• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yani başıma hiç gelmeyen birşey oldu bugün o kadar ani ve fazla kramp girdiki aşırı derece şüpheleniyorum şuan alt karın rahim ortasına test yapmak için sabırsızlanıyorum
Aynen benim de ilk defa böyle farklı bir ağrı hissediyorum bakalım inşallah ya sizde bende bu ay seviniriz dua edelim birbirimize rabbim herseye kadir

Kızlar benim de dpo 6. Çatlamadan beri sağ tarafta kasik ağrım oluyor ara ara. Bu bir belirti mi emin olamadım. Akıntım da devam ediyor

Eklentiler

• IMG_7282.webp
    IMG_7282.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_7280.webp
    IMG_7280.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar benim de dpo 6. Çatlamadan beri sağ tarafta kasik ağrım oluyor ara ara. Bu bir belirti mi emin olamadım. Akıntım da devam ediyor
İnşallah vardır gebelik canım yani bazen psikolojik olarakta agri olabiliyor hepimizde ama tabi her zaman umutluyuz birgun rabbim nasip edecek ins gönlünce olsun

İnşallah vardır gebelik canım yani bazen psikolojik olarakta agri olabiliyor hepimizde ama tabi her zaman umutluyuz birgun rabbim nasip edecek ins gönlünce olsun
Adetine kaç gün var cnm

Aynen hemen yapma zaten sana tavsiyem günün geçmesini bekle bir kac gun geçsin
Bende çok acele ettim hep yaptım bundan önceleri üzüldüm yani biraz daha beklemek fgerekio sabırla 🙃
Evet bende daha önce adetten 6 gün önce öğrenmiştim sonra kimyasal oldu ondan bu sefer kendimi tutacağım 🥹

Kızlar sizce silik bir çizgi var mı hamile olabilir miyim ? Reglim 5 gün gecikti sadece

Eklentiler

• IMG_3217.webp
    IMG_3217.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 48
Back
X