Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef 1.20 çıktı gebelik yok adet günüm dündü olsaydı kanda çıkardı heralde yani söktürücü kullansam mı bilemedimsonuçlarını bizimlede paylaş lütfen beraber sevinelim![]()
Bilemiyorum çok düzensiz oldugumVar gibi kız
Ne yaptın test yaptın mı tekrar? Bende bu sabah oldum ama normalde bat 8 ekimde anlamadım iyiki test yapmadımMalesef 1.20 çıktı gebelik yok adet günüm dündü olsaydı kanda çıkardı heralde yani söktürücü kullansam mı bilemedim
Dün kan verdim işte 1.20 çıktı işte daha kan vermedim gelen giden yok beklemedeyimNe yaptın test yaptın mı tekrar? Bende bu sabah oldum ama normalde bat 8 ekimde anlamadım iyiki test yapmadım![]()
Dün kan verdim işte 1.20 çıktı işte daha kan vermedim gelen giden yok beklemedeyim
Bende tramferimin 5. Günü aksama kadar çok ağrıdıHanımlar kuyruk sokumu ağrısı yaşayan oldu mu yürüyemiyorum reglime 2 gün var
Arkadaşlar adetime 4 gün var beta 6,700 çıktı sizce pozitif mi bilgilendirirmisiniz
Var gibi duruyorKızlar selam bat 9 eylül aktif bel ağrım kasıklarımda batma durumu akıntım devam ediyor ara ara o yüzden bugün test yaptım hafif silikte olsa ikinci cizgiyi gördüm suan aktif olarak sol boşluğumda bir ağrı var sizce neden olabilir test görüntüsü eklicem ama burada kalite düstüğünden belli olmayabilir pek ama gercekte daha belirgin duruyor
merakımdan erkenden yaptım gecikmek bekleyip testi tekrarlıcamVar gibi duruyorsabah tekrar yapın isterseniz. Benim de bat 9 Ekim bende yok ama sizin adınıza çok sevindim
Arkadaslar selam bugün innıvita ovulasyon testimin icinden cıkan gebelik testini yaptım ilk idrarla falan değil bu arada bu sekilde sonuc bat 9 ekimMerhaba arkadaşlar dün size ilettiğim testlerden sonra sol karın boşluğumda hafif hafif bir ağrı var neden olabilir sizce dünkü test 2.cizgi silik ama var gibi cıktı
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.