kan testi verin inşallah vardır gebeliğiniz 🥹

Kızlar selam bi türlü soruma cevap alamadım yardımcı olabilecek var mı bu sabah awox marka test aldım adetime 8 gün var yumurtlamanın da 11. Günü bugün test silik ama yinede çift çizgi çıktı acaba çok mu erken bilemedim bi kan testi versem kanda mı daha erken çıkar idrarda mı ?

Eklentiler

• IMG_1712.webp
    IMG_1712.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1713.webp
    IMG_1713.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1714.webp
    IMG_1714.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selam bi türlü soruma cevap alamadım yardımcı olabilecek var mı bu sabah awox marka test aldım adetime 8 gün var yumurtlamanın da 11. Günü bugün test silik ama yinede çift çizgi çıktı acaba çok mu erken bilemedim bi kan testi versem kanda mı daha erken çıkar idrarda mı ?
Önemli olan adete kaç gün olduğu değil dpo nun kaç olduğu. Sizin 11 ve awox en güvenilir testlerden 11.günde de öğrenmek çok olası. Bence kesin gebesiniz ve kan verseniz de tabii ki çıkar hcg öncelikle kana geçer sonra idrara. Yani idrar testinde gördüğünüzde çoktan yükselmiştir kanda. Bence şimdiden hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 😍

Önemli olan adete kaç gün olduğu değil dpo nun kaç olduğu. Sizin 11 ve awox en güvenilir testlerden 11.günde de öğrenmek çok olası. Bence kesin gebesiniz ve kan verseniz de tabii ki çıkar hcg öncelikle kana geçer sonra idrara. Yani idrar testinde gördüğünüzde çoktan yükselmiştir kanda. Bence şimdiden hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 😍
Çok teşekkür ederim moral oldu yazdıklarınız kan vermeye de geldik sıra bekliyoruz Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻☺️

Merhabalar, umarım hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Normalde adet tarihim bugün. 10 gündür göğüslerimde ağrı ve sızlama, uçlarda büyüme var. Sağ kasığımda batma gibi ağrı oluyor bugün ve belime de vuruyor arada. Beyaz renkli akıntım var. Yine yaklaşık 10 gündür aşırı terliyorum sıcak basıyor ve baş ağrım var. 3 gün önce sırtımda bir tutulma oldu ama 1 gün sürdü. 1 hafta kadar önce de bayılma hissi gibi bir his geldi. Çarpıntı ateş basması bayılacak gibi hissettim bir gün kadar sürdü. Bu belirtilere benzer belirtiler yaşayan oldu mu hamile olabilir miyim?
Benimde bugün kan testinde ve gebelik testinde pozitif çıktı bende de aynı şeyler var 2 gündür kaşık ağrım daha da arttı ama yumurtlamadan beri hep ağrım vardı aslında ani baş dönmesi bayılma hissi çarpıntı günde bir iki geliyor gelince direkt yatmam gerekiyor daha çok yeni olduğu için ben migren diye de düşündüm.

Kızlar eve geldiğimde günlük pede 1-2 damla pembe gelmiş afedersiniz sildiğimde de açık kahverengi geliyor endişe etmeme gerek var mı dpo10 bu kanama ne kadar sürüyor veya bu yerleşme mi

Beta 94.55 çıktı bakalım iki günde bir kan testi verirsiniz artış takibi yapılır dedi kadın doğuma git dedi ama daha benim için çok erken sanki sizin bilginiz varsa paylaşırsanız ssevinirim
MaşaAllah hayrlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🧿 iki güne en aşağı %60 artması lazım sağlıklı gebelikte. Artış normalse kadın doğuma randevu alırsınız. Emin değilim sanırım hcg 3 bin olunca karından görünüyordu kese. Öncesinde ise alttan muayene ile gözükür. İsterseniz kanda yükseliş iyi ise battan 1, 1.5 hafta sonrasına randevu alın. Rast gider inşaAllah 🤲

Back
X